Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (7)
Raspunsuri - Pagina 13
alma spune:
Bine ai revenit Diana! Chiar mi-era dor de tine si de Ecaterina... Felicitari pentru Peter, esti o mama fericita! Eu am vazut o poza cu voi 3 (tu si copiii), cred ca mi-a trimis-o Oana, daca nu ma insel, dar te-am mai vazut in poze si la niste cunostinte din Canada .
Oana, distractie placuta in continuare si sa va bronzati frumos! Ajungem si noi pe 5 iulie, dar in Neptun. Voi cand va intoarceti?
Ileana, ce mai face burtica? Tu cum te mai simti? Poate ne vedem si noi intr-un weekend planificat in Crang sau poate chiar in Parcul Tineretului, stiti ce frumos s-a facut? Asa va arat si locul meu de munca , cladirea e chiar in parc.
Dana, pupa fetele frumoase din partea mea!
Mironna, vreme frumoasa si distractie placuta la mare!
Georox, sarcina usoara in continuare si nu-ti face probleme, vei avea timp sa dai jos kg in plus. Sper sa ne vedem in august, cand vii prin Buzau.
Sa aveti o dupa-amiaza placuta!
alma spune:
Diana, am uitat! Uite aici linkul daca vrei sa ne vezi, sunt si poze recente: http://community.webshots.com/user/freediaro
diana12 spune:
Alma, spune tot.Ce cunostinte, unde, cand?
Multumesc mult, chiar sunt o mamica implinita.
Am vazut pozele, multumesc de link. Sunt superbe, tu arati tare bine,iar Diana nu am cuvinte. Este putin spus daca zic ca e frumoasa, e foarte, foarte frumoasa. Fiica-mea deja imi spune cand ii las si eu parul asa de mare.
Cred ca deja ai coada la usa de baieti frumosi...
Ileana, vazut poze cu burticutza, cu Luca si cu prietena lui Oana. Tu arati tare bine, iar Luca a crescut asa de mult. E un frumos. Iar Oana e asa gingasa pe langa el...
Camelia, vazut poze si cu gagalicea ta. E asa de dragutza...Si ce se iubeste ea cu tati al ei...
Vazut poze si cu copiii lui Ange. O domnisoara frumoasa si un baietel dragut. Pacat ca nu sunteti la inceputul lui august in Montreal. Mi-ar fi placut sa va cunosc.
03/02/2006 si 25/04/2000
alma spune:
Diana, ai un PM de la mine! [;0]
Multumesc pentru aprecieri, coada inca n-am la usa, insa admiratori are, majoritatea din clasa. Eu i-as cam taia parul, vreo 6-7 cm i-am mai scurtat de Paste, insa tot foarte lung e. Nu vrea ea sa renunte la el, zice ca asta o defineste, dar e greu de ingrijit si ma ciondanesc mereu cu ea sa si-l prinda .
Unde pot sa vad si eu poze mai recente cu voi?
diana12 spune:
Alma, trimis si eu PM.
Beeeei, lasa parul fetei ca arata superb. Banuiesc ca nu e usor de intretinuat, dar poate are fata dreptate, ca asta o defineste.
Poze mai noi inca nu am incarcat pe net, dar promit sa o fac weekendul asta.
Hai pupicei si trezirea buzoiencelor.
Ileana, esti bine? Nu de alta dar tu erai cea care tinei subiectul asta in top.
03/02/2006 si 25/04/2000
adameasca spune:
Am fost si noi o saptamana la mare, d-aia am disparut. A fost ok, vremea buna, copil cu fitze si figuri, eu m-am simtit ok, sotzul e in refacere dupa cat a stat dupa copil.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;
diana12 spune:
Ileana, fain ca ati ajuns la mare.
Si banuiesc ca Luca a fost cel mai fericit. Iar fitzele si figurile fac parte din farmecul copiilor din ziua de azi.
Si profita de sot cat mai poti. Mama, ce mi-a placut cat am fost insarcinata, parca eram regina...
03/02/2006 si 25/04/2000
diana12 spune:
Alma, am pus poze mai noi si mai vechi la semnatura.
Ileana cand trebuie sa nasti si ce o sa fie? Daca ai mai spus, sorry, dar nu mai am timp sa caut in arhiva. Cu Dana te-ai mai intalnit? Ce fac frumoasele mici?
poze
dana_ene spune:
Fetelor, am revenit. Mi-am adus calculatorul de la reparat.
Ileana, maine NEAPARAT trebuie sa ne vedem. Am avut o zi plina-plina-plina.
Va pup pe TOATE, dar pe toate:
Diana, Alma, Oana, CAMI , Alina, Ange, Mica, Georox, Mironna...am uitat pe cineva ?
Revin...
P.S. Diana... Ileana va avea o fetita, pe ILINCA .
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
BOTEZ ROXANA ELENA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
adameasca spune:
Da, Diana, e fata mandra mea. Ilinca.
Danooooo, v-am dat la disparutzi aseara. Noi mergem in Crang, dar ne pregatim deja de plecare.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;