Clubul nurorilor (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Am fost martora la o scena de-o cruzime infioratoare. Am postat la Generale... Doamne, ce "suflet" au unii...

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Multi Ani Traiasca, Multi ani traiasca, Laaaaa, Muuulti AAAni!
Cine sa traisca, cine sa traiasca, La Multi AAAniiii!
Marina sa traisca, Marina sa traiasca, LA MULTI ANI!Sa traiesti, sa infloresti, sa fii fericita si implinita de la mine milioane de

Andreea bine ca a-ti ajuns la doctor.Multa sanatate lui iubi al tau!
Fetelor eu mi-am mai revenit ca lunea sunt cam cheauna!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

CE E RAZUCO???
A CICEL. nu fi suparata...toate trec si se va face si sotul tau bine ca doar are de ce...sanatate multa
sunule nu tre sa rosesti...asta e parerea mea vad ca pui sufletul in tot ce faci si faci suficente ptr toti din jurul tau...ai o energie debordanta...nu pot tine pasul cu tine...nici fizic nici material...scuze dar chiar de as vrea sa ajut pe cineva nu as putea...deocamdata ca sunt semne ca va rasarii soarele si pe strada mea

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

hai sa ne mai descretim fruntile...un banc proaspat
Patru prieteni in vacanta. La hotel, neavand prea multi bani, hotarasc sa doarma cate doi in camera. Unul din ei se stia ca sforaie atat de cumplit, asa ca au convenit sa doarma in camera cu el pe rand, fiecare cate o noapte. A doua zi dimineata, vine primul care a avut "onoarea", cu ochii rosii, parul ravasit etc. "N-am putut dormi toata noaptea, am stat in fotoliu si m-am uitat la el" A doua zi, urmatorul, rupt de somn si el: "Cum draq sa dormi, se clatina acoperisul de la sforaitul astuia, am stat toata noaptea in fotoliu si m-am uitat la el" A treia zi, vine al treilea fresh, odihnit, bine dispus. Ceilalti mirati: "Cum ai reusit sa te odihnesti?!?" "Simplu. Inainte de a ne baga in pat, l-am strans in brate, l-am sarutat dulce si i-am spus noapte buna. N-a inchis un ochi toata noaptea".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

CE E RAZUCO???

uite http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73825

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Important este ca ai un suflet mare si sunt convinsa ca nu vei refuza sa oferi ajutorul (si aici nu trebuie sa vorbit de partea materiala)cui ti-l va cere! Eu asa sunt...uneori am pierdut imens, pt ca m-am abandonat pe mine in favoarea celorlalti. DAR cred in Dumnezeu si Il las pe El sa judece! Eu fac doar ceea ce simt...si simt multe! Te pup si va pup pe toate...aici nu e un club al nurorilor, este un loc plin de suflete minunate, calde si oricand dispuse sa ajute!

quote:
Originally posted by fannna2003

CE E RAZUCO???
A CICEL. nu fi suparata...toate trec si se va face si sotul tau bine ca doar are de ce...sanatate multa
sunule nu tre sa rosesti...asta e parerea mea vad ca pui sufletul in tot ce faci si faci suficente ptr toti din jurul tau...ai o energie debordanta...nu pot tine pasul cu tine...nici fizic nici material...scuze dar chiar de as vrea sa ajut pe cineva nu as putea...deocamdata ca sunt semne ca va rasarii soarele si pe strada mea

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

am intrat la generale pe poza ciudata...ce parere aveti?

Mergi la inceput

ati vazut Monsters in Law??? ar fi vorba despre soacre(mame de baieti) tre sa-l vad sa stiu sa ma feresc sa nu denin o "COTZOHARLA", IL ARE CAREVA?

Mergi la inceput

DEVIN AM VRUT SA ZIC...ORICUM VA LAS PANA MAINE SI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Io plec spre casuta mea iubita si spre sufletelele alea doua pe care le iubesc de mor!
Pup celor fara net!
Cu restul ma aud mai pe seara!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput