Bebelusi de iulie-august 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

OanaC, ..hmm...cam aiurea si cu dr astia...ca nu si-au dat seama despre ce e vorba.
Din cate am tot citit ganglionii si eruptia sunt semnul clar de rubeola.In fine.

Bine ca isi revine fata asta e important.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Andreea, ce face Tudor? Cum merge cu aerosolii ? Il suporta? Eu o pacaleam pe Ingrid cu o punga,desi urla...imi ziceau ca e bine sa planga putin ca inhaleaza mai bine.Dar la vreo 3 z s-a obisnuit .

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Oana- felicitari pt fetita mare si desteapta! Am citi cate stie ez sa faca! Cred ca esti topita dupa ea si tare mandra cu un asemenea copilas, dar cred si ca stai toata ziua sa te ocupi de "educatia" ei! Felicitari!!! Si sper ca virusul asta "necunoscut" sa nu va mai dea de furca!
Si eu il mai gasesc pe Mario in picoare sau in genunchi chitaind/plangand, il pun la loc si adoarme imediat! La un mom dat chiar ma temeam sa nu fie somnambul, dar daca zici ca nu e singurul m-am mai linistit!!!

Briana- sper sa va faceti repede bine, sa papati bine si sa nu mia aveti nici o problema! Sanatate multa!!!!!

Joker- cum sa nu-ti simtim lipsa?????? Am crezut ca inveti sau ca ai treaba, dar te asteptam cu interes!!!

Ella- cand am vrut aseara sa citesc PM-urile nu a mai mers dc-ul. Ma uit acum sa vad!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Hristina si Ella multumesc mult. Eu am incercat sa sterg albumul cu casa si eram sigura ca nu mai e acolo,ca nu voiam sa zica lumea ca ma dau maredesi aici e o casa normala.

Ella,eu cand te-am vazut prima data in poze am zis ca sigur este prefesoara. Fetita cea mica mi se pare ca seamna cu tine,iar cea mare cu tati!

Hristina, ce bine ii sta fetitei cu cercelusi! E o scumpa! Aveti o multime de poze frumoase,nici nu stii unde sa te uiti mai repede.

Svety,nu te enerva! Fiecare cu cat o duce mintea! Ce tupeu la ea!

Sanatate la bebei!

Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia
http://www.dropshots.com/nadvin2003

Mergi la inceput

Ingrid a mancat bine azi.Oricum de la tati papa super bine si asa in timp record 5 ,10 min haleste cate 200 de gr ,nu stiu cum face..poate mananca el ,nu stiu

Oricum vreau sa ii fac analizele, pt ca nu e constanta cantitatea,se duce si la 50 de gr la o masa si e putin....ca de acum incolo tare mult asa vrea sa ia cate putin in greutate ca sa nu fie grasa.

Altceva, am reusit sa o adorm cu suzi de vreo 2 z ,deci nu la tzatica.Dar a ramas alta problema.Eu o adormeam in pat la noi, si acum tot asa adoarme si dupa o duc in camera ei.Azi am incercat sa o adorm direct la ea in patut.N-a mers.Nu stiu ce tactica sa aplic.Ideei ceva?
Apropo aseara de la agitatia de la munte, aer ..a adormit seara pe la 12 fara un sfert si s-a mai trezit pe la 8 jumate dim.Incredibil.Uff de abia astept sa ne fie gata casa de la munte...sa stam pe acolo un pic..poate imi revin si eu cu somnul asa macar un picutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Anis,eu i-am agatat o jucarie cu eticheta de pat,sa poata sa o apuce. Si Anais adormea tot ca si Ingrid. De cand i-am pus jucaria,plus veoiza muzicala,a inceput sa adoarma si singura. Nu-mi venea sa cred.E adevarat ca plange unpic(eu nu o las sa planga mult),dar apoi, cred ca agata jucaria si se mai uita si pe tavan la ursuleti...adoarme!

Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia
http://www.dropshots.com/nadvin2003

Mergi la inceput

Nadine, eu i-am pus veioza, are jucarele prinse de pat,plus carusel din plus, i-am pus si muzica in surdina.Mai nou am folosit si un delfin care reflecta niste lumini pe perete...dar pe asta doar 1 data l-am folosit.
Cred ca am sa i-l mai pun..daca zici ca pe Anais asta a atras-o.
Eu nu sunt de acord s-o las sa planga.Ca nu mi se pare normal.Poate ii e frica sau mai stiu eu ce...as incerca sa ii infing frica ..ca sa nu adoarma cu scandal..trebuie s agasesc calea.

Mergi la inceput

Ella- gata, am citit!

Nadia- Este adevarat ca laptele de vaca nu e indicat, dar in masura in care inlocuieste laptele de mama sau formula. Pe cand branza din lapte de vaca ii dai putina, la fel si iaurt! Parerea mea, nu sunt sigura! Imi pare rau ca ati fost bolnavioare dar ma bucur ca ati scapat repede! Pupici si drum bun spre tara! M-am uitat si eu la pozele voastre, tare frumusica grasunica ta, iar casa si gradina, ....superbe! Sa le stapaniti sanatosi!!!!

Ema- ba sa stii ca si tie ti-am simtit lipsa! Ma bucur ca ati petrecut un weekwnd minunat, e tare frumos sa vezi cum se joaca copilasul tau cu tati!!!!!! Pupici si drum bun vineri, sa ne auzim cu bine de la distante mai mici!!!!!

Anis- feliictari pt plimbarica cu folos! Iar despre petrecere, cum i-am spus si Dianei...sa vedem in ce ape ma scald eu atiunci cu procesul si daca mai am vreun chef! Oricum copilul tb serbat, vad eu ce va mai fi pana atunci!!!!!
Si sa stii ca ma minunez cand aud cum papa puii vostri! Bravo lor dintosi mici! felicitari!

Briana- felicitari pt papica!!!!!!!!! Sper sa o tineti tot asa!!!!

Ella- ma bucur pt plimbarica voastra! Iar pestele...e musai sa fie facut? Cine te-a pus sa iei? Daca nu luai nu mai aveai la ce sa te gandesti!

Svety- bine i-ai facut! Copilul tau e mai imp decat parerea lor! nU cred sa-i faca ceva, ca in fond sunt malai expandat dar au cam multa sare, insa o data nu are prea mare imp! Sanatate multa micului stelist!!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Anis- pai fi fericita ca papa de la tati! Mario nici nu vrea sa auda! Pap numai de la mine sau de la mama mea! Iar cu somnicul la munte- felicitari! Pai daca va duceti la munte si stati o sapt-2 poate se obisnuieste definitiv asa! Cu adormitul...nu stiu ce sa zic! Mario adoarme seara in patutul lui dar ziua numai afara in carut sau in pat cu mine! Si nici eu nu stiu cum sa-l dezvat, e drept ca nici nu m-am straduit, probabil ca la fel ca seara, cu plans si mangaiat pana il rapune oboseala si adorme cateva zile. Insa mi-a fost si mie mai comod asa ca am gasit motiv sa mai trag si eu un pui de somn ziua!
Acum am citi ca nu vrei sa o lasi sa planga. Nu ma intelege gresit, nici eu pe Mario! Insa il pun in pat, el se joaca un mic si incepe sa planga, ma duc la el, ne iubim, ne pupam, il pun la loc, iar plange, iar la fel pana cand se plictiseste si adoarme! Nici eu nu-l las sa planga pt ca imi e teama sa nu se sufoce sau ceva Doamne fereste!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Avand in vedere ca deja e 17, sa urez si eu bebeii de azi!

Sa traiti, sa fiti sanatosi si fericiti si Multe luni si ani inainte plini de bucurii si impliniri pt:

MARIUS ALEXANDRU [ancutzathree] Chiar draguta mamica, tu pe unde mai esti?
DELIA [adana.9] Te asteptam cand poti cu vesti despre voi la 9 lunisoare!!!!
STEFAN DANIEL [Giana] Tot rarut pe la noi? Hai fa-ti timp si mai povesteste-ne despre voi!
ANA-MARIA [truli-luli]
ANDREEA [adaaina]

Pupici!

Mergi la inceput