Miresele anului 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
moko spune:
quote:
Originally posted by danye
Sunt o miresica de august , mai exact de 19 august care ar vrea si ea sa se vada pe listuta de mirese si care va spune: bine v-a gasit. Si noi suntem in toi cu pregatirile, am rezervat restaurantul ( Rodon al hotelului El Greco despre care nu stim nimic de bine sau de rau..si pt oricine are informatii.. ), biserica ( Sf. Spiridon Nou), Dj, cameraman, fotograf ( multumesc lui Radu ),am facut invitatiile, am achizitionat rochita frumoasa si am luat bauturile..in rest..mai este timp.
V-am plictisit cu polologhia mea
http://community.webshots.com/user/danye27
bine ai venit pe forum!!!Krelia o sa te treaca cu siguranta in listutza.
Wow, ce rochie frumoasa ai
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
krelia spune:
salutari de la Agigea...!!...adik..de acasa
pe scurt, Cumi, pliciu - toate bune , felicitari!
Divi, nau problemo saru'mana
danye, bine ai venit la miresici si bine ai venit in "clubul" gajicilor cu trena , imediat, pe listutza!
V-am pupacit!, pe maine!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
pepenash spune:
Bau! Sunt si eu prin zona, dar nimic nou de raportat. Danye, bun venit in randul nostru! Krelia, madam, ce catzi, bre, acolo? Plecasi asa pe sest? Te pomenesti c-o fi in concediu... Norocoasa mica! Sedere placuta!
SunSmile spune:
Nu-i in concediu! Se face "brilianta"
Iubita mea? Amanta? Bey mi-e dor de voi...de noi...m-o apucat nostalgia!
quote:
Originally posted by pepenash
Bau! Sunt si eu prin zona, dar nimic nou de raportat. Danye, bun venit in randul nostru! Krelia, madam, ce catzi, bre, acolo? Plecasi asa pe sest? Te pomenesti c-o fi in concediu... Norocoasa mica! Sedere placuta!
Pepenash over and out!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
SunSmile spune:
Stii tu cum e cu diamantele??? Trebuiesc shlafuite din cand in cand! Asa si draga mea....se face bri li an ta! Ea oricum e, dar...
quote:
Originally posted by pepenash
Cum se face?!
Pepenash over and out!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
danangie spune:
Buna seara
Fetelor, imi puteti da si mie exemple de texte pentru inviatii de nunta? Trebuie pana maine sa dau textul si nu-mi vine nimic in minte. Al meu text l-am pierdut. Si acum sunt in dificultate. Va rog daca ma puteti ajuta. Va multumesc.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Giova spune:
BUNA SEARA GAGICI!!!
Am primit invitatiile de la TBZ, sunt super. mai trebuie doar sa le scriem.
Maine dim. sun eu la Venus Bridal, sa vad unde au magazinul si sa trag o fuga acolo, pe vineri. va zic ce si cum am vazut si la ce preturi.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
ooana spune:
Neata fetele...ce mai faceti, hai ca uite iese soarele si incepe primavara!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day