Bebelusi de iulie-august 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multe luni, STEFAN DANIEL! (Giana)
La multe luni, MARIUS ALEXANDRU! (ancutzathree)
La multe luni, DELIA! (adana.9)
La multe luni, ANA-MARIA! (truli-luli)
La multe luni, ANDREEA! (adaaina)

Sa cresteti mari, frumosi si sanantosi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Nadia, am vazut si eu pozele voastre, bebelina e o scumpa-scumpa , grasunica, ce mai...si m-a dat gata gradina voastra...eu le am mai putin cu casele, nu ca nu as avea nevoie de una , dar imi doresc o gradina imeeeensa, cu flori...copaci...

Brianamica, va tin pumnii azi, sper sa nu mai taie puiul daca zici ca s-a mai retras. Pupici multi, multi, multi! Si felicitari pt. papica de loboda!

Ella, ai facut pastravul ala pana la urma?

Anis, ma bucur ca lui Ingrid i-a priit aerul de munte! Pai cum sa nu doarma acolo ?

Monica Elena a plecat deja? O mai vedem abia la toamna ?

Dede, sa va priasca si voua vacanta la Bistra!

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Daca aveti timp si doriti, va invit sa vedeti poze noi.

IULIA LA 9 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Mai Diana, frumoasa fata ai !

Si cum rade ea ... si i se vad dintisorii....

E dulce, sa iti traiasca, sa fie sanatoasa si sa aiba muuullt noroc.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Fetelor...nu stiu daca o fi doar o perioada...dar Dani de vre-o luna este innebunit dupa taticul lui.Adica este exagerat chiar.Numai daca-l vede ca trece pe langa el incepe sa planga cu lacrimi daca nu-l ia in brate.Sa nu mai zic cand trebuie sa plece...
Saracul tati cand se trezeste dimineata pleaca tarasi pe coate din camera si cu toate hainele dupa el sa nu cumva sa fie descoperit.

La mine nu este cvhiar asa.Adica eu pot iesi din camera sau pot trece pe langa el ca nu plange dupa mine.
Ati observat si voi in comportamentul copilasilor vostrii astfel de manifestari?

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Andreea sanatate multa lui Tudor. Mama cate se mai intampla de cand nu mai dau pe la voi!

Anis mie personal nu mi-a mplacut branzica din iaurt, o prefeream pe cea calcica. Cristina mea mananca foarte bine pestele, i-am dat pastrav, cod si somn si s-a lins pe botic, la propriu.

Briana si eu ii mai dau sa guste Cristinei cand o vad ca ii ploua in gura.

Apropos, fata mea a inceput sa manance banana ne-pasata, musca si mesteca si inghite.
Merge foarte repede de-a busilea si spune mama cand nu-i convine ceva. E o mica escroaca, s-a prins ca daca spune mama vine mama repejor la ea sa vada ce a patit odorul...

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Salutare tuturor!!!!

Multi ani bebicilor nascuti astazi!!!

Briana - tinem pumnii sa scapati cat mai usor!!

Diana - ai dj-itza mare si eleganta foc! Pupa mami obrajii bucalati si roz!Sa inteleg ca deja face curatenie prin sertare?

Nadine - dulce foc Anais, sa cresca mare si frumoasa si ...sa-ti aranjeze florile din curte cat mai curand!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Matei Scantei face figuri de cateva nopti, din cauza dintisorilor probabil. Are deja 6 si cred ca incep sa-i iasa si incisivii laterali de sus, asa ca suntem chiauni din cauza somnului.

Si puiu meu mananca din mar fara sa se inece, zici ca a mancat un soricel...adevarul e ca are si cu ce

Eu i-am facut pilaf cu orez normal.Nu i s-a intamplat nimic, nu trebuia sa folosesc orez normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Giana, mie mi se intampla cu ANa, dar asta e din cauza ca nu ma vede toata ziua (uneori seara o gasesc dormind), iar in week-end ma calareste de nu spun.

Si dimineata plec si eu ... cu cantece si ascunzisuri !

Asa ca, la tine nu face asa ca esti acolo , langa el , zilnic. Tati..... e mai scump la vedere !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Mamici cu bebici dintosi!!!!! Help me!!!!

Ce dati voi ca sa le treaca durerea si sa doarma? Ca n-o mai duc mult in ritmul asta...si mi-am epuizat toate resursele de rabdare...

I-am administrat 10 zile 3 ml de peritol, inainte de culcare, e adevarat ca noptile alea a dormit.Acum insa, cand am terminat cu peritolul, se trezeste din juma' in juma' de ora.

Nu mai stiu ce sa-i dau si cum sa-l fac sa doarma.

Cu mancatul, tot de la peritol si-a revenit, din Slabanogea a devenit cam Balonel...

Mergi la inceput