Miresele anului 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata la toata lumea! Fetelor care stiti un remediu bun pentru tuse ca deja ma dispera raceala asta.

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danye spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Neata la toata lumea! Fetelor care stiti un remediu bun pentru tuse ca deja ma dispera raceala asta.Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Ar trebui sa-ti faci un ceai de coji de nuca. Este foarte eficient.Sanatate.Multumesc fetelor pentru urarile de bun venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor!
ooana, nu stiu la ce soare te referi, ca la mine s-a lasat o ceata de nu vad nici blocul de vizavi!
Kateryna, pt tuse, eu m-am inteles bine cu neo-angin(parca asa ii zice) si sirop de patlagina. Iar remedii naturiste: miere si suc de ridichie neagra. dar stii cum e, pana nu-si face ea damblaua, poti doar s-o mai calmezi un pic, ca de trecut in totalitate nu trece de pe-o zi pe alta. Aaa, sa nu uit, multumesc pt indicatiile de ieri, dar vreau sa-ti spun ca am orbecatit pe acolo de m-au gasit bazdacii, am gasit randul cu pricina(sper) erau mai multi cu flori, jucarii, accesorii, etc, dar n-am gasit ce cautam!Peste tot aveau numai flori roz, bleu si galbene! Si intr-un singur loc am gasit albe, dar erau din alt material(un fel de hartie creponata) si n-am luat ca plecasem setata pe alt tip de floricici, iar acum imi pare rau ca nu le-am luat pe alea, ca erau si ieftine si daca nu-i placeau la mire paguba era undeva pe la 150 mii.Asa ca ma mai duc o data sapt viitoare, in speranta ca mai aduc astia ceva marfa, asa cum mi-au spus cativa de pe acolo!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata!

Mi-am luat rochita si sunt f. incantata... Mai mi-am luat si o chestie peste, ca o fii nunta-n iunie, dar nu se stie... si, ca sa mearga rochita la pantofi, chiar trebuia sa iau sacoul (sau ce-o fii)... pt. ca rochia e prea decoltata pt. pantofi... asa ca trebuia sa aleg intre sacou si alte incaltari si alta geanta

Aici sunt pozele... sper sa va placa... n-am gasit bordo, asa ca am luat culoarea untului... de care m-am indragostit ... Dar merge f. bine cu pantofii si geanta bordo... o sa-mi iau, cel mai probabil, niste "zanganele" bordo... Abia astept...

Divine girl am vazut vreo 2 seturi de coliere si cercei asemanatoare cu cele din pozele tale (mai apropiat de "Preferat 2" ), la parter, in Unirea... Dar n-am intrebat cat costa... ma grabeam, era aproape 10 seara si cred ca ma bombaneau si vanzatoarele daca le intrebam degeaba... fara sa cumpar nimic... Cel care mi-a placut mie, era cu niste floricele rosii... poate au si cu pietre albe... Era f. simplu si elegant... micut, finut... Eu mi-as fi luat pentru mine, daca aveau cu pietre bordo...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Divine, ca mi-am adus aminte, si eu am vazut coliere in genul celor dorite de tine: in magazinul Victoria, in Cocorul si...in Sam-Expo!!! Asta daca te tin nervii sa mergi pana acolo. In Sam-Expo sunt cateva magazine axate numai pe accesorii de acest tip. Dar stii care-i problema, pana nu le vezi tu, nu poti stii daca sunt cum ti-ai dorit. Eu am vazut coliere cu floricele si cercei aferenti de toate culorile, si cu perle si fara perle, dar numai tu poti sa spui daca aia e ce cautai.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetili....

multam de urari, m-am plimbat ieri ca nebuna prin oras, cu RAR u si alte minuni d-astea....hi da oricum a fost placut ca deh, inca n-a trecut miraju de masina noua
Sorry ca sunt off-topic, dar...sa zic si eu la cineva, nu?

Sun , plimbam stelista turbulenta cat de curand. plus brilianta ....
Tredule, multam frumos de urare, ti-o arat cu prima ocazie.

altfel, ma gandesc ca in curand o sa incep sa alerg si eu dupa restaurant, asa ca o sa ma simt mai "in tema" cu voi miresele (foste, prezente si viitoare hihiihih)

pupici la fete zapacite

ah, si tot off topic, s-a deschis un magazin nou de pantofi/sandale langa dada amzei (sau posta amzei). Frumusei, moi, si nu f scumpi. Dar nu am vazut albi, crem sau ivory...dar cine stie, poate pt civila.

v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

Netza, miresici!!
ely, tare frumushica rochita ta!!Sa-ti aduca numai noroc si bucurii!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor
elyanne de unde ai luat rochita?
felicitari si s-o porti sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Moko, NicoletaB si multumesc mult...
Rochia este de la Yokko (de la cel din Unirea)

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Neata!

... n-am gasit bordo, asa ca am luat culoarea untului... de care m-am indragostit ... Dar merge f. bine cu pantofii si geanta bordo... o sa-mi iau, cel mai probabil, niste "zanganele" bordo... Abia astept...

Divine girl am vazut vreo 2 seturi de coliere si cercei asemanatoare cu cele din pozele tale (mai apropiat de "Preferat 2" ), la parter, in Unirea...
[right][size=1]

Ely, felicitari pt rochitzica! Sa fii fericita cu ea! Ti-am spus ca si mie mi-a placut cea de culoarea untului mai mult ... (dar iti mai spusesem si unde gaseai bordo )
Si ... unde ai vazut fetitza la Unirea? ca eu nu vazui nica! ... ori am fost chioara, ori ... poate nu mi-a placut

Pregatiri

Mergi la inceput