Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
melku spune:
seara buna, mamici!
noi stiam ce inseamna glutenul pentru ca avem niste prieteni care au o fetita de 3 anisori si care are intoleranta la gluten, saracuta. nu poate manca o prajitura calumea, o felie de paine, nimic din ce e facut din faina de grau sau alte fainuri cu gluten. de ziua ei s-au chinuit bunicii si mamica ei sa faca prajiturele pentru copilasii invitati cu faina de orez ca sa poata manca si sarbatorita...
sunt magazine cu produse speciale pentru cei cu intoleranta la gluten.
in rest e sanatoasa, nu are nimic, e un copil tare frumusel si jucaus insa trebuie sa aiba grija ce pune in gura.
si asta de la faptul ca i=au dat destul de devreme mar cu biscuiti. bine, se spune ca cei predispusi capata oricum aceasta intoleranta.
in alta ordine de idei, voi ati auzit ca inainte si dupa vaccinul de 2 luni, timp de doua ore copilul nu are voie LAPTE DE MAMA, ci numai lapte praf si anume SIMILAC (ce lapte mai e si asta??)?? ati mai auzit asa ceva? asta de la doctor citire si, din fericire nu pentru mine, ci pentru o prietena cu un bebelac de 2 luni. i-a spus doctorita sa nu-i dea san inainte si dupa vaccin, ci o masa de lapte praf. si ea nu stie ce sa faca. alapteaza exclusiv.
io i-am zis sa nu se ia dupa nebuna. e cam nedumerita...
asta din ciclul DE-ALE DOCTORILOR.
melku & bebe Daria (2.11.2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by melku
seara buna, mamici!
noi stiam ce inseamna glutenul pentru ca avem niste prieteni care au o fetita de 3 anisori si care are intoleranta la gluten, saracuta. nu poate manca o prajitura calumea, o felie de paine, nimic din ce e facut din faina de grau sau alte fainuri cu gluten. de ziua ei s-au chinuit bunicii si mamica ei sa faca prajiturele pentru copilasii invitati cu faina de orez ca sa poata manca si sarbatorita...
sunt magazine cu produse speciale pentru cei cu intoleranta la gluten.
in rest e sanatoasa, nu are nimic, e un copil tare frumusel si jucaus insa trebuie sa aiba grija ce pune in gura.
si asta de la faptul ca i=au dat destul de devreme mar cu biscuiti. bine, se spune ca cei predispusi capata oricum aceasta intoleranta.
in alta ordine de idei, voi ati auzit ca inainte si dupa vaccinul de 2 luni, timp de doua ore copilul nu are voie LAPTE DE MAMA, ci numai lapte praf si anume SIMILAC (ce lapte mai e si asta??)?? ati mai auzit asa ceva? asta de la doctor citire si, din fericire nu pentru mine, ci pentru o prietena cu un bebelac de 2 luni. i-a spus doctorita sa nu-i dea san inainte si dupa vaccin, ci o masa de lapte praf. si ea nu stie ce sa faca. alapteaza exclusiv.
Eu da, am auzit! Laptele de mama poate inhiba virusii din vaccin, pe cand cel praf nu. Dc e pe alaptare exclusiva, asta e, nu papa bb 2 ore. Eu i-am distras atentia Ilincai cu suzi, joaca, dar o data a si plans pana a adormit - of, of, greu cu astia mici!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
melku spune:
mamici de fetite cu cercelusi,
va rog spuneti-mi cum ati schimbat voi cerceii medicinali sterili cu alti cercelusi ca a trecut o luna de cand ii poarta pe cei medicinali si as vrea sa-i pun in sfarsit pe cei frumosi primiti de la nasa. si nu stiu cum...sigur n-o doare?
astia medicinali se pot tine mai mult in urechiuse (pana imi iau inima in dinti
] sau expira si trebuie musai schimbati? ca daca nu e musai, ma duc la mama sa ma ajute
![]()
melku spune:
quote:
Originally posted by felicia74quote:
Originally posted by melku
seara buna, mamici!
Eu da, am auzit! Laptele de mama poate inhiba virusii din vaccin, pe cand cel praf nu. Dc e pe alaptare exclusiva, asta e, nu papa bb 2 ore. Eu i-am distras atentia Ilincai cu suzi, joaca, dar o data a si plans pana a adormit - of, of, greu cu astia mici!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
asa da, sa nu manance 2 ore, insa ei i-a spus sa-i dea lapte praf la masa de dupa 2 ore.
madau spune:
Melku e adevarata faza cu laptele de mama si vaccinul. Eu nu i-am dat Mirunei sa pape inainte de vaccin, iar dupa inca 3 ore a baut doar ceai. Asta e..n-ai ce face, e greu. Poate sa-i dea insa lapte praf inainte, dupa in nici un caz, doar ceai.
Referito la cercelusi, eu i-am tinut in alcool de 70 gr o ora apoi am scos cercelusii vechi si i-am baga pe astia. Ii mai dai catvea zile cu alcool pe urechiusa si eventual Baneocin unguent, sau daca observi vreo reactie suparatoare. La noi a fost super bine. Pupici
Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
cristinamh spune:
melku, io am intrebat... "... si dupa doua ore, san sau lapte praf?" raspunsul a fost san, daca san manaca ... ca in 2 ore se duce si vaccinul.
ca tot veni vorba de cele doua ore, mai, la botez, am crezut ca mor de ras... dupa prima impartasanie, ii zice popa lu nasa, sa aiba grija sa nu vomite si sa nu-i dea suzy, sa inghita tot...
poate unde nu sunt io religioasa, da' am intrebat-o pe nasa... te pomenesti c-a vaccinat-o la ortodoxie, n-om avea voie nici s=o hranim...
si apropo, SIMILACUL e laptele praf cu care cred ca am crescut toti. era si din cate am inteles ese inca un lapte bun. dar pt ca era folosit pe vremea comunistilor, nu prea mai razbeste pe piata acum.
cercei...hmm.... nu vad de ce ar avea ceva bb... io i-am scos din ureche la a mea pe cei pusi la nastere, dar nu medicinali, clasici, ca suspectam eu ceva cu tortitele, si i-am dus la testat. i-am pus altii, ai mei, apoi la loc pe-ai ei.. si n-a avut nimic...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
melku spune:
multumesc de raspunsuri, dragute mamici.
cred ca o las pe mama sa-i schimbe cerceii
.
xandra28 spune:
hello fetelor!
am si eu o intrebare: de la vaccinul de 4 luni, facut acu' 3 saptamani, am ramas cu un flegmon, la inceput maricel, acum s-a mai retras, dar nu de tot, mai avem o galmuta... banuiesc ca nu ramane asa, nu? 

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
comoara lu' mama la 4 luni
varsta lui vladut
Madutza10 spune:
Buna seara mamici ,tocmai l-am culcat pe bebe si am si intrat ..,am si eu o intrebare : a mai dat cineva la bb HUMANA SL?mie mi-a zis dr. sa-i dau o saptamina pina nu mai varsa ,am gustat ,are un gust de kkt dar bebe il haleste ...,credeti cumva ca daca se obisnuieste cu asta nu o sa mai vrea Milumil?
va pup
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI
Madutza10 spune:
quote:
Originally posted by xandra28
hello fetelor!
am si eu o intrebare: de la vaccinul de 4 luni, facut acu' 3 saptamani, am ramas cu un flegmon, la inceput maricel, acum s-a mai retras, dar nu de tot, mai avem o galmuta... banuiesc ca nu ramane asa, nu?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
comoara lu' mama la 4 luni
varsta lui vladut
Xandra si al meu a avut dar i-a trecut dupa vreo 5 zile ,o sa treaca si la voi !La ala de 2 luni ne-a tinut si pe noi mai mult.
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI