Bebelusi de iulie-august 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Giana, sa-ti traiasca puiul! sa aiba sanatate si fericire.. a luat bine in greutate! ce biscuiti ii dai?

Andatudor, dar il pui intre perne? il lasi sa stea cand vrea?

Brianamica, cum sunteti? asa ca nik dupa ciorbitza?

Nadia, multumesc de apreciere! asa credeam ca esti din Ardeal!

Paula mea, de cand e Iulia plecata, are si ea loc... de povestit, dormit! cu mancarea e mai fitzoasa.. in rest toate bune!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Ella, nimic dupa ciorbita. Nu dureri de burtica, nu caca moale... nimic. Ba chiar a bagat somn la greu ( era si ea mai satula mititica). Sincer, cred ca o sa mai incerc.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

La multe luni puilor nascuti intr-o zi de 17 !

Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi !

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!! si celorlalti nascuti in 17:
MARIUS ALEXANDRU [ancutzathree]
DELIA [adana.9]
ANA-MARIA [truli-luli]
ANDREEA [adaaina]

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Brianamica, sa va ajute Dumnezeu sa scapati cu bine! asteptam vesti bune!

ma retrag sa ma apuc de treburile pentru sarbatori!

ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Giana,sa cresca mare,sanatos si norocos baietetul tau!!!!La multi ani!Si cu greutatea sta chiar bine!
Noi la 7luni jumate aveam 8,560kg si 70 de cm. Si noi stam fb! Nici nu vreau mai mult ca nu o mai pot tine in brate!
Sunteti fff frumosi toti trei!

Anda,merci mult! Nu te ingrijora,stim ca fiecare bebelus are ritmul sau,o sa stea si in fundulet! Anais a fost slabuta la inceput,a luat bine mai tarziu.
Si Andrei e ca o fetita de dulce! Nu pot sa-mi dau seama cu cine seamana,cred ca mai mult cu tati:)!
Am si eu aici o amica olteanca,din Craiova. Are o fetita cu 3 saptamani mai mica decat Anais!

Cati,ce frumos ii sta Alexiei cu ce are pe capusor! Am vazut si eu asa ceva aici. Si fetita ta e o scumpica!

Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Va multumim pentru urari!

bbdeiulie_august2005,am trecut eu noile date la noi.

Ella,dupa ce am cautat o gramada biscuiti pentru bebici...am luat biscuiti normali cu gluten de la Pettit.Sunt buni si nu-i dau des.E destul de mare pt gluten acum.Mai ales ca-i mai dau si painica din cand in cand sa rontaie.

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Giana, si eu ii dau biscuitit Anei.

Si mai ales ii place cand ii dau un biscuite intreg in manuta si il molfaie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Da,Briana!Asa ii dau si eu de fiecare data.In manuta si-l papa el singurel.imi plac astia de la pettit ca sunt nu foarte dulci si se topesc imediat in gurita.Asa ca nu se ineaca cu ei.
In fructe nu-i bag biscuiti.De obicei i le dau la gustarea de la ora 10 si i le dau simple sau cu branzica dulce.Cereale ii dau odata la 2,3 zile pt ca suntem cam plinuti si biscuiteii cand iesim afara la plimbare ca sta mai preocupat in carucior si nu cere in brate!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Briana,tinem pumnii!!Doamne ajuta!

Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003

Mergi la inceput