Nou stil de viatza (98)
Raspunsuri - Pagina 4
zisaCami spune:
Buna fetele,
In primul rand va multumesc tuturor pentru urari: Delia, Tzuni, Mik, Zuzilici! Voi fi cam "telegrafica" pentru ca sunt in mare criza de timp.
Delia Asa se intampla cand ai nume rar!
Nici eu nu am stiut ca sunt "o floare", pana cand a inceput sa ma sarbatoreasca sotul meu! ![]()
Pentru raport: am 60 de kg ( - 3 kg de la inceputul anului ).
Zuzilici Nastere usoara! Si ca sa-mi dau si eu cu parerea, cred ca vei naste marti! 
Sigrid s-ar putea sa ai o retentie de apa. Incearca cu ananas crud, inainte de masa, este un foarte bun diuretic! 
Cami
copilutzu spune:
Raportul meu:
Tot 69 kg.
Pai....am fost la munte cu gasca si am mancat, am baut si ne-am tavalit ca porcii pe unde am mai gasit un pic de zapada). Cum sa mai slabesc!?!?!
Nu am apucat sa citesc din urma dar oricum urez "La multi ani !!!!! " sarbatoritilor .
pup fetele si burticile
Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!
copilutz'
leeloo2004 spune:
Buna ziua fetelor!
Sper sa ma primiti si pe mine la acest subiect ca poate asa ma ambitionez si slabesc si eu... Am tot incercat diete, m-am lasat de ele, am luat-o de la capat...acum am facut totusi un mare pas (zic eu) - am inceput sa ma duc la sala si vreau sa ma tin de lucrul asta! Dieta inca nu m-am hotarit ce sa tin, astept sa treaca Pastele si dupa asta o sa vad...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Delidana spune:
Buna
Leeloo, bine ai venit!
Daca vrei sa te trec in lista imi trebuie urmatoarele date: inaltimea, greutatea actuala si greutatea la care vrei sa ajungi (tinta). Vad ca deja ai facut primul pas si ai inceput sa mergi la sala. Felicitari!
Sigrid, daca nu faci si ceva miscare ai toate sansele sa pui pe tine chiar daca maninci dietetic. Organismul se multumeste si cu mai putin. Ma gindesc ca acum daca ai musafiri stati mai mult in casa, la povesti, etc. Sau poate ma insel. ![]()
Copilutzu, ce bine te-ai distrat si ai reusit sa te si mentii. 
Cami, cum a fost la gratar? 
Miag, nu prea mai ai rabdare asa-i?
Vad ca te-ai apucat de diete cam drastice, cum slabesti 5 kg in 7 zile??
Carolinah, te asteptam pe aici cind ai timp. 
Meniul de azi:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: supa de pui, dovlecel prajit, 1 felie piine
C: peste "aburit", salata de varza, masline verzi.
Intre mese: 1 mar si 1 para.
Va pup si va astept in continuare la raport!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
leeloo2004 spune:
Multumesc de urare!
Inaltimea mea este 167 cm, am acum 77 kg si as vrea sa ajung la 65 kg.
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
zisaCami spune:
Delia Nu am mai ajuns la gratar pentru ca a fost innorat, iar spre seara a si inceput ploaia ... am bantuit prin magazine si mi-am luat masa + scaune de gradina, tot in scop de gratar, dar in curte. Daca
te invit cand vii in tara. Iar seara am mers la sala, sauna, masaj si piscina. 
Cami
miag spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Buna ziua fetelor!
Sper sa ma primiti si pe mine la acest subiect ca poate asa ma ambitionez si slabesc si eu... Am tot incercat diete, m-am lasat de ele, am luat-o de la capat...acum am facut totusi un mare pas (zic eu) - am inceput sa ma duc la sala si vreau sa ma tin de lucrul asta! Dieta inca nu m-am hotarit ce sa tin, astept sa treaca Pastele si dupa asta o sa vad...
Albumul comun!!!
John D. Rockefeller, Jr.
Bun venit Gabriela!!!!

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
sigrid26 spune:
Mik si Cami am sperat ca e retentie de apa , dar nu cred, am baut ceai de urzica , tinctura de soc si vad ca nu a disparut nimic
.
Delidana da mi voie sa te contrazic
, am dansat cu mamicadulce pana la 4 dim , noi doua singure
.Cred ca in curand trebui sa ma apuc de sport , efectiv urasc dar daca asta e singura sansa .....o fac si pe asta.
Fetele acum o astept pe mamicadulce , trece iar pe la mine ca imi serbez sotzul , face 30 de ani(e negru de suparare), o pun pe cantar si va zic dezastrul si de la ea
din ciclul de ce sa moara doar capra mea?
V am pupat
Mamica de printesa
de 4 anisori
leeloo2004 spune:
Multumesc Mia si felicitari - vad ca ai rezultate foarte bune si esti la "categoria usoara", ma bucur mult pentru tine!
La mine e in continuare dezastru, dar sper sa nu mai fie pentru foarte multa vreme... Pina la urma mi-am facut abonament la sala unde ti-am spus si pina acum m-am si tinut de ea desi mi-e cam urit ca ma duc singura si nu cunosc acolo pe nimeni...
Albumul comun!!!
John D. Rockefeller, Jr.

Iustin (5.06.2004)