Clubul nurorilor (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ASTAZI E ZIUA MEA
ZI FRUMOASA CA MINE..........(dar numai cand e soare)

Buna fetelor
Am ajuns si eu, am avut azi instanta, am terminat pe la 12 si nu m-am mai dus la munca, am preferat sa ma plimb putzin, ca doar e ziua mea.....

Vineri, sambata si duminica am petrecut super, sunt obositaaaaaaaaaa, dar a meritat. O sa mai pun si ceva poza cu nepotzica mea, e o dulceatza.

Cherry si la mine tot dereglare a fost, intarziere de 10 zile. Sa vedem cum va fi luna asta....

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

eram pe burta de ras...meiii cum pleaca omul cum o puneti de petrecere ...se pare ca distractia era la MAXIM...hmmm de la voi se auzea vineri muzica??
SUNule tu nu esti om ...esti SUPEROM...SUPERWOMEN

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani Marina
Sa ai parte de bucurii si tot ce iti doresti, inclusiv un
Cum va distrati?

mii de scuze ca n-am fost pe faza mai repede:(((

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

quote:
Originally posted by marinar

ASTAZI E ZIUA MEA
ZI FRUMOASA CA MINE..........(dar numai cand e soare)

Buna fetelor
Am ajuns si eu, am avut azi instanta, am terminat pe la 12 si nu m-am mai dus la munca, am preferat sa ma plimb putzin, ca doar e ziua mea.....

Vineri, sambata si duminica am petrecut super, sunt obositaaaaaaaaaa, dar a meritat. O sa mai pun si ceva poza cu nepotzica mea, e o dulceatza.

Cherry si la mine tot dereglare a fost, intarziere de 10 zile. Sa vedem cum va fi luna asta....

marina

pozici

sa ne ierti....stiu ca nu am nici o scuza ca am uitat dar...milioane de si baloane ptr tine MARINA

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Marina La multi ani....si multa multa sanatate.

Fetelor, multumesc ca ati intrebat de iubi. Din pacate dimineata a facut temperatura mare, 38,2 si dupa ce medicul de familie mi-a spus ca nu stie daca ajunge la noi, am sunat la salvare. Chiar daca iubi nu a fost de acord. Am mers la urgenta, dar cu stetoscopul nu auzeau nimic la plamani. Asa ca ne-au trimis sa facem radiografie. Aici am avut de asteptat, ca era luat curetul si mergea totul numai pe generator. Iar aparatul functioneaza cu tensiune mare. Am stat vreo jumatate de ora. Dar ne-au dat radiografia si ne-au trimis direct la spitalul de infectioase cu pneumonie. Am ajuns acolo, tot cu salvarea. In afar de buletin altceva nu am avut la noi. L-a internat pe loc. Am venit acasa sa ii iau tot ce ii trebuie pt spital, si intr-o ora am fost inapoi la el. Deja era sub perfuzii. Statea in pat si era ca o leguma Dr a spus ca e destul de grav si noroc ca am mers, ca putea face pleurezie.i-a dat si augmentin. Si a trebuit sa umblu si prin oras sa cumpar gentamicina ca in spital nu aveau. Abia am gasit o farmacie deschisa, ca aici toti sunt liberi de paste. Acuma am facut ceva de mancare si fug inapoi la el. Sper sa nu uit sa iau cheile de la masina si sa incep sa conduc, ca e departe spitalul si taxiul e 70 de mii pana acolo. N-am condus de 2 ani. Asta e. Decat sa dau atatia bani pe taxi... Va pup si vb mai tarziu, cand ma intorc.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by fannna2003
sa ne ierti....stiu ca nu am nici o scuza ca am uitat dar...]milioane de

Off, iarta-ne! La multi, multi ani, ani plini de zambete si impliniri!

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

DECI:....
LA MULTI ANI, MARINA! Sa ai viata k un camp de flori, plina de culori vii si mirosuri de primavara! Te pup
Fanna...ma faci sa roshesc! Multumesc, scumpi!
Si pt ca azi iar e chef, dedicatie de la mine pt Marina si pt voi toate...Freddie Mercury cu Don't stop me now!!!
<<<Don’t stop me now I’m having such a good time
I’m having a ball don’t stop me now
If you wanna have a good time just give me a call
Don’t stop me now (’cause I’m havin’ a good time)
Don’t stop me now (yes I’m havin’ a good time)
I don’t want to stop at all>>>

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Andreea, multa sanatate sotului tau! Tu, linisteste-te, atat cat poti, pt k bb simte ce simti si tu.

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Multumesc fetelor.

Fla tot ne-am distrat we asta: vineri la serviciu cu colegii, sambata am iesit cu prietenii (ca sotul e Florin si am impuscat doi iepuri dintr-un foc) si ieri cu parintii mei si ai lui, cu fratele si cumnata mea si bebelina lor. A fost super frumos. Azi nu mai fac nimic pt ca am intrat in Saptamana Mare si am considerat ca nu se cade... chiar daca e ziua mea azi. Oricum am fost frumos. Azi ma odihnesc...........eeeeeeeeeee tot am bananait eu prin oras putin.

am pus poze cu nepotzica- facute ieri

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Off...Andreutza tin pumnii! Multa, multa sanatate pt iubi al tau iar tie multa putere! DAR, te rog, ai grija cu masina!!! Daca nu ai mai condus de 2 ani si in starea de suparare si agitatie in care esti, mai bine platesti banii aceia la taxi! Daca totusi decizi sa iei masina...mare grija, te rog eu!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput