Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (7)
Raspunsuri - Pagina 11
mamica oana spune:
Sa va zic ca Robi s-a imbolnavit din nou?A facut o traheita,este iar pe tratament,dupa numai o saptamana de la externarea din spital,asta in conditiile in care l-am tinut numai in casa si n-a luat contact decat cu noi,care suntem sanatosi.Ce se intampla oare cu copilul meu?Simt ca o iau razna!Este bolnav de 2 luni jumate...
pozici calde
Mica-mica spune:
Oana poate a capatat acum o sensibilitate, sistem inumitar scazut, n-ar fii mai bine daca ai incerca ceva homeopat, ca de la atatea antibiotice, vai de stomacelul lui.
Sanatate multa, concediu placut si vreme frumoasa !
adameasca spune:
Oana, de ce nu incercati un tratament pentru cresterea inumitatii?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;
mamica oana spune:
Avem programat si imunostimulente(1 pentru vara si 1 pentru toamna),dar nu i le pot da pana nu rezolvam cu anemia,adica pana nu termin de administrat fierul nu pot,pentru ca nu merg impreuna.Am intrat intr-un fel de cerc vicios:anemia il face sa fie sensibil la boli,daca se imbolnaveste nu mai pot sa-i dau fier cat timp ia tratamentul pentru boala respectiva...si tot asa.E complicat.Pe homeopate n-am mers acum pentru ca a avut o forma grava de amigdalita de a trebuit sa apelam la cel mai puternic antibiotic.Va dati seama ca in conditiile in care 1 sapt a facut febra 39-40,n-ar fi functionat la el homeopatele.Abia a cedat la Cefort.
pozici calde
camelia_daniela spune:
Offfffffffff, mai Oana! Nu se poate !
Eu nu prea stiu ca sfat sa-ti dau, iti spun doar ca suntem alaturi de voi si va tinem pumnii ! Multi pupici lui Robi si tie sa-ti deam Dumnezeu putere !
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
adameasca spune:
Oana, n-am stiu ca lipsa fierului nu e compatibila cu tratamentele ptr cresterea imunitatii... Cu rabdare, ca altceva n-ai ce sa faci. Si pentru siguranta ta mai consulta un pediatru, poate e de alta parere.
_
POZE NOI;
ange spune:
Ileana,merci.notat.
sa sa te sun.
Oana,sanatate maxima
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
camelia_daniela spune:
Cami ("Ange"), tocmai ce am termiat de citit povestile puiutilor tai. Mai trebuie sa-ti spun ca am plans Foarte frumoase si impresionante povesti! Sa-ti traiasca puii, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei!!!
Am profitat si eu ca tati a iesit cu Dariuca si imi fac de cap pe forum!
Pupici,
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
ange spune:
Cami,merci
da o poveste-i calda si una rece...
ar trebui sa pun acolo la povesti un anunt de genul:"atentie!daca nu vreti sa lacrimati,mai bine nu intrati"
Abia astept sa ne vedem.Sunteti tare dragute.
Tare interesant este ca la cat este Bz-ul ala de mic nu cunosc pe nici una dintre voi
Daca nu am "rasfoit" pozele alea!!!!
La Crang nu sta nici una dintre voi? eu in cartierul ala am stat toata viata mea
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
adameasca spune:
Na, ca m-ai facut curioasa, Camelia, sa citesc si io povestile lui Cami. Acusica.
Ce vreme de kko, ma indispune si n-am chef de nimik. Unde e vara de alta data?
_
POZE NOI;