Miresele anului 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, fetelor dragelor.

Intru si eu sa va salut din fuga si sa va urez SARBATORI FERICITE alaturi ed cei dragi fiindca eu pana joi (sper sa mi se aprobe zilele libere cerute)nu mai vin la servici si deci, nu voi mai avea acces la net.

Bun venit noilor sosite Cateva miresici si o nasica parca am ochit eu.

Eu, noutati nu am..decat ca si eu incerc sa fiu "gospodina" in noua mea casuta numai ca ne cam urmareste ghinionul... Aseara cand sa spal si eu prima data (de cand m-am mutat la mine) la masina automata a inceput sa curga apa ca nu era bine nush ce insurubat, de era sa inundam, noroc ca am vazut imediat si am oprit apa si masina si tot, am scos-o din priza. Dupa ce ma remediat am reusit sa spal vreo 2 masini (timp in care am facut papica), insa dupa ce am intins rufele si abia reusisem sa-mi intind osciorele obosite in pat, ca era ora 12.00 noaprea ..aud POC pe balcon si cand ma duc..gasesc sarma de rufe rupta si rufele mele toate pe jos...

Nu cumva era vreo interdictie religioasa sa spal ieri?

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bai..sa stiti ca munca intelectuala e mai grea decat aia fizica ...ma duare un cap si niste ochi..haolica neneee...abia astept sa plec acasik...bine ca mai rezolv din probleme

V-apucati disera..sau sambata de vopsit oua???...io nush ce sa fac...ca maine plecam din Bucuresti..si dk le fac de azi..pana luni, cand ne intoarcem...mai mananca "tata" oua de 4 zile....eventual, poate facem acolo mai multe ...

Ptiuu..ce somn m-a luat....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna, fetele!

N-am mai trecut pe aici de multisor ...
Eu inca nu am ales restaurant , mai oscilam intre Majestic si La Templu. Alaltaieri am gasit ceva pe net despre Casa Ardeleneasca Caredy si mi-am spus ca asta e restaurantul, nu stiu parca am simtit ca o sa-mi placa la nebunie. Ieri am fost acolo, intr-adevar m-am indragostit de el si as fi platit cu ochii inchisi daca nu era si un mic inconvenient - dansul are loc intr-o incapere separata, nu vad locul decat cativa invitati, noi nu.
Cred ca totusi raman la el ...

Oricum, am ales data, 1 octombrie - krelia poate adaugi si la mine in listuta . Si tot pentru listuta casatoria civila am avut-o pe 26 iunie 2004.

Fetelor, voi la ce distanta aveti biserica de restaurant?

eliana superba rochita!

In incheiere vreau sa va urez la toate

SARBATORI FERICITE!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Trendule, am trisat, ca a venit o prietena in vizita si am stat la barfe, iar acu ma pregatesc sa plec la mama s-o vopsesc iar diseara cascam ochii la meci, asa ca se mai duse o zi. Dar maine si sambata o sa fie adevarata distractie, asa ca mi-am permis si eu o zi mai lejera la mijloc!
Krelia, eu sambata vopsesc oua. Si tot sambata fac si mancarea si tot sambata fac si curatenia finala inainte de Paste si tot sambata bag si o masina de spalat, ca sapt viitoare am impresia ca nu se prea poate spala in nici o zi, si omu meu are nevoie de camasi!
Asa ca....spor la treaba fetelor!
Elara cred c-o luam razna sa-mi cada sarma de rufe cu rufele proaspat spalate pe ea!
Pentru fetele care pana dupa Paste nu mai intra pe DC: SARBATORI FERICITE ALATURI DE TOTI CEI DRAGI!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Naty, te-am modificat pe listutza ....despre distanta intre "locatiile" mele..ce sa-ti spun....gandeste-te ca din Icoanei..va trebui sa ajung pe kisselef ...

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyadya

Krelia, eu sambata vopsesc oua. Si tot sambata fac si mancarea si tot sambata fac si curatenia finala inainte de Paste si tot sambata bag si o masina de spalat, ca sapt viitoare am impresia ca nu se prea poate spala in nici o zi, si omu meu are nevoie de camasi!

Miercuri, joi si sambata - vor fi singurele zile din saptamana viitoare - libere pentru spalat!!
Diseara si maine (daca mai am ceva) inainte d eplecare - o sa mai bag s eu niscaiva la spalat..ca sigur il aud - nu mai am soseeeteee..blugii sutn murdari..camasile la fel.....

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

Dragi mirese harnicutze,
Va urez un Pasti fericit, cu bucuria data si de odihna (in sfarsit!!). Si eu sunt in randul personelor demolate si, in loc sa ma veselesc de zilele libere care urmeaza, ma cutremur: iar ma duc la socrii! Iar poamele acre sunt un deliciu pe langa tatal lui! E, dar nu o sa dureze decat o zi!
Deci, bucurati-va si veseliti-va, mai domnisoarelor! Si daca bate si Steaua .......
Auci, trebuie sa le iau si un cadou, nu? (la socrii). Deja incep sa am monomanie

E, dar pupici si sa va spun si vorba bunicului, care nu intelegea de ce ne stresam atata cu curatenia: "Da' ce, draga, vine cu maciuci?". Ce intelepti mai sunt si barbatii astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by krelia

Naty, te-am modificat pe listutza ....despre distanta intre "locatiile" mele..ce sa-ti spun....gandeste-te ca din Icoanei..va trebui sa ajung pe kisselef ...

26 august 2006

Multumesc mult, esti o scumpa

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by dyadya

Miercuri, joi si sambata - vor fi singurele zile din saptamana viitoare - libere pentru spalat!!
Diseara si maine (daca mai am ceva) inainte d eplecare - o sa mai bag s eu niscaiva la spalat..ca sigur il aud - nu mai am soseeeteee..blugii sutn murdari..camasile la fel.....

26 august 2006

Bey cum sa speli azi si maine ... e sarbatoare...

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by Danutza_s

salutare, miresici...

azi cred ca termin si eu cu toata curatenia si balamucul din casa...si cand nu o sa mai am ce face prin casa o sa-mi dau si eu seama ca mai am doar 9 zile pana spun "da" si eu nu mi-am cumparat nimk de imbracat....sa ma vedeti saptamana viitoare alergand ca disperata prin magazine dupa haine....cred ca luni e inchis prin oras,nu ?...normal ca e inchis (ce intrebari pun si eu !!!)...si sa va spun ceva super : am 55-60 de invitati acasa la petrecerea de dupa cununie......noroc ca i-am impartit in doua....mamaaaa, cate o sa am de facut...hai ca deja ma vait.....

si sunt supi ca iubi nu m-a lasat sa-mi iau bilet la meci diseara, ca nu aveam cu cine sa ma duc pe stadion...eu m-as fi dus si singura,ce la betis n-am fost doar cu o prietena ...asa ca o sa stau singurica in fata tv-ului, ca el e la scarbici...ce nasol.....

FORTZA STEAUA !!!!!!

Danutza

Si eu mai am tot 9 zile pana la cununia civila si nici eu nu am nimic de imbracat Ieri am umblat disperata prin centrul Clujului si nu am gasit nimic care sa-mi placa sau care sa imi stea bine
Sper sa-mi gasesc ceva saptamana viitoare, daca nu....o sa imi iau un costum mai vechi din dulap

7 mai 2006

Mergi la inceput