Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola mamici!

Raportam si noi la 5 luni: 7520g si 64cm, tot micute am ramas dar ne-am mai dolofanit .
Cristina, o sa iti trimit pe pm datele!

Vai, am citit si eu de inca un bebe ingeras de la mamicile de martie - aprilie! E cam mult totusi 3 bebei.... Iar la ultimul o cezariana ar fi fost salvatoare
Doamne bine ca am dat peste un dr care mi-a facut rapid cezariana, fara sa astepte sa nu mai pot nici eu si nici bebe,eu zic ca am avut mare noroc avand in vadere ca si aici cezariana se face foarte greu.
Nu v-am zis ca la controlul de saptamana trecuta l-am intrebat direct daca la al doilea bebe imi va face cezariana si mi-a raspuns ca daca ii cer eu imi face ( avand in vedere ca la primul tot cezariana am avut) Dar s-a apucat sa imi explice ca pot sa nasc si normal, bla, bla...dar i-am repetat ca as dori tot cezariana si ca daca tot mi-a zis da o sa vin din Olanda specila sa nasc cu el. Desi imi e cam peste mana, insa avand in vedere sistemul de kkt din Olanda, unde nici peridurala nu ti se face....o sa fac si efortul asta sa vin in Franta.

Maduta, bravo pt grasunel si bine ai facut ca ai mai cerut si o a doua parere. Ca in Ro atat de usor se dau antibioticele de nu imi vine sa cred. Pai cand povestesc aici ca eu luam antibiotice cu pumnu' cand ma durea vreo masea, fara nici o reteta nimik, isi fac cruce oamenii...
Off topic:Maduta se pare ca e interzis pe forum sa postezi cu majuscule, si sincer e si dificil de citit... Sa nu te superi.

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mai saracele fete de la martie-aprilie, 3 ... mare ghinion, sa speram ca restul vor fi toate bine :(
Madutza, din pacate la pediatri se aplica cel mai bine "cate bordeie, atatea obicee" ca nu gasesti 2 sa-ti dea acelasi sfat, acelasi medicament, sa consulte copilul la fel. Si eu am fost la 3 pana acum, si tot la prima am ramas, o fi ea greu de gasit si naturista de felul ei, insa macar nu-mi da 100 de creme pt dermatita noastra.
Fa tu eco ala abdominal de siguranta, nu-i poate dauna, insa antibiotic NU, in nici un caz, mai ales ca neavand febra unde pisici e infectia aia care ar necesita un asemenea tratament????
Lavi, asta o fi una din explicatiile socroseniei, zic eu prost intelese .
Mandy, cum ati petrecut de Pasti?
Silvia, de acord cu tine la fraza pt Atena. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si inca ceva, celor cu improvizatul patutului pe bancheta din spate: aici daca faci asa ceva te trezesti nu numai fara carnet si cu amenda, dar iti iau astia si copilul!!!! Pai voi gasiti ca puiul vostru e in securitate cu niste perne indesate in jurul lui?
Pisi, poate iar am citit pe jumatate, si ma scuz ca nu am timp sa ma intorc la postare, insa mi se pare deosebit de periculos, mai ales pe soselele din Ro sa nu pui copilul in ceva conform normelor: fie scaunel adaptat fie landou daca bebe e prea mic, landou care are sistem de prindere pe bancheta plus cureluse de legat bebe in interior.
Eu zic ca puiutii nostri merita maximum de securitate, iar daca nu se poate, asta e, ii plimbam cu trenul!

Ca intrebati de drumuri lungi, noi am facut drum de 5 ore, missa a facut nani, a mai si plangocit, i-am mai dat cand apita, cand suzi, mai ma si maimutaream la ea - ca la drum lung stau in spate cu ea-deci e ok! Duminica chiar s-a enervat ca opream prea des masina din cauza de ambuteiaje or madmoasela vrea sa fie leganata cand doarme, asa ca pt prima data mi-a facut o criza de plans pana s-a linistit ca a inteles ca nu are de ales.
Pediatra m-a sfatuit sa facem pauze tot la 3 ore...eu am citit ca la 4, ei bine noi am mers 5 fara sa oprim...ca tot nu mi-a cerut de mancare.

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor sunt in pana de idei pt. masa de la ora 10. BB nu prea vrea marul ras. Ce pot sa ii mai dau , vreau idei please.
Ripley, a fost ok de Paste, mai ales ca am avut udatori dar cu interdictie la udat , ca deh nu aveam chef sa miros a nspe mii de parfumuri. Pacat ca vremea a fost proasta de tot. Abia aseara pe la 6,30 am iesit si noi la o plimbare ca in rest ploaie si duminica si ieri.
Am profitat astazi si am recuperat si cred ca mai ies si-n seara asta caci se pare ca vor urma iarasi ploi.

Vorbeati de pprogram de somn noaptea. Pai Kriszti de o buna bucata de vreme se cam trezeste pe la 4 sau pe la 5-nu vrea de mancare, vrea sa se joace. Dupa vreun ceas in care nu prea il mai bagam in seama mai adoarme vreo ora sau doua. Dar asta se intampla indiferent la ce ora il culc. Daca la 20,30 adoarme sau la 22 ora lui de trezire e tot pe acolo. Nu il inteleg zau dar ce pot sa fac? Asa ca prefer sa il culc la 20,30-21 cel tarziu.
Vin si eu cu o intrebare de 100 puncte: Cat dorm bebeii vostri ziua? Nu imi spuneti per total ci mai asa pe intervale din zi.

Azi m-am intalnit cu o cunostina a carui bb e cu 2 saptamani mai mic decat Kriszti si imi spune ca bb al ei doarme de la 19,00 seara pana la 7 dimineata, iar ziua mai doarme vreo 3-4 ore. Na, ce ziceti de asta?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Mandysor,cand ai zis masa de 10,cu mar ras-sper ca nu te-ai referit la o masa intreaga cu mar ras-ca e cam multisor,asha din prima,un mar intreg.
Incet incet-pana se-nvata ei cu reflexu de-nghitire...ii bagi putintel cu lingurita,el o sa scoata maru'cu saliva cu tot,tu i-l impingi la loc,si tot ashe...

Bun
Acu'sa-ti zic cum doarme stefanel:

La 9 am:masa,apoi de la 10.30,pana la 11.30-somnic
la 13-masa,iesit afara de la 14,ne-ntoarcem la 16-in timpul asta a dormit
la 17-masa,si pe la 19.30 il adorm eu artificial,adik pe perna,impotriva vointei lui...heheee...trezit la 9.30 PM pentru baita,la 10 PM-masa,apoi se trezeste el la 5 AM,si ciclul se reia de la 9 AM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Silvia, am inceput marul ras abia ieri.Si am inceput cu un sfert de mar ras-marul era mediu. Deci nu toata masa...da' ma gandesc in perspectiva ca tot va trebui sa ii dau ceva la ora 10 nu doar lapte.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Madutza, ficatul la copii e cu 1-2 cm maai jos de rebordul costal. La adulti, e fix la rebord, nu ar trebui sa se simta mai jos, la copii e ok. De unde stie dr de fam. ca are otita micutul tau? S-a uitat cu un instrument special in ureche? Ca in gat presupun ca s-a uitat...Acum, de varsat sigur ca putea sa verse din cauza laptelui, mai repede decat de otita...Daca vrei o parere, nu-i da amoxi. Zici ca nu are febra, nimic altceva, nu? Si nici probleme cu ficatul nu cred ca are...Dar ma rog, daca te linisteste o ecografie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mamici, merci mult pentru pareri ,chiar ma ajuta !!
Noi sintem deja la al treilea doctor ,nu mi-a placut nici unul pina acum .parca's toti cu capu' ,mi-au facut niste recomandari de m-am ingrozit ,asa ca acum sintem la al treilea dar vad ca si asta-i pe alta lume dar eu de fiecare data cind a avut ceva am mers si la Medlife sa aud a doua parere ...,dar nici asta nu-i bine ca ma deruta foarte tare ,nu mai stiu care-i bun si care nu-i .Cu anibioticul oricum nu-i de bine ,..daca va zic ,ar fi a treia oara cind ii dau in 4 luni ,mi-a mai zis stupida asta de dr. de 2 ori ca are rosu in gat ,otita etc. si i-am dat ,ultima data sumetrolim ..asta e ,nu-i mai dau fie ce-o fi!

Va multumesc mult la toate ,sinteti niste scumpe 1Am devenit dependenta de DC ,abia astept sa adoarma puiu' sa m pot intra !:))

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sweetmady10/album?.dir=/b092&.src=ph
ORLANDO_ANDREAS SI MAMI MADA (9.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Madutza vezi ca ti-am trimis un mail. Pupici

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

quote:
Originally posted by madau

Madutza vezi ca ti-am trimis un mail. Pupici

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Am facut ce mi-ai zis ,merci mult !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput