Bebelusi de iulie-august 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 4
Ella2000 spune:
Nadine, nu ai fost departe ... am pregatit o haita de copii pentru capacitate la mate! am eu asa o mutra serioasa? ei... intreaba pe cuscra! si ai drepate .. paula e a mea si Iulia a lu tatal ei! sanatosi sa fim ca fetele sunt faine... tu de unde esti din Ro?
Andre_ea, sper ca nu sunteti la spital! sanatate si sa scapati repede!
Anis, pai asa copil sa tot ai! Paula face fitze ca si tatal ei!
Simona, cu pestele, mama lui de peste ca mie mi-a fost pofta de padtrav! si viu! dau sa crap de nervi! ca nimeni nu ma ajuta sa-l vad in tigaie si-i fac vant in acvariu!
Svety, pufuletzi, daca nu sunt fff multi... sunt cam sarati ca altceva n-ar fi problema! e parerea mea! nu vreau sa supar pe nimeni, i-am mai pus si eu Paulei vreo doi trei pe limba!
ella si printesele
Ella si printesele
Simonaci79 spune:
Sa va spun ce am mai facut si noi! Ma bucuram ca azi nu a prea mai facut febra Mario, era ceva mai bine si nu a mai vomitat deloc ieri si azi. Febra cea mai mare a avut 38.1 seara, dupa ce se jucase multicel si nici nu-i mai dadusem antitermice de 8 ore. Si seara la bibe, papa el bine si ce sa vezi? Se oracaie un pic, tuseste si vomita tot!!!!!!

Si papase binisor azi, e drept supa tot putina dar papase bine dimineata lapte si fructele si speram ca e deja pe drumul cel bun!!! Si dupa ce a vomitat nu a mai vrut sa pape decat 160ml, el care si bolnav ppa seara pana la urma aproape 300! Si funduletul tot rosu este, de fapt bubele ale urate sunt la datorie si il ustura rau de tot si urla de zici ca-l tai cand ii dau cu solutia pt bubite (streptomicozana) Offf, sa se faca odata bine ca eu nu mai pot de stres si de mila lui! Si cine credeti ca e vinovat pt boala copilului? Of course, eu!!!!!! Asa zice dregul meu sot, ca sunt mama denaturata si nu am avut grija de el, ca nu l-am schimbat de bluza cand era transpirat si de pampers cand a facut kk si numai eu sunt vinovata ca e bolnva! Si ca a vomitat acum la fel, ca am vb la tel cu o jum de ora inainte de masa lui si ca il fortez sa pape! (cum Dumnezeu il fortez ca doar nu-i dau lapte cu seringa!) Offf, ca la toate cate le am pe cap numai de acuzele lui nu mai am nevoie! Abia astept sa scap odata! E drept ca si mama o sa ma cicaleasca sigur dar nu asa si nu ma va scoate pe mine vinovata pt oriice!!! Greu mai e, sa se termine odata ca altfel deschid eu un sub pe forum "bolnave de nervi"
Simonaci79 spune:
Ella - pai atunci ce te ai plangi mai? Ca daca te-a mancat...acum fa peste! Sau l-ai facut deja? Glumesc, dar eu in ultimul timp, la ataea reprosuri mai bine nu ma leg la cap daca nu ma doare! Nu iau ceva decat daca stiu sigur ca am dospozitie sa si gatesc!!!!! Pupici!
Ella2000 spune:
Simona, imi pare rau ca e inca cu probleme Mario! ai facut analizele? nu e ceva bine ca tot vomita!!! si cu Cutaden ai incercat la fundic? l-ai lasat fara pampers mai mult? nu stiu ca daca face si febra si vomita e un semn de intrebare! ce zic dr?
Anis, nu am idei... cu asta ma confrunt de muuulta vreme! cum o asez, dormind, in patutz pac! ochii mari si plans! ture intregi pe noapte si degeaba, cedez ca sa pot dormi si eu! unii zic sa-i lasam sa planga pana nu mai pot! pe mine nu ma lasa sufletul! altii ca oricum cand va fi mare se va obisnui! cu Iulia nu am avut asemenea probleme! chiar nu mai stiu cum sa o fac sa inteleaga ca acolo e patul ei! si asta mi se intampla numai de cand cu dintii!
anuntam si D2 !
Ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
JOKEEER!!! cuscra, tu esti suparata sau inveti sau ...ambele? vezi in PM!oricum noi va iubim mult! si tareee as fi vrut sa fie cuscru sa ma ajute cu pestele asta !
Simona, e ceva daca il las in apa? pana maine? nu am chef! stiu ce zici dar atunci cand l-am cumparat nici nu ma gandeam ca-mi piere cheful!
ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Plec la nani, dar nu inainte de a ura sanatate Evei si tuturor copilashilor bolnavi si de a intreba despre Palmyrah, Yasmari... si veteranele noastre, Kulta, Gabirus, Katink si Irinabungau... pe Adriana am mai vazut-o pe aici si chiar i-am vazut pozele ... va pupam si va dorim toate cele bune!
Diana, cred ca ai avut o zi plina! 
Simona, ai tulit-o la nani?
ella2000 si printesele
Simonaci79 spune:
Ella- nu pleca inca la nani!!!!! Pai cu Mario- dna dr banuieste o infectie la stomac si abia joi ies analizele. La fund nu am incercat cu cutaden ca a zis ca nu vrea nimic crema, ca vrea sa le usuce si apoi da cu crema. Dar o sa intreb maine, multumesc pt idee!
Cupestele- dana nu are mate, mai bine ii dai cu sare multa si il bagi in frigider si-l speli maine si-l pregatesti. E mai bine asa! daca e viu, poti sa-l lsai si in apa dar vezi sa nu-ti sara prin casa! Iar cu lasatul copiilor sa planga pana nu mai pot nici eu nu sunt de acord! L-am lasat odata 5 min pe Mario de mi s-a rupt sufletul! A adormit pana la urma dar rosu la fata, transpirat fleasca si suparata de-mi venea sa-l trezesc si sa-l impac, sa nu adorma gandindu-se ca mami nu a vrut sa vina la el cand a chemat-o!

Asa ca eu nu mai fac gresala asta!!!!!
nadine2004 spune:
Hai ca nici eu nu am somn! daca al meu sot e pe calculator,io de ce sa nu stau?!:) da,problema e ca io stau mainecu Anais toata ziua!
Ella, te recunoscui,ca sunt si eudin breazla celor care s-au ocupat de invatacei;io numai de aia mici cu alfabetu'! Nu ca esti serioasa,da prestanta de prefesoara:)!
Anais a mea a adormit destul de usor,dar mai devreme amauzit-o plangand putin; nu m-am dus la ea si a adormit; acum am vrut sa vad daca e bine,doarme..insa a facut caca,miroase rau...sa o trezesc? sa o las asa?nici nu stiu!
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003
nadine2004 spune:
Simona,imi pare rau de problemele care le are Mario. Sper sa nu fie ceva grav si sa treaca cat mai repede! Multa sanatate! Si merci mult de urari! Si eu v-am vazut pozele mai demult! Sunteti niste scumpi amandoi! Pupici!
Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003
Simonaci79 spune:
Nadia- iti spun din experienta! Schimb-o!!!! Ca uite eu, desi l-am schimbat cum am vazut, se pare ca a stat vreo oara pana sa simt eu, si deja trag de o sapt si ceva cu niste bubite cumplite si usturatoare! Poate la noi e si alta cauza, dar mai bine...spala fata sa doarma bine si sa nu o usture funduletul! ca acum pe bune, tu acum ai dormi asa? Pupiic si sa adoarma repede la loc!