Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

MIrabilis si azi socrii mei iar m-au frecat la melodie cu diversificarea. Ca au gasit ei o carte de pediatrie veche, care zice ca supele tb introduse la 3-4 luni ca mai tarziu le refuza bb. Asa ca le-am facut cadou "Mama si copilul" editie noua!!!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Cristina multumesc ptr raspuns!

Iar m-am ouat la greu pe forum! Cred ca fug pe afara, ati scapat de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetele, am luat si eu 2 hipp borcanele: mere+morcov, fara adaosuri de nimic si mar+banan+piersica, la fel simple. Oricum scrie pe ele pt bebei cu alergii, asta ca fost motivul initial pt care le-am luat.
Cris, pai la mine ma gandesc egoist acuma :)) mai incolo normal ca la ea
Mirabilis, multam de explicatia cu glutenul, e prima pe care o inteleg si e coernta, restul au fost doar "amintiri" care de pe unde le-au auzit. Nu ma refer aici pe DC, ci in afara. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea71 spune:

Buna ziua mamicilor!Eu sunt noua pe acest forum, am si eu un baietel de 5 luni si 10 zile , am vazut ca discutati despre diversificare, si m-am gandit sa va scriu si eu pe aceasta tema. Din cate stiu tendinta actuala este sa nu diversifici pana la 5-6 luni, nici macar cu suc de fructe.Eu am asteptat pana la 5 luni si am introdus numai cereale pentru ca am senzatia ca nu se mai satura, si se scoala in fiecare noapte sa suga. Mai vreau sa astept macar o saptamana sau doua cu fructele.Parerea mea dragi mamici sa nu va grabiti, mai ales daca bebe nu primeste mancarea solida sa mai asteptati un pic , chiar daca e hranit numai cu lapte praf. Dupa cate stiu asa putem preveni multe boli alergice care pot sa apara mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor, colindam un pic pe DC si din pacate se pare ca a mai murit un bb la mamicile de martie-aprilie, tot din cauza circularei de cordon. Eu am citit la "Nasterea...." , ma duc la "Odisee..."
Doamne, nu-mi vine sa cred.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Buna,fetelor!

Multumesc inca o data pentru urari,sunteti f.dragute,sunteti prietenele mele virtuale si aproape ne-virtuale(adica,adevarate,adica ne mai se vedem)-inteleserati ceva?

Noi am fost afara,a fost super,imi luasem si eu ziar-si l-am pierdut...vedeti ce face lipsa de somn?

Mai,Piticutz...ce sa zic...nu itzi zicem cu inverunare si cu ostentatie,dar de ce sa riscam s-o luam inaintea timpului?
Toate la timpul lor:adik,gluten dupa 8 luni,si spanac dupa un an?

MIRABILIS:jos palaria la explicatii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mirabilis trebuie sa-ti multumesc si eu pt explicatia cu glutenul si sa-ti dau o asa in general pt sfaturile tale f avizate.

utocatalina la 4 luni e cam devreme atat pt stat in fund cat si pt supita. Iar daca inca o alaptezi, cu atat mai mult. Daca totusi vrei sa-i diversifici si nu ai scaun de masa cu spatar rabatabil, nici scaun de masina si nici leagan sau ceva in care sa poata sta copilul intr-o pozitie semiinclinata va trebui sa-l tii in brate sprijinit cumva de bratul stang si cu dreapta sa-i dai. Dar e cam incomod, mai comod e sa stea copilul in ceva si tu sa te misti libera. Sau poti incerca in patut, la cele 45 de grade la care sta.

Eu ii dau in scaunul de masina pt ca scaunul meu de masa nu are spatar rabatabil si ea nu sta bine in fundulet.

Ripley ai fost mortala cu distractia la anii batranetii . Deci asta ie iesplicatia pt care de obicei soacrele-s mai ciufute!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mandyksch

Fetelor, colindam un pic pe DC si din pacate se pare ca a mai murit un bb la mamicile de martie-aprilie, tot din cauza circularei de cordon. Eu am citit la "Nasterea...." , ma duc la "Odisee..."
Doamne, nu-mi vine sa cred.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mai, dar ghinionist grup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

BUNA FETELOR ,ABIA M-AM INTORS DE LA DR. CU PUIU' ,IN PRIMUL RIND VA ROG SA MODIFICATI LA TABEL ,PUIU MEU ARE 7400 KG NU 8400KG CUM ARATA CANTARUL MEU DE LA FAIMOASA FIRMA ,CHICCO'' ,E UN KKT DE CINTAR ,D'AIA ERAM SI DISPERATA DE GREUTATEA LUI ,ERA PREA MULT SA AIBA LA 4 LUNI 8400 ,DESI SI 7400 E MULTICEL DAR E BINE!

SA VA POVESTESTESC CE NI S-A INTIMPLAT AZI ,AM VAZUT 2 DR, PINA LA ORA ASTA ...VA ROG SA-MI SPUNETI DACA ATI MAI AUZIT SAU DACA V-ATI LOVIT DE CHESTIA ASTA PINA ACUM :
NE-AM DUS LA UN CONTROL LA DR. DE FAMILIE PENTRU CA IMI VARSA ,DR. DIRECT MI-A DAT AMOXICILINA ,MI-A ZIS CA ARE OTITA SI ROSU IN GAT DAR FEBRA NU A FACUT DELOC ! CONSULTINDU-L A CONSTATAT CA ARE FICATUL 1 CM MAI JOS DECAT ESTE NORMAL SI MI-A DAT SA-I FAC NISTE ANALIZE ,..EU CUM MA SPERII DIN ORICE AM FUGIT REPEDE DE MEDLIFE SA I LE FAC ,ACOLO AM INTRAT SI LA DR. MARCU CARE DIN CATE STIU ESTE UN BUN PEDIATRU SI AM MAI VRUT O PARERE .EA MI-A SPUS CA ESTE NORMAL SI CA MAJORITATEA COPIILOR AU FICATUL 1-2 CM MAI JOS LA VIRSTA ASTA SI NICI VORBA DE OTITA SAU ROSU' IN GAT SI SA NU-I DAU ANTIBIOTIC ASA DIN ORICE .DE FAPT MI-A ZIS CA ARE O INTOLERANTA LA MILUMIL 2 DIN CAUZA CA NU I L-AM DAT PROGRESIV ,EU CA O ,,DESTEAPTA'' CE SINT LA 4 LUNI FIX I-AM DAT DIRECT 160 ML SI DE ATUNCI IMI VARSA !
MI-A SPUS SA-I DAU HUMANA SL ,BIOTICS SI SABSIMPLEX ,..EU ACUM NU STIU CE SA MAI CRED ,PUIU DOARME DE CIND AM AJUNS ,ERA LESINAT IN MASINA ,E FOARTE SOMNOLENT ,DECI DUPA CE L-AU VAZUT 2 MEDICI ,TOT NU STIU CE ARE DAR L-AM PROGRAMAT LA O ECOGRAFIE ABDOMINALA ORICUM CA SA FIU LINISTITA !
VOI CE ZICETI ?V-ATI CONFRUNTAT VREODATA CU PROBLEMA ASTA ?VREAU PARERI VA ROG!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sweetmady10/album?.dir=/b092&.src=ph
ORLANDO_ANDREAS SI MAMI MADA (9.12.2005)

Mergi la inceput

Eu nu m-am confruntat, dar itit spun: NU antibiotic! Mama, ce pediatrii avem... unii dintre ei!
Bioticsul ii va reface flora intestinala, e f.f.bun! Ii poti da un plic pe zi, juma dim, juma seara. Eu i-l pun in lapte.

Mergi la inceput