Bebelusi de iulie-august 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 8
mitub spune:
briana, multa bafta la doctor, sa fie totul bine
Simona, si voua sa treceti cu bine peste bubulitele de la fundic si sa se vindece fara sa mai doara! Nu stiam ac ai robleme acasa, asa ca iti doeresc sa iasa toate cum trebuie!
Starchi si Cristina a inceput MAREA COTROBAIALA...asa ca e vai de capul nostru. Zilele astea chiar o sa strang totul din fiecare cotlonel, dar tot va trebui sacumpar aparatoare pentru sertarem, ca mi-e frica sa nu-si prinda degetele in ele cand le inchide.
Apropos, ceva sfaturi despre cum sa protejam locuinta impotriva accidentelor cu bebei???
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
brianamica spune:
Mitub, felicitari puiutei umblarete !
Cat despre copilasi "excroci sentimentali" ... cunoastem biiineee!!!

Starchi, eu nu i-am dat de somn nimic. In schimb am mers la greu cu novocalmin supozitoare sau panadol.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
starchi spune:
Briana - i-ai dat novocalmin inainte de culcare?Un supozitor intreg?
Ca mie mi-a zis dr (cand ii facea vaccinurile) sa nu-i dau decat un sfert. Si mi-a fost teama sa-i dau un supozitor intreg.
Si panadol, cat?
multumesc
Ella2000 spune:
Am luat o pauza binemeritata... ca n-am facut nimic! doar pestele... Diana azi dimineatza! si... am vazut cat de bine aduce Iulia ta cu tati! e frumoasa foc! ai tuns-o? lucreaza la sertarase...
si la mai mare! esti mamica constiincioasa ca faci poze la fix cand mai adauga cate o luna!
Mitub, te mai zareste omu si pe tine! si banana si eu tot asa ii dau nici nu mai stiu de cand! de umblat nu umbla in 4 labe Paula mea! umblu eu dupa ea.. si in varful parului! ca-mi toaca ultimii nervi...cat plange cand e singura! felicitam plimbareatza si va pupam ... bine ca sunteti ...bine! i-ai dat cod? cum fiert cu legume? nu are oase multe?
Giana, "Saracul tati cand se trezeste dimineata pleaca tarasi pe coate din camera si cu toate hainele dupa el sa nu cumva sa fie descoperit" hai ca ma vad pe mine! am crezut ca numai eu sunt dusa cu pluta!
... o sa-i dau si eu biscuiti, asa cate doi pe zi...
orez normal? nu e problema! asa stiu eu si a mea nu mai papa din cel din cutii!
ella2000 si printesele
brianamica spune:
Starchi, daca nu avea febra ii puneam jumatate de supozitor, sau , alternativ, 3 ml de panadol.
SI era OK.
brianamica spune:
Mitub, eu am grija ca tot ceea ce este la inaltimea ei sa "dispara", intrucat trage de tot ce prinde. Pentru sertare inca nu am cumparat nik si nici pentru prize. Dar nici nu a inceput sa traga sau sa umble atat de mult.
Din proprie xperienta (anterioara
) va sugerez fete sa aveti grija la fire. Trag de tot ceea ce inseamna fire.... fierul de calcat, prelungitoare etc., si si mai rau baga in gurita si "rod" ca niste soricei.
starchi spune:
briana - multumesc o sa incerc si eu sa-i dau jumatate de supozitor. Sa vedem cum reactioneaza.
ella - am vazut ca anis a renuntat sa-i faca orez cu lapte din cauza orezului...si m-am gandit ca il afecteaza cu ceva.
Si eu ma gandeam sa-i fac orez cu lapte ca deja a inceput sa manance chestii mai marisoare, am renuntat la blender.
Pot folosi lapte dorna?
starchi spune:
Da, da, si Matei e pasionat dupa fire, lanturi si curele....am renuntat momntan sa-i mai iau jucarii ca si asa nu le foloseste.
N-are nimic in comun cu teoria din "Mama si copilul" vizavi de chestia cu dormitul cu jucaria preferata...poate doar daca e vorba de Domnisoara Suzy (adica suzeta pe care o chinuie din toate partile)
mitub spune:
starchi, la noi merge f bine distractia cu o cutie in care sa fie jucariile si ea sa scotoceasca inauntru si sa se joace cu ce e acolo. Am constatat ieri, cand ne-am jucat in camera soras-ii...sau ca erau jucariile noi???
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
starchi spune:
mitub - s-ar putea ca si elementul noutate sa-si fi spus cuvantul ![]()
...nu stiu ce parere are tati al vostru, dar voi toate 3 fetele sunteti leite - poleite..
...