Miresele anului 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

uite asa -
..dar, numai azi..maine cica nu....ca-i vinerea mare..(da', bine, si azi e joia mare...dar..am intrebat-o pe Buni si ea a zis ca pot ..daca a zis Buni..inseamna ca asa e!

quote:
Originally posted by andreea_trend
Bey cum sa speli azi si maine ... e sarbatoare...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

hey girls...n-am mai trecut de mult, sper ca nu m-ati uitat. va citesc tot timpul dar eu si scrisul mai usor :(
nunta se apropie cu pasi incredibil de repezi, mai sunt 8 zile pana la cununia civila (luni am fost la S3 sa depunem actele, a mers totul rapid, nu ma asteptam si am si gasit ora care o doream) si 15 pana la nunta. au inceput deja emotii si strangeri de corason
am cumparat de toate, costume, pantofi, verighete (superbe dupa modelul propriu) marturii si plicuri....Doamne cate sunt de rezolvat pt o nunta, nu mi-as fi inchipuit.
anyway am citit ca si voi sunteti cu pregatirile in toi, sunt miresici noi si nase :)...hmmm FELICITARI
...aaaa si va urez Paste Fericit!!! si multa Lumina de Paste!(asta e ultima zi de work pt mine)
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by krelia

uite asa -
..dar, numai azi..maine cica nu....ca-i vinerea mare..(da', bine, si azi e joia mare...dar..am intrebat-o pe Buni si ea a zis ca pot ..daca a zis Buni..inseamna ca asa e!
quote:
Originally posted by andreea_trend
Bey cum sa speli azi si maine ... e sarbatoare...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Spala tu asa ... ca eu nu mai spal...
Pacatoaso

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Salutare la toata lumea!!!
Je sunt foarte happy!!! Tocmai m-am intors de la examenul de permis auto si...l-am luat, din prima! Asa ca sunt sofer!! Mi-am facut cadou permisul inainte de ziua de nume si o sa-l ridic de ziua de nastere!

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

salutare...asa ca veste de ultima ora va pot sune ca am fost la eco si bebe meu statea picior peste picior, cu degetul in gura si cu cealalta mana se scarpina in cap,,,si dupa cum arata sa se formeze organele arata a fi fata dar mai sigur vom afla peste 2 saptamani ca na nu a fost medicul sigur 100% nu ne-a zis exact.

Acum sa va zic si partea urata...care ma chunui sa va zic de vre-o cateva saptamani....nunta nu va mai avea loc anul acesta din 2 motive...
1) ca mama mea nu vine in tara si anu trecut la cununia civila i-am promis ca o voi astepta sa fie langa mine la nunta...si sincer imi doresc asta ca na o sa fiu si eu mama la randul meu si cred ca ar fi foarte greu sa nu fii alaturi de copilul tau in ziua nuntii
2) Pentru ca sarcina va fi destul de mare...7 luni si am decis sa asteptam pana anu viitor pentru a nu risca sa se intample altceva.

Nu mai e nimic de facut, am fost la restaurant ni s-a dat avansul inapoi, si tot asa.

Sunt trista sincer ca am visat sa fiu anul acesta miresica....dar ca sa impac pe toata lumea voi astepta pana anul viitor.
Sunt sigura ca voi ma intelegeti si sper sa imi permiteti sa raman alaturi de voi in aceste momente frumoasa chiar daca nu voi fi mireasa
Krelia te rog sa ma stergi din listuta cu miresele de anu asta din luna august...
Va pup pe toate si va promit ca voi intra sa va citesc de cate ori voi putea si nu in ultimul rand voi fi alaturi de voi in aceste momente frumoase.

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Salutare la toata lumea!!!
Je sunt foarte happy!!! Tocmai m-am intors de la examenul de permis auto si...l-am luat, din prima! Asa ca sunt sofer!! Mi-am facut cadou permisul inainte de ziua de nume si o sa-l ridic de ziua de nastere!

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Felicitari.... trebuie sa dai de baut

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Kateryna felicitari!!!! asteptam !! dar numai noi, tu nu ai voie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Ati vazut ca "norocoasele" de 2007 primesc mult-discutatzii pe forum 200 E? Iiin-cre-di-bil!!!

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

kateryna, FELICITARI! se la sa cu !

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Bai da' cam puturoase la scris! Nu-i bai...acush va iert, dar dupa Paste scot la voi!
Hai pupi si o zi frumoasa!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput