Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Buna buzoiencelor !
Ce mai faceti ?
Mi-am adus aminte ca acum sunt Serbarile Dragaicii..., ce frumos era cand eram copil, dar ploua cam zilnic, dar de vreo 3 ani n-am mai trecut pe acolo...ati mai fost, cum mai este ?
O zii buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

Am vazut ca m-ati dat disparuta ! Sunt OK ! Sofia este foarte bine, e o jucausa si jumatate,are 714 gr la 25 de saptamani, iar ecografia morfologica a iesit foarte bine. Totul e in limite normale drept pentru care Tutunaru a zis ca totul este "zdrobitor de normal".
Ieri am fost sa faca analizele de sange si streptococ tip B. Si din nefericire am aflat cu stupoare ca deja am 10 kg in plus ceea ce nu imi convine. Si eu care credeam ca voi scapa de . N-a fost sa fie !

Prin Buzau cred ca voi ajunge in august, poate atunci reusim sa ne vedem.

tuturor si multumesc ca va ganditi la mine.
O zi excelenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
Am aparut si eu dupa o lunga perioada de timp. Am avut mult de lucru, m-am mutat in alt birou (cu sefa), o sa fiu mai aglomerata de acum, asta e...
Mii de scuze ca nu am putut ajunge la intalnirea din luna mai, am plecat de sambata la Unguriu si m-am intors in Buzau duminica dupa amiaza, poate data viitoare nu o sa se mai intample.
Va pup pe toate.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

POZE NOI ANDRADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Impresionante povesti, Cami!
Imi place ca ai talent scriitoricesc si pas cu pas captivezi cititorul .
Rasfoind pozele voastre am realizat ca il cunosc pe "colegul" tau de viata, soacra ta mi-a fost sefa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Aoleuuu, greu v-am mai gasit.
Bine v-am regasit.
Ileana, rusinica mie, acum am vazut ca ai bebe doi la purtator. Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ati aflat ce o sa fie?
Georox, sarcina usoara si bebe sanatos.
Offfff, Oana. Prin ce ati mai trecut si voi. Sanatate multa.
Restul fetelor, va pupic si sper sa ne auzim mai des.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Diana,bine ai revenit.Te dadusem disparuta.Ma rog,eu eram oarecum la curent cu ultimele evenimente,Elena ,draguta,m-a anuntat.Pupici lui bebe cel mic.
Noi suntem la mare,la soare(ca e din belsug),cu copil obraznic foc(nici nu ma asteptam sa fie altfel).In linii mari, e bine,Robi nu s-a imbolnavit momentan de nicio enterocolita,desi a mancat o lopata de nisip.Cu bronzatul stam mai prost ca suntem la program de bebei,iar Robi fiind alb ca laptele,slabe sanse sa capete mult dorita nuanta ciocolatie.Oricum,sanatos sa fie ca pentru asta am si venit la mare.
Hai pupici si va rog sa va reveniti!Ce-i cu linistea asta pe aici?

pozici calde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
Diana, bine ai revenit!
Oana, in ce statiune sunteti si cum e vremea?
Vom merge si noi la mare incepand cu 3 iulie, sper sa avem vreme frumoasa.
Va pup pe toate.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

POZE NOI ANDRADA

Mergi la inceput

Oana, draguta Elena ca v-a mai povestit despre noi. Vom ajunge si noi in Motreal peste o luna, sa il botezam pe Peter si sunt sigura ca o sa ne intalnim si cu ei.
Sa aveti distractie placuta la mare si chiar daca Robi se bronzeaza mai greu sunt sigura ca aerul, nisipul si marea ii fac bine.
Pupicei si sa aveti vreme frumoasa in continuare.
Mirona, distractie placuta si voua la mare, sa prindeti vreme frumoasa.
Va ca aveti pozici noi la semnatura. Ma duc si eu sa le vizionez.
Pupicei.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Mironna,suntem in Mamaia,vremea a fost super pana acum,am facut plaja in fiecare zi,iar seara,daca este nor (destul de rar),iesim la plimbare.Ploi n-au fost,poate noaptea,dar nu le-am simtit,statiunea este destul de libera,locuri de parcare-din belsug,soarele arde cu bun simt,apa este foarte calda ,si nu exagerez(dovada este copilul meu care sta numai in mare)...adica multe avantaje in perioada asta.Sa mai amintesc si faptul ca celebra taxa de intrare in statiune nu se mai percepe,nu se mai blocheaza rotile daca lasi masina parcata neregulamentar,dar si statiunea arata mai neingrijita.Avantaje si dezavantaje.
Diana,toate cele bune micutului Peter,si daca ajungi la Elena,da-i un pupic si din partea mea ca tare mi-e dor de ea.
Hai ca va pup pe toate,buzoiencele mele dragi!

pozici calde

Mergi la inceput

Oana, fain ca va simtiti bine la mare si ca aveti vreme buna. Probabil ati ales si perioada cea mai buna de mers la mare. Inca nu e aglomerat, soarele nu prea puternic...ideal pentru o familie cu copii.
Vazut si poze cu Robert frumosul si mancaciosul. Bravo lui ca papa salata, dar la cat de bine arata ( si copilul si salata)era imposibil sa nu pape.
Am vazut poze si cu Andrada, e drept nu prea noi, dar am vazut o fetita frumoasa foc.
Trebuie sa sap sa caut poze si cu burtica Ilenei si cu frumosul Luca, cu printesa Almei, cu gagalicea Cameliei, etc. Pe printelese Danei le-am mai vazut, dar nu recent.
Hai pupicei.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput