Nou stil de viatza (98)
Raspunsuri - Pagina 3
mephala30 spune:
Ioana75, in sfarsit aud pe cineva pomenind de H3. Acu 4-5 ani pierdeam noptile jucand Heroes. Am rarit-o in timp, deh, copil, responsabilitati, alte prioritati...
Super jocul!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
cookie spune:
Saluti!
Sa traiti, raportez: 59,8Kg! 
Cu siguranta, n-o sa raman aici saptamana viitoare, ca n-o sa fiu in stare sa ma abtin de la cozonaci, pasca si...moartea mea, salata de boeuf!
Delidana, chiar asa, nu-mi place pestele in general...iar scrumbia in special! Peste nu manac decat rar de tot, si atunci sa fie ton, daca se poate...In general, sunt o mofturoasa ![]()
Mariana...deci ai inceput daneza de saptamana trecuta...ai grija mare, dupa aia se pun kilele la loc la fel de repede...cel putin asa a fost la mine.
Ce-i drept, acum nu m-as mai apuca a doua oara de ea...mi s-a parut crancena...
Ce-mi place mie la fete aici e ca se tin toate dietele posibile, poti sa intrebi orice, despre orice dieta si incurajarea e maxima!
si sa ai spor la slabit!
Zuzilici...nastere usoara si bebelina sanatoasa si mancacioasa, indiferent cand va dori sa vina! 
ioana2004 spune:
quote:
Originally posted by cookie
Saluti!
Sa traiti, raportez: 59,8Kg!
Cu siguranta, n-o sa raman aici saptamana viitoare, ca n-o sa fiu in stare sa ma abtin de la cozonaci, pasca si...moartea mea, salata de boeuf!![]()
Delidana, chiar asa, nu-mi place pestele in general...iar scrumbia in special! Peste nu manac decat rar de tot, si atunci sa fie ton, daca se poate...In general, sunt o mofturoasa
Mariana...deci ai inceput daneza de saptamana trecuta...ai grija mare, dupa aia se pun kilele la loc la fel de repede...cel putin asa a fost la mine.
Ce-i drept, acum nu m-as mai apuca a doua oara de ea...mi s-a parut crancena...
Ce-mi place mie la fete aici e ca se tin toate dietele posibile, poti sa intrebi orice, despre orice dieta si incurajarea e maxima!si sa ai spor la slabit!
Zuzilici...nastere usoara si bebelina sanatoasa si mancacioasa, indiferent cand va dori sa vina!
Cookie si Sabina bulina
Dar tu ai tinut-o?
P.S Esti cumva din Galati sau judet....

IOANA 2006(1an si 2 luni)
cookie spune:
He, he, Mariana, m-ai uitat! ![]()
Da, ne-am intalnit la subiectul fetelor din Galati(pe unde ai chiulit in ultima vreme
) si fetitele noastre sunt aproape de aceeasi varsta(a mea are 1an si 4luni)
Am tinut si eu daneza, de fapt cu asta am intrat aici la fete...si apoi am trecut la altele...M-am oprit acum la Weight Watchers, cred ca mi se potriveste.
Ioana75 spune:
Carmen, si eu pierdeam noptile cu H3
. Poate odata cind o sa avem timp amindoua odata (cind or sa creasca copiii mari
), facem un joc in retea
.
Cookie, exista vre-un site in romana care iti calculeaza punctele de la Weight Watchers? Da-mi si mie niste link-uri despre aceasta dieta, te rog.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nastad spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
ZUZILICI NASTERE USOARA !
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
mephala30 spune:
Ioana75, cu cea mai mare placere.
Uite www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9711&st=0" target="_blank">aici cateva informatii si linkuri despre WW.
Delia, caut si eu cartea pe care ai citit-o. Sa vad daca este pe net.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Eftimie C. spune:
Buna!
Am o saptamana nebuna, nebuna, nebuna.Sper sa intru macar sa va salut.
Raport:79,5 cu rusii pe cap 
Meniu: ceva de post.
Scuze, dar nu am prea mult timp si....Ne mai auzim.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Pt raport 85.000, de unde joi aveam 83.500, pot sa jur ca mana pe inima ca mari abateri nu am facut si in zilele astea cat a stat Anca la mine nu pot sa zic ca am mancat pana m am saturat mai mult am ciugulit de pofta , se pun kg astea ....deci chiar nu am cuvinte.....
![]()
.
va pup
Mamica de printesa
de 4 anisori
Mik spune:
Ioana, bine ai venit !
Sigrid, ai verificat daca nu faci vreo retinere de lichid in corp ?
Mik.