Clubul nurorilor (37)
Raspunsuri - Pagina 9
marinar spune:
va si multumesc de urari.
Am si eu un banc:
O blonda juca golf si la un moment dat isi pierde mingea de golf in tufisuri. Cand si-a cautat mingea a gasit o broasca prinsa intr-o capcana. Broasca ii promite ca daca o elibereaza, ii indeplineste trei dorinte. Si tipa elibereaza broscuta. Broasca ii spune atunci ca a uitat un amanunt important : orice dorinta a ei se va implini si pentru sotul ei de 10 ori mai mult. Blonda e de acord.
Blonda: Vreau sa fiu cea mai frumoasa femeie din lume !
Broasca: Dar nu te gandesti ca sotul tau va fi de 10 ori mai frumos, un Adonis, dupa care se uita toate femeile ?!
Blonda: Dar eu voi fi cea mai frumoasa femeie din lume si nu va avea ochi decat pentru mine ! Si broasca ii indeplineste dorinta.
Blonda: Vreau sa fiu cea mai bogata femeie din lume !
Broasca: Dar sotul tau va fi de 10 ori mai bogat ca tine !
Blonda: Ce-i al meu e si al lui, si ce-i al lui e si al meu ! Si broasca ii indeplineste si a doua dorinta.
Blonda: Si acum as vrea sa am un usor atac de cord !
Morala : Femeile sunt destepte, nu te pune cu ele !
marina
pozici
fannna2003 spune:
super bancul marina...vrem si noi ca la a treia dorinta punem altceva...
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
marinar spune:
Si mai am:
Un călugăr si o călugărită se rătăcesc într-un viscol. După mult umblat, ajung la o cabană micută. Epuizati, fac pregătirile pentru a dormi. Erau cîteva pături si un sac de dormit pe jos, dar un singur pat. Fiind un cavaler, el spune:
- Soră, dormiti dv în pat. Eu mă voi culca pe jos în sacul de dormit.
Imediat ce intră în sac, trage fermoarul în sus si atipeste, cînd o aude spunînd:
- Frate, mi-e frig.
El desface fermoarul sacului, se ridică, caută cîteva pături si o înveleste. Intră din nou în sac si cînd inchide ochii ea spune din nou:
- Frate, tot mi-e foarte frig.
El deschide sacul, se ridică din nou, caută alte pături, le pune pe ea si se reîntoarce în sac. Abia închide ochii cînd ea spune:
- Frate, aproape înghet...
De data asta, el rămîne nemiscat si zice:
- Soră, am o idee. Sîntem la kilometri de orice fiintă omenească, departe de civilizatie. De ce nu facem ca bărbatul si nevasta?
- De partea mea nici o problemă, răspunde ea cu voce cochetă.
La care el rosteste urlînd:
- Atunci dă-te jos din pat si caută-tzi tu singură pături
marina
pozici
boeru spune:
Buburuzelor pe unde sunteti???
Cherry felicitari pentru stelutza!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
SunSmile spune:
Bau!
Gata..sunt si eu home cu baietii mei, la un pahar de vorba si la o tura de alergat dupa jucarii!
Felicitari pt stelutza, Cher! La mai multe!
Super tari bancurile, Marina!
Flori tu mai stai la job?
Fla gata, ai musafiri?
Andreutz sa intri sa ne mai spui de iubi....te rog!
Fana tu mai esti?
Merg sa pun papica la facut si revin!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
boeru spune:
Mai stau Sun pana la 19.00, noroc ca am un job care imi place, ma ocup cu amenajari interioare, deci daca vreti va stau la dispozitie, contra !
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
SunSmile spune:
LOL! Ma amenajezi si pe mine iubita??? Glumesc! am oaresce cunostinte si tangente(la unul din joburi) cu acest someniu! Foarte frumos ceea ce faci! Bafta si la cursuri...tare studioasa fata!
quote:
Originally posted by boeru
Mai stau Sun pana la 19.00, noroc ca am un job care imi place, ma ocup cu amenajari interioare, deci daca vreti va stau la dispozitie, contra !
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
am intrat sa va salut. . Am avut musafiri de Paste, au venit nasa mea de botez cu familia ei. A fost f frumos si ne-am bucurat sa ii avem pe ei alaturi de noi. Din pacate nu am facut poze la mancare doar la ouale vopsite. Am pus o poza si va trimit si voua virtual cite un ou.
Acum seara imi vin parintii in vizita, deci o sa am programul incarcat, dar tot mai intru eu pe la voi.
Cherry, felicitari ptr steluta.
Marinar, super bancurile.
Va salut pe toate, un ptr fiecare in parte,
Himmelsduft
photos