Nou stil de viatza (98)
Raspunsuri - Pagina 2
mephala30 spune:
Delia, degetelul e de mult o amintire neplacuta, de care-si aminteste si el...inca...
Noutatea e ca devine din ce in ce mai rasfatat si face tot felul de 'prostioare' (l-au alintat si bunicii, deh, doar un nepot au), dar asa-s toti copiii.
...
Ai mai citit ceva? Sau timp n-ai avut?
si o zi mai racoroasa! Eventual iti trimitem ploile de la noi.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
ioana2004 spune:
Salutare...fetele mele...
Daca ati sti de cind caut un subiect cu dieta daneza si am intrat la voi ca am observat ca ati tinut dintre voi aceasta dieta si as vrea sa vb cu voisa ma mai sfatuiesc...
Deci ma numesc Mariana si sunt mama de fetita Ioana de un an si 1/2
Am inceput de martea trecuta si aveam 75 de kg...iar acu in 6 zile am
70kg...si sunt fericita insa vreau sa depasesc acest prag de 70 ...
Idealul meu este sa am 65 kg....
IOANA 2006(1an si 2 luni)
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Raportez ca am ramas la fel, 74 kg.
Mariana, cum ai reusit 5 kg intr-o saptamina? Felicitari si la cit mai multe kg date jos. Poate tinem impreuna daneza - desi eu nu am informatii despre ea.
Zuzilici, nastere usoara!
Sherifa Delidana
, nu stiu ce dieta sa tin, as vrea sa tin una care sa dea rezultate; nu neaparat spectaculoase si peste noapte, dar in 2 luni de zile as vrea sa fiu mai slaba.
O sa ma bag si eu la concurs, macar ridic moralul altor fete, ca mi-a ramas o burta dupa nastere de zici ca-s in luna a 4-a
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Delidana spune:
Ioana2004, in 6 zile ai slabit 5 kg?
Ce ai mincat (sau poate ca ar trebui sa te intreb ce n-ai mincat)? Mi se pare o "dieta" foarte periculoasa, ai slabit prea mult intr-un timp scurt....
Ioana75, eu te-as sfatui sa te apuci de sport, incepi cu plimbari lungi in pas alert (cel putin 45 minute), iar daca ai putea sa mergi la sala sau daca ai un aparat acasa, ceva de genul
si niste
ar fi si mai bine....
Carmen, chiar aseara citeam "Hearts in Atlantis" (tot de Stephen King) si efectiv mi-au dat lacrimile... Cartea este de fapt o colectie din 5 povestiri si eu aproape am terminat-o pe prima (Low Men in Yellow Coats)...of ce trista e...mi-a mers direct la inima...am stat pina la 12 noaptea sa citesc si acum sint
.
Au venit ploile si la mine zilele trecute, azi e innorat si racoare dar nu mai ploua.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Raportez: stagnare.
Meniul meu de azi:
D: un grapefruit mare
P: salata de castraveti cu pate vegetal
S: mazare cu 2 cremwursti de soia
+ 2 l de apa + vitamine si (sper) o ora juma de sport
Crystina, ce plimbare frumoasa ati facut! Impresionante pozele cu caravana de masini printre lei...brrrrrr! Iar Lilly a ta: o domnisoara in toata regula! Sa-ti traiasca! (mi se pare mie sau nu-i prea place sa pozeze?
)
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
carolinah spune:
Raport 58.7 Kg (-200g)
Nu cred ca ne mai vedem saptamana asta pt ca e Saptamana Mare si incerc sa ma concentrez pe tot ceea ce implica asta. Voi mai intra ptobabil doar ca sa va urez toate cele. Va pup si sa aveti o saptamana minunata!
Zuzilici, special pt tine
si o incurajare, iti doresc nastere usoara si o bebita asa cum ti-o doresti tu!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Ioana75 spune:
Delidana, multumesc de sfaturi, cred ca in weekend o sa merg la sala; acasa am un stepper, dar il folosesc pe post de suport de posheta
.
Carmen, si eu am fost mare fan Heroes (am citit ce inseamna "numele" tau); joc din '96, de la Heroes 1, numai ca dupa ce am nascut n-am mai pus mina pe joc
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
roxana1974 spune:
Raport: 59.3 kg....ufff de nu m-as mai ingrasa saptamana asta...ah, tin post pana la Pasti...tineti-mi pumnii va rog!
tuturor,
Roxa-boxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
miag spune:
Raportez si eu: 66.8Kg...

Bine macar ca am porc de Paste ,daca miel tot nu am luat inca.
De azi tin o dieta cu grapefruit care promite -5 kg in 7 zile.Macar 3 daca as da pana vineri tot ar fi grozav.
pupici la gagici

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!