Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Buluci, asa patim si noi cu unele fete noi!

Da, asta mi s-a parut mie cu trigonella, dar am citit articolul ala si spunea ca face bine la lactatie!oricum, nu am ,mai luat nimik de 2 zile!

Ref lapte praf, asa mi s-a spus la sediul de distributie, o sa sun joi!

Madutza, eu mi-am luat medic din spital, resp. dr. Jianu de la municipal care vine lunar acasa la control si sunt f multumita!poti sa faci si tu la fel!Unde stai in dr. taberei!ne vedem la o plimbarica?

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Ilenutza si dr. care o am acum vine acasa cind vreau ,pina acum mi-a dat totul bine dar azi a stricat-o cu antibioticul si cu otita ,ca nici vorba de asa ceva ...,am sa vad data viitoare ce mai zice ,daca o tine tot asa o sa fac si eu ca tine!:)
Stau la valea ialomitei ,iesim la plimbarica ,mai vb. sa vad cind o fi bebe mai bine ca daca imi tot vomita nu mai plec cu el departe si anume Moghioros unde merem de obicei ,stam prin fata blocului cite un pic .Voi pe unde va plimbati ?unde stai?

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

VA PUPIC SI SOMN USOR PE CELE CARE MAI SINT INCA TREZE :) ,EU IES ,MA BAG LA TV PINA ADORM ,AL MEU SOTZ E OSTENIT SI VREA SA FACA NANI ,IL URMEZ !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonculica spune:

Am vazut ca aveti pe nimeni in 14 decembrie 2005 si m-am gindit sa-l trec pe puiul meu Albert ca am primit si o cerere din asta de la o mamica.
Merci

Mami de Albert (14.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulai spune:

Salutare gagici!
N-am citit numic din urma asa ca nu ma pronunt pe nici un subiect( nu ca ar conta dar...)
Azi implinim 4 luni,sa traim!!!! Pentru CRISTINAsrie-ne si pe noi in tabel la 4 luni:Anda are 6800gr si 60cm. Multumim!
Pana la Pasti o sa intru mai rar ca bantui prin oras toata ziulica. A venit Mama in vizita si e de garda pana pleaca. Cu o mana Anda, cu o mana Irina(ca e in vacanta), cu o mana spala perdele, cu alta face mancare si cu cealalta ma suna sa ma strang pe acasa.
Drept urmare o sa mi se faca dor de voi... da' tre' sa profit!!!
Mai intru eu sa va urez alea alea ca nu scapati!Salutare si spor la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor! Nu zic buna dimineata, ca la noi NU e buna!

In primul rand ploaua si ma deprima. Da oricum azi e zi de spalat hainutze la mama acasa, asa ca vax plimbare.

In al doilea si cm important rand am capiat: aseara i-am facut baitza mai devreme teroristei, la 9. A ras un bibe de 165 ml Bebelac cu cereale orez si a adormit tun, la 9.45. Fara tatze papate, ca-i era asa de somn, ca nu a mai putut. Dar cine era fresh la 1.15???? Ghici ciuperca intr-un picior. Fug repede la ea, ii dau suzi, mai doarme pana la 3.15 cand adio! somn si n-am cuvinte. Si da=i si comenteaza si smiorcaie-te pana pe la 4, in ritm crescendo, pana la plansete. Cand, evident, ca sa pot dormi si io ceva, a trebuit sa-i dau de papa si apoi, slava Domnului, a dormit pana la 8. Amu a adormit iar, cred ca inca vreo jumate de ora. Dar zau ca nu stiu ce sa-i mai fac? Sa incerc alt lapte praf?????? Milumilul o tine-o mai bine? E inadmisibil la 5 luni jumate sa se scoale fresh si cu chef de povesti si scandal, cu ditai cepele deschise peste 3 ore jumate de la culcare!

Si cand ma gandesc ca atuncea cand era mica se trezea direct pe la 4-4.30 sa pape si in rest somn-tun. Cine mai era ca noi? Ooooooof, cum se intoarce roata!!!!!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Poftiti un scutec nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Paulai, la multi ani Andei, numai bucurii sa va aduca, sa fie sanatoasa si papacioasa.
Tonculica, bine ai venit printre noi.
Madutza, noi folosim Lactana de la Topfer. Eu e un lapte de generatie noua, fte bun, cica cel mai apropiat ca si compozitie de cel matern, eu sunt fte multumita de el. E ceva mai scump, de ex o cutie cu 2 pungi de nr. 2 este 450 mii, si tine cam 5 zile jumate. Nu se gaseste chiar in toate farmaciile, insa fata de acum cateva luni totusi au intrat cu distributia mai binisor.
Eu sunt fte multumita de el, Ana il papa cu placere, se dezvolta armonios fara sa fie pufoasa cum am auzit ca fac alte tipuri de lapte (bine, acuma voi stiti ca fata mea e modeala adik lunga si subtire in talie).
Sa va zic de borcanasele Hipp. Ieri i-am dat dupa-masa mere cu morcovi, am murit de ras. Asa de mult i-a placut incat deschidea gura sa-i mai dau si inca nu apucase sa inghita tot. dadea din maini si picioare de incantare. Tare ma bucur ca accepta morcovul intr-un fel sau altul, asa imi va fi mai usor s-o conving cu supica, ca sanse pana acum n-am avut. Dimineata avea un kktzel galben protocaliu si mirosea a om mare :)
Sa nu uit, sunt fte incantata de scutecele Libero, cele fara neimpregnate pt 7-14 kg. Sunt super. Mersi de sfatul de a trece pe ele. Atata doar ca degeaba avem noi 7 kg ca in talie suntem ca la 5 asa ca trebuie sa petrec marginile una peste alta la maximum.
Noki draga, e o perioada, va trece. prea cuminte e Sarah a ta in general ca sa se strice acum.
Nasol cu vremea rea, eu raman la convingerea ca schimbarile de vreme ii afecteaza pe copii mai mult decat pe noi.
Si Ana se scoala imediat dupa 6 de 3 zile, noroc ca sta cuminte pana binevoim noi s-o bagam in seama calumea.
La Cluj dupa zilele ploiase acum e soare si frumos. La 11 dupa ce papam iar morcovei vine mama s-o scoata pe fata sa pot lucra, ca sunt in urma rau de tot cu o lucrare. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput