Miresele anului 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Mexulina stiu ca nu e placut sa amani nunta, dar eu zic ca motivele sunt destul de clare. Si cat priveste sarcina... aici chiar ai dreptate. La 7 luni nu o sa poti misca asa cum vrei si nici nu cred ca o sa rezisti prea mult. Asa ca si nu mai fii suparata.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor! Iar la munci!
kateryna, felicitari proaspetei soferite! Asteptam de baut!
Mexxa, nu fii suparata, ca nunta tot o s-o faceti si mai mult decat atat, va fi si bebe prezent acolo! Cat despre mireasa gravida in luna a 7-a stai sa-ti spun o poveste sa te fac sa zambesti si sa-ti dai seama ca ai luat o decizie buna:
Se intampla la mine la tara undeva inainte de revolutie. Mireasa gravida, mare rusine mare, soacra mare nici nu voia sa auda de nunta, de copil, de, lumea la tara. Pana la urma fac nunta. Avea mireasa o rochie stramta pe ea de nici nu i se vedea sarcina. Era in 7 luni. Trece nunta cu bine, toata lumea se distreaza, se minuneaza ca sub rochia aia e o sarcina de 7 luni. Acum tb sa spun ceva despre obiceiurile de acolo. Luni, dupa nunta se mai face o masa in care toti imbracati la tol festiv se duc la nasi(parca). Tot satul la poarta, sa-i vada incolonati. Trece si asta, mi-aduc aminte mireasa avea o rochie bleu, ceva mai larga si se vedea sarcina. Marti e un obicei numit "magaoile" in care socrii sunt imbracati cu tot felul de zdrente, manjiti pe fata si plimbati cu o roaba/caruta prin sat. Era, ca acum nu se mai tine, dar pe vremuri asta era deliciul satului,; aia tipa fac ca toti dracii in caruta, e unul cu un bici alaturi care se face(uneori mai si reuseste) ca-i altoieste, ma rog, circ. Asteptam noi, tot satul la poarta sa vina magaoile. Si ni se lungisra urechile de asteptare, pana cand se raspandeste vestea in sat ca magaoile nu mai vin, ca a venit alta...magaoiae: copilul. A nascut saraca fata a 3-a zi dupa nunta!!! Copilul a fost sanatos si voinic iar tot satul a ras de soacra mare care inainte de nastere spunea ca o sa tina copilul intr-o lada si n-o sa se uite la el, iar cand s-a vazut bunica nu mai putea de fericire si se lauda la toata lumea(ca de la ei s-a aflat ca a nascut mireasa); ani de zile a facut lumea misto de ea prin sat si-o intreba unde-i lada pregatita pt copil!!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neatza miresici....
Mexxa... probabil ca si eu as fi facut la fel ca tine... cred ca nu as vrea pe cineva langa mine mai mult ca pe mama mea, si cum a spus si A.cicel o sa fie cam greu la 7 luni sa mai stai o noapte in picioare.
Las' ca la anu o sa faci o nunta de vis... pt ca vei stii mult mai multe ca anu asta... tu sa ne spionezi in continuare.

Pupici multi la mami, pliciulinu, kreliutz, dya, rallu, ralucah... oho...nu-mi ajunge toata pagina sa va insir pe toate....

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata gagici :)
pupici la toate si Paste Fericit!!! multi cozonaci oua, miei, etc etc...si cadouri normal

Mexxa, pup si nu fii trista (zic io, mireasa de 2007 :)))))).
Sunule, pup si pup si pup la stelista nebuna de legat

Gugustiucule , stiu ca ai plecat, dar tot pup
Trendule, cum e cu bretonu?

de fapt pup toate fetele cu drag!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by plici plici

...
Cum sa fie... "nu mai pot dupa el"... e prins ingramadit cu multe agrafe... aseara a venit iubi cu 10 bentitze... da urate... ce-o fi fost in capul meu sa-l pun pe el sa-mi ia

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

quote:
Originally posted by plici plici

...
Cum sa fie... "nu mai pot dupa el"... e prins ingramadit cu multe agrafe... aseara a venit iubi cu 10 bentitze... da urate... ce-o fi fost in capul meu sa-l pun pe el sa-mi ia

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze

hai ca m-am ras...esti comica, dar stiu prin ce treci...las ca creste el...in cateva luni....hihihiihh

200 euro ziceti? hm.....daca e pe bune si daca ii iau va fac voua cinste din ei
hihiihh

Kateryna, felictari multe si sa-l stapanesti sanatoasa si fara evenimente!

Mergi la inceput

In cateva luni... aoleu... hai numai o luna... vrei sa mor...al tau era mai lung decat e al meu....

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata gagici!
bravo STEAUA!
mexxa, cel mai bine e sa o faci la anul! acum bb e cel mai important!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Iote ca n-am plecat, nah ...dar..urmeaza sa..

Fusai la Comart, ma intorsai supi..pt ca ...cica..nu fac nimic din ceea ce le-am aratat eu ca as vrea...
..nu fac decat dupa calapodul si tocurile lor..existente...
..nu lucreaza decat cu piele..nicidecum cu satin...
..mai incercam..speranta moare ultima, nu?

Pupaturi la fete!

..ma duc sa fac bagajele...daca nu ne mai "auzim" azi...

Sa aveti un Paste fericit, iar Sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca în suflet si in casa liniste, bucurie si numai ganduri bune, alaturi de toti cei dragi!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

yammy...ce bine miroase la mine in casa....a pasca...si a sarbatoare!!Am gasit si prohodul pe odc si am pielea de gaina pe mine si lacrimi in ochi...s-ar putea sa fie prima oara in 23 de ani cand nu ajung sa cant prohodul in biserica tatalui meu...poate totusi am noroc...

Bucurie si lumina in suflet sa aveti de Paste in toata viata!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput