Bebelusi de iulie-august 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 5
nadine2004 spune:
Simona,nu
! Acum o scol!
pt tine!
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003
Simonaci79 spune:
Nadia- abia acum am vaz ca mi-ai raspuns! Pupici si sper sa nu ma injuri! Multumim pt aprecieri si te rog sa-mi spui si mie daca a adormit repede la loc! Pupici multi!
Joker si Diana- SPOR LA INVATAT!
Diana- cum a fost cu musafiri? Nu ne parasi chiar definitiv!!!!
Noapte buna tuturor, o saptamana linistita si frumoasa!!!!! O sa va deranjez si maine cu vesti despre noi si problemele noastre daca nu va e cu suparare!
nadine2004 spune:
Ma asteptam sa gasesc doua pagini scrise, darse pare ca fetele se odihnesc dupa sarbatoare.
Simona, bine am facut ca am urmat sfatul tau. Am trezit-o ,am schimbat-o,am tinut-o apoi putin in brate si a adormit destul de repede! Ea nu a facut nicoadata kk noaptea.
Tu cand dormi???:)
Ella,parca ma intrebai de unde sunt. Am invatat si am lucrat in Bucuresti,am stat cu chirie, dar ai mei sunt de langa Bucuresti,25 de km.
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003
andatudor spune:
Monai-iti urez si eu Un Paste fericit alaturi de familie Si multe luni inainte Saritei cea frumoasa! In leg. cu programul asa o sa fac de azi ca aseara am murit de mila lui ca nu mai putea de somn-nici n-a mancat tot !
Oana-woow cate stie sa faca Eva,chiar e copil mare! Cand ma gandesc ca al meu nici in fund nu sta!
Cica e mai lenes!
Simona-pupam pe Mario cel dulce,
sa se faca bine mai repede,cred ca e groaznic cu bubitele alea!Iar cu vomatul ,e clar ca ceva nu e in regula cu stomacelul lui!Sanatate multa!
Nadia-am revazut-o pe Anais,e o minune dolofana-eu doar tanjesc la astfel de copanele si buculite!
(apropo e nascuta in aceeasi zi cu mine...dar la o diferenta de 26 de ani!)F frumoasa casa intr-adevar-s-o stapaniti sanatosi!
caterina71 spune:
LA MULTE LUNI ! bebeilor aniversati azi! Sanatate multa, veselie, pofta de mancare, somnic linistit!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Giana spune:
La multi ani puiului meu drag care astazi face 8 luni!Sa fi sanatos,dragul mamii si fericit!Esti tot ce poate fi mai frumos si mai bun in viata noastra!Ii multumim Domnului ca ni te-a daruit!
La multi ani si celorlalti bebelusi nascuti intr-o zi de 17
Sa traiti cu numele,voi Florilor!
Simona,offf...cum te gandesti tu la toata lumea....Multumsc mult!Eu,ce sa zic?Va citesc in fiecare zi si cand vreau sa raspund...se trezeste Dani sau are nevoie de mine.Si iar trag "chulul"...![]()
Imi pare rau ca micutul Mario are probleme.Sper sa se faca repede bine !Multa sanatate!!!
Vad ca vorbeati de pufuleti.Am multe cunostinte,aici unde m-am mutat de curand,care au copii de-o seama cu Dani.Si iesim in fiecare zi la plimbarici cu puiutii(suntem vre-o 5 cu bebici).Am vazut la ele ca dau pufuleti...eu recunosc am incercat cu vre-o 2 luati de la ele si Dani nu a fost curios sa-i bage in gurita.Ii farama in mana.Desi nu cred ca fac rau...am gustat si erau fara sare.De fapt aveau dar foarte putina ca nu se simtea.
Acum...fiecare face cum crede.Eu insa ii dau biscuiti pe care ii papa.
Ma plangeam eu ca nu lua Dani in greutate de 2 luni...dar vad ca in ultimul timp a recuperat!Azi,la 8 luni, are 9,600 kg
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
brianamica spune:
Simona, are dreptate Giana.
Treci prin atatea greutati acum, Mario bolnavior, probleme acasa, si cu toate astea ai atata rabdare incat ne "raspunzi" la toate. SIncer, nu stiu cm reusesti ca eu de cand cu Ana... am asa o doza mica de "lipsa de rabdare" .
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
brianamica spune:
Noi am trecut cu bine peste noapte. Nu i-a fost rau (de la ciorba) insa a dormit bine.
Dimineata a mancat cam 80 ml lapte + banana ( un sfert).
Doamne, mi-e asa teama pentru astazi la chirurgie de nu va imaginati.
Ma rog ca totul sa fie bine si sa nu imi taie puiul...

Acum nu sunt nici eu exagerata. Daca doctora spune ca e mai bine asa, asa o sa facem . Insa tot mai sper ca o sa fie bine .....fara incizie ca e atat de micuta. Si a slabit rau. Nu era ea prea durdulie insa acum e slabuta chiar.

brianamica spune:
Si mi se zbate ochiul drept de azi dimineata !!!
Dau in paranoia deja !

brianamica spune:
Anis, multumesc de reteta.
Si sa stiti ca sunt avida de orice idee noua - culinara si nu numai.![]()