Descarca-te!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ma enerveaza medicii ahtiati dupa bani.Nici nu mai conteaza ca stau de vorba cu un om...ei vad doar un sac cu bani

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angeldust spune:

ma enerveaza Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Pe mine rar de tot se intampla sa ma enerveze cineva sau ceva...si au trecut niste ani peste mine...
Iar cand simt ca e pe cale sa se intample , inchid ochii , respir adanc , ma gandesc la ceva frumos sau fredonez o melodie placuta si...de obicei trece !

Tot ce sper e sa tina chestia asta cat mai mult...

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

quote:
Ma enerveaza medicii ahtiati dupa bani.Nici nu mai conteaza ca stau de vorba cu un om...ei vad doar un sac cu bani

Sanatate tatalui, si sper din toata inima ca acel medic sa fi fost doar un caz izolat! Oricum nu este de jucat cu hernia de disc, aveti nevoie de multa luciditae si responsabilitate in luarea unei decizii pe viitor! Oricum, nu strica o a doua opinie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ma enerveaza sotul cand crantane la chipsuri sau seminte in "linistea" serii, mor de nervi pana termina punga si-l intreb la fiecare 30 de secunde "mai ai mult?" Saracul de el, mai are totdeauna si in punga respectiva si in camara, dar cred ca-i stau cam in gat.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by angeldust

ma enerveaza Romania.

Uite, Porumbelul, care nu mai traieste pe aceste meleaguri ce linistit e...

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pe mine ma seaca vecinii
vecina mea de la 8 care urla
vecinu meu de la 10 care ma inunda
vecinu de la 6 care-i bagator de seama
etc...
ma mai seaca: taximetristii (ABSOLUT TOTI)
ma enerveaza aia care-mi tin usa deschisa sa intru cu carutu (ceea ce pot foarte bine si fara ajutor), da' nu m-ar ajuta sa-l urc si pe scari, ca le cad galoanele
ma enerveaza usile trantite,
pragurile,
ķarna, primavara, vara si toamna.
ma enerveaza aia care arunca chistoace si gunoaie din masina pe strada
ma enerveaza aia care fumeaza in lift (astia ar merita gazati)
si postasu care nu mai vine, si io stau blocata in casa de azi dimineata, pentru ca idiotii nu vireaza indemnizatia pe card
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

pe mine ma enerveaza legile astea tampite ale guvernului Canadian cu privire la imigrare...pentru ca ne obliga pe mine si pe sotul meu sa stam unul fara celalalt ca sa putem locui pana la urma in Canada...si deja au trecut trei luni si nu mai pot rezista...e atat de greu

ma enerveaza de asemenea persoanele care se poarta atat de frumos cu tine ca nu ai ce sa le reprosezi dar simti ca e ceva in neregula cu ei...ca nu sunt in totalitate sinceri....dar nu ai cum sa demonstrezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

ma enerveaza la culme invidiosii si ipocritii, vecinii mei care-si vad de ale lor si liftul nostru nu functioneaza de 3 ani , babele de la scara care au grija sa te intrebe mereu unde te duci sau de unde vii, si deja nu mai zic ca si sa-mi aduc aminte ma enerveaza...

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Ma enerveaza groaznic cand n-am cafeaua facuta dimineata. Cand ajung la birou si secretara imi pune pe masa lista de intalniri. Cand fi-miu are vreun exercitiu greu la mate. Cand sotul meu este calm in timp ce eu dau in clocot.
Si aceasta tastatura pe care am varsat suc si nu mi se "mai scoala" tastele.

Mergi la inceput