Miresele anului 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmen_Marieta/Carmen_Marieta.jpg)
Carmen_Marieta spune:
'neata fetele. am citit tot ce a-ti scris cu toate ca am intrat mai rar. Ne pregatim de Paste,mai trecem si pe la spital, si cautam sa mai rezolvam cate ceva si pentru nunta.
Rallu felicitari pt acreditare.
Felicitari tuturor pentru achizitii.
Krelia sunt foarte frumosi pantofiorii dar numai tu poti sa hotarasti cand ii porti...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
Neatza neatza neatza!!
Azi e ultima zi de servicel! Yuupiii [bis
Cumi, mie imi tremura si pilotzii pi mini..nu numai sufletelu'...mi-e fricussa de ce se poate intampla cu betivii astia de englezi.....sa speram ca va fi totul ok...
Pussy, ma duc la un tiutiun - cine mai vineeee?? la toate fetele frumoase!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
dyadya spune:
Bua dimineata si din partea mea! Bhei, astea tinere munceste mah!Suntem ca la fotbal:
Cat am fost in grupe am jucat impreuna " Ordine si curatenie"
In sferturi am evoluat in competitia: "Tu cate geamuri ai spalat?"
Azi suntem in semifinale(ca de, sa fim in rand cu lumea): "Sa spalam cu spor faianta" Dupa cele doua manshe(sau bai) in care mai diversificam si cu putina gresie, ajungem in finala: "Sa vopsim oua! Tu cate ai spart la fiert?"
Castigatoarea va primi ca premiu o zi de Paste in care nu se va mai putea misca!
In rest, voi, bine, sanatoase? ODIHNITE?!?!Ha!
Diverse pentru nunta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/emilyjeuly/emilyjeuly.jpg)
emilyjeuly spune:
buna dimineata, la fete! eu nu sunt microbista de fel dar ca sa nu super la fete: HAI STEAUA!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
violici spune:
Vreau sa va spun de acum
UN PASTE FERICIT SI LUMINOS va doresc la toate miresicile mele dragi,
Eu plec intr-o mini vacanta si nu cred ca voi mai putea intra pe aici, dar frumos e ca in grupul nostru vor fi inca 4 mirese de 2006 si 2 nase de 2006 asa ca sa vezi discuiti,discuti.
Si ce e mai important
HAI STEAUA!!!!!!!!!!!!!!
va pupicesc pe toate
andreea_trend spune:
Neatza...
Dya ai terminat curatenia soro? Oropsite mai suntem... ai zis-o bine de Paste o sa dormim toata ziua...
Ieri intre 2 am tras o fuga pana la coifor
cica sa ma fac mumoasa si am venit mai urata decat eram
... acu' is bretonata si nu-mi place deloc cum imi sta
... dar vorba lui Pliciulinu m-am inarmat cu multeee bentitze si agrafe...
Azi revin la curatzenia mea...
Pup la mami, brilianta cu certificat, pliciulinu cu si pe toate miresicile
P.S. azi e sarbatoare iar diseara cu sigurantza ne vedem in Piatza
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
ciciep spune:
'Neata tuturor!
Eu ma laud cu invitatiile, din care deja am inceput sa trimitem si, de aseara, cu VERIGHETELE, care sunt atat de frumoase ca ma pot abtine cu greu sa nu le port!
In rest,in cazul in care nu mai apuc sa intru sau sa scriu, va urez de pe acum tuturor un Paste fericit si linistit, cu multa lumina in suflete!!
Va
Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta
andreea_trend spune:
Bey... da puturoase rau v-ati facut
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Danutza_s spune:
salutare, miresici...
azi cred ca termin si eu cu toata curatenia si balamucul din casa...si cand nu o sa mai am ce face prin casa o sa-mi dau si eu seama ca mai am doar 9 zile pana spun "da" si eu nu mi-am cumparat nimk de imbracat....sa ma vedeti saptamana viitoare alergand ca disperata prin magazine dupa haine....cred ca luni e inchis prin oras,nu ?...normal ca e inchis (ce intrebari pun si eu !!!)...si sa va spun ceva super : am 55-60 de invitati acasa la petrecerea de dupa cununie......noroc ca i-am impartit in doua....mamaaaa, cate o sa am de facut...hai ca deja ma vait.....
si sunt supi ca iubi nu m-a lasat sa-mi iau bilet la meci diseara, ca nu aveam cu cine sa ma duc pe stadion...eu m-as fi dus si singura,ce la betis n-am fost doar cu o prietena ...asa ca o sa stau singurica in fata tv-ului, ca el e la scarbici...ce nasol.....
FORTZA STEAUA !!!!!!
andreea_trend spune:
Dya...mai iesi soro si tu la o pauza ca eu nu mai pot...
Si dupa ce am facut curat in veranda a venit iubi al meu cu perdele noi ... acum da gauri pt galerie... bineinteles... alt praf si mizerie
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze