Clubul nurorilor (37)
Raspunsuri - Pagina 6
impreuna spune:
Da Sun, e mare lucru sa poti ajuta pe cineva, si mai ales sa ne bucuram impreuna de reusite.
Prietenul tau cum se mai simte? Cum e cu operatia?
Roxi am primit PM tau, abia azi:) Acum suntem in tratative cu ceva agentii, sa vedem ce se rezolva. Daca mai am nelamuriri te mai bat eu la cap, nu scapi:)
Tre sa ne si intalnim :) Alynutza sa fi pe faza:)
Si eu vreau sa stic bani, de parca n-as fi stricat destui luna asta
Raza tu cum esti cu serviciul? Mai vrei sa il schimbi?
Flavia (sotie si mamica fericita)
boeru spune:
Dau si eu raportul, inca nu am intrat in ritm (urasc ziua de luni!) desi nu ne-am destrabalat prea tare ieri, am fost cuminti pe la 23.00 eram in scutece!
Multumesc inca o data fetelor pentru urari.
Flavia bine ai revenit, chiar ma gandeam cum o fi vremea pe la Lacul Rosu, sper ca macar v-ati odihnit! Iar ai musafiri?
Alynutza mult succes la noul job!
Roxanicea spor la treaba si eu am o gramada de lucruri de facut pe la birou dar nici un chef!
Fanna felicitari pentru premiu! Sa-ti traisca!
Raza mai e putin pana la marele eveniment, cred ca ai niste emotii...eu m-am relaxat abia cand am ajuns la restaurant si dup-aia sa te tii...chefuiala pana la 8.30 dimineata!Deci mai e!
Sun am reusit sa fac toate bunatatile alea din meniu le-a placut tuturor. Imi spuneau prietenii nostrii ca ce pacat ca nu ne mai tinem asa de chefuri ca pe vremuri ca asa mai mancau si ei bunatati ca majoritatea petrecerilor se tineau la noi.
Pupici pentru toate fetele!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
impreuna spune:
Mersi Florina De odihnit nu prea, dar macar ne-am relaxat:)
Inca nu am musafiri, dar astept. Maine am sigur 2 ture, care vin si pleaca, dar ii astept pe cei 2 care vor sta cateva zile...:)
Felicitari Fana pt baiatul tau destept, intr-adevar merita sarbatorit rezultatul
Of, cum am uitat, sunt tare zapacita si uitutca :(((
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Fla asa-i! Multumesc ca intrebi...pai, el e bine, imi zambeste sufletul cand il vad asa optimist!!! Maine ii va fi si pasaportul gata iar pe 10 mai pleaca spre Germania si daca toate analizele decurg bine, pe 15 are operatia! Am emotii cumplite dar si o mare speranta in suflet!
Florina...niste ciuperci arunci si la mine??? Oups...NU! Ca tin post! O sa faca mami meu si nasha ! Abia astept sa-i vad pe toti...ca tare mi-e dor! In alta ordine de idei, ma bucur ca v-ati simtit bine si ca munca ti-a fost apreciata!
Vad ca azi sunteti cam tacute...o fi vremea, o fi lunea...eu va astept....
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
cherry22 spune:
Sunule, sunt si eu pe aici. Nu prea am chef de nimic, sunt cam apatica, cred ca si din cauza vremii.
Alynutza, felicitari pentru verighete!
Rox, spor la treaba!
pup fetele
fannna2003 spune:
ce liniste-i aici!!!
cred ca sunteti f ocupate...asa e si la mine...nici nu stiu cand trece vremea am ramas in urma cu treaba la jo, nici nu am apucat sa citesc ce ati mai scris, dar promit ca ma revansez
SUNsper ca ai reusit cu ceea ce ti-ai propus la sfarsitul sapt
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
Alynutza spune:
Pai verighetele n-au nu stiu ce model complicat, poza n-am din pacate, asa ca incerc sa explic: sunt exact latimea pe care o voiam noi, adica nici prea prea nici foarte foarte (cam pe la 3,5-4 mm), de o parte si de alta au margini (lucioase) slefuite ca un hexagon (dar cu mai multe laturi) si mijlocul e matuit. Arata bine si modelul e usor de reconditionat, chiar daca nu e extraordinar de spectaculos.
diadaniela spune:
Cherry,sa nu ma injuri,dar nu vrei tu sa mai faci un test de sarcina?
Sa vezi ce iese.Eu am citit undeva ,ca daca testul arata ca esti gravida ,sigur esti,dar daca arata ca nu esti e posibil totusi sa fi.Nu stiu daca ai inteles ceva ,da' asa am citit eu undeva pe vremea cand imi doream cu disperare bebe.
Iti dau un mare pupic
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
fannna2003 spune:
FELICITARI A.CICEL scuze de-abia acum am sa va traiasca putzica aia mica sa ajunga o maaaaaare nora...ce ma bucur ptr voi...uite vezi asa se implinesc visele...DD ne ajuta doamne ce ma bucur, sa va traiasca fetitza...noi suntem nasele de suflet hai ca dau de
de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)
cherry22 spune:
Danuta, tu esti o scumpa, dar testul de sange este cel mai concludent si a iesit zero. Plus ca ultimul test pe care l-am facut s-a pozitivat dupa 10-15 minute. Mai mult ca sigur ca este o dereglare hormonala, caci am luat patru ani ac, fara intrerupere. Daca uratii nu vin nici saptamana asta, imi voi face o programare la medic.
fata draguta