Bebelusi de iulie-august 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
anis spune:
Buna fetele..
Eu azi nu m-am simtit f bine.Bine ca e Ingrid ok.
Eu am renuntat la orez pt ca dr a zis sa nu-i dau si nici lapte normal inca nu.N-am mai intrebat si de ce.
Simona da-i lui MArio cu crema de galbenele si bephaten.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ella2000 spune:
Starchi,eu nu i-am mai putut da din cutii ca-l arunca afara ... nici cu banana nici fara... deci am recurs la cel normal... si-i pun fructe dupa ce l-am fiert bine de tot si-l nenorocesc cu furculitza...ii place, il papa si sunt multumita! cei cu dermatita nu stiu ce restrictii au! si ce sa-i dau? cu faina de grau nu i-am dat! asa macar o vad satula si vesela! papa bine, ciorbitza de carne de vita cu orez si rosii, telina, morcov,ceapa, patrunjel... papa carnitza dev ita mai bine decat cea de pasare, cu pestele... asa cand are chef... ou papa, cu spanac mai ales, in rest ceai, lapte de la marea producatoare mama...plus ca smantana si nik ce e fermentat nu-i dau inca!
cu laptele ...dar ii fac iaurt din el! stau si ma gandesc si eu ca ma musca si ma pisca ingrozitor! dar suport, nu stiu pana cand? Iulia l-a acceptat pe cel de Napolact la un an si trei luni!
ella2000 si printesele
acusor spune:
Urez si eu cu intarziere PASTE FERICIT CELOR CARE IL SARBATORESC ZILELE ASTEA si LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR!
LA MULTI ANI PUIUTILOR NASCUTI IN ZIUA DE 17!
Ieri a mancat toata familia ananas. Deschidea Teo ciocul ca puii de vrabie. I-a dat tasu o bucata mare in ideea ca-l suge. Da' el musca din el sanatos si statea toti pe langa el sa nu se inece. I-am pasat bucata de ananas si i-am dat cu lingurita da' nu l-a mai interesat. Mi-am dat seama ca are o problema cu lingurita. Deschide gura mai greu la lingurita dar la biscuiti sau mere taiate are o ditamai gura.
Giana, eu ii dau lui Teo biscuiti pentru copii "Baby Hero". Scrie pe ei pentru 12 luni dar eu i-am dat. Si e fan biscuitii astia ca au si o forma tocmai buna de tinut in mana. Am incercat si eu d-aia Petit Beurre dar nu-i plac.
Anis, cum ati procedat cu mancarea la munte? Ai avut unde sa-i faci sau ai luat-o la borcanase?
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Ella2000 spune:
Mey, stati sa va spun, sunt dezamagita, scarbita si ma urasc!!!
am probat toate rochiile pe care le am! trebuie sa mergem la trei nunti: mai... iunie, septembrie!!!

stiti cum e o balena in borcan?
asa sunt eu!!! si-mi plang de mila! e musai sa fac gimna! si cum mai dau eu jos pana in mai??? solutii rapide... aveti? ca promit sa ma tin de sfaturile voastre!
ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Mitub, e normal sa-i placa si ei ce are surioara ei!!! asa se joaca si Paula cu ale Iuliei... dar cea mare isi pierde repede rabdarea... ar vrea sa-i si vorbeasca, sa se joace de magazinul ( e obsedata de casele e marcat! nu degeaba la taierea motzului a ales...
primul: capac de bere,
doi: bani,
trei: calculator!!!)
inca nu protejez, doar dupa ce va umbla singura! trebuie mare atentie ... stii tu!
ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Anis, am eu limbarnitza iar... dar tot nu-mi zici ce e cu tine?
astept raspunsuri...
de Ella, oare functioneaza chestia cu
?
Emmaaime,
tu chiar esti suparici? 

ella2000 si printesele
starchi spune:
Ella - balena la borcan?
esti tare scumpa!!! iti pot recomanda un regim, eu l-am tinut si am slabit 10 kg, in doua reprize.Sunt tare incantata ca am inceput sa intru in hainele vechi.Daca vrei pot sa ti-l trimit, e f strict, n-ai voie sa mananci nimic in plus...insa e eficient.
Si ma mai duc si la electrostimulare, cu regim cu tot, am scazut 7 cm in talie, si cate 4 la coapse si picioare. stiu ca e cam scumputz dar n-am timp si sunt si prea obosita sa merg la o sala.
Anis - de ce te simti rau? Pupici lui Ingrid, ma bucur tare mult ca se simte bine dintzulica.
nicoll_mada spune:
Salutare fetele!!!In sfarsit de astazi ne vom " vedea " cat de des se poate.
.De astazi avem si noi net.
Pentru inceput vreau sa va salut pe toate,sa dau multi,multi pupici pt bebelusii nostri si voi incerca cat se poate de repede sa actualizez datele despre Codruta micuta.Voi face acest lucru chiar azi,eventual dupa ce culc zana.
Si oricum am tare mult de recuperat!!!!Nu-mi vine sa cred cat de active sunteti desii micutii sunt pe langa noi.Oricum,de aici inainte va vom insoti si noi.
Pana una alta va pupic dulcic si voi reveni!
nicoll_mada si
Codruta Andreea (29.07.2005)
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
nadine2004 spune:
Diana, scumpa foc printesa! Cel putin in pozelecu basmaluta..mama,mama!
Starchi,merci, gradinar o face mama ca avem nevoie:)!
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003