Descarca-te!
Raspunsuri - Pagina 5
Jocelyn spune:
ma enerveaza raceaaaaaalaaaa asta care ma seaca de cateva zile si acum a ajuns la apogeu
If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
Bubamara spune:
Acum, ma enerveaza vremea asta nenorocita. Peste cateva minute s-ar putea sa am alt motiv de enervare, asa ca....mai bine termin aici mesajul!
Raluca si bb Maria
zozela spune:
Fara bani nu te poti angaja in nici un spital(in Craiova)...si asta ma ssscoooaaateee din peeepeeeni!!!![]()
Am zis!!..da' nu ma simt mai bine..

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
CristinaT spune:
Gata acum m-am enervat. Ma enerveaza ca am piedut atat timp intr-o slujba care mi-a mancat tot timpul si nu am invatat nimic nou. 

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
IEPU spune:
Pe mine ma enerveaza uneori ca nu am control asupra tuturor lucrurilor de care depinde confortul meu.
De exemplu ma enerveaza ca desi am anuntat de zeci de ori in ultimii 2 ani ca ni se infiltreaza apa prin tavanul de la baie unde este pluviala, vecinii mei au fel si fel de alte interese. Cum ar fi separarea de gaz. Care este total inutila in conditiile in care blocul are centrala de scara si intelegerea este ca nu isi pune nimeni centrala de apartament. Deci platim gazul pentru gatit 50.000/persoana si vecinii mei capiati considera ca se merita investitia de cateva zeci de milioane si deranjul din apartament ca sa faca eventual o economie de 10.000/persoana.
Ma doare basca!
Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)
diana11 spune:
Ma enerveaza
- DECI, spus la fiecare inceput de fraza
- intrigantii, am o colega la lucru care ma scoate din pepeni numai cand o vad si cred ca-mi caut altceva ca ma enerveaza la culme si-i o intriganta

- ma enerveaza sotul ca se uita la fotbal si mai si striga la gol
- ma enerveaza sora-mea
- ma enerveaza ca nu am bani
.
.
- ma enerveaza ca imbatranesc.
Si m-am descarcat

darnu ma simt deloc bine
ilenutza spune:
Io m-am descarcat numai citind ce ii enerveaza pe altii!
am inteles ca nu sunt singura!

Ile
si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
addinel spune:
ma enerveaza ca desi simt nevoia sa dorm, in cele 2 zile libere de paste trebuie sa merg in prima la soacra-mea si in a doua la viitorii nasi... vreau sa stau cu fundu-n sus in casa mea si sa nu vizitez pe nimeni!
nunta mea