Descarca-te!
Raspunsuri - Pagina 4
mamica dulce spune:
pe mine ma enerveaza,no,mai mult decat atat,ma uzeaza psihic!-sa traversez strada!
INTOTDEAUNA in momentul in care ma hotarasc sa trec pe partea cealalta se sparge undeva o conducta cu masini si stau si cate 5 minute sau mai bine-ceea ce e a draku' de mult cand astepti injurand pe trotuar.(nu am semafor in sat)
La semafoare,nu am am nimerit NICIODATA verde,ci doar cand tocmai se schimba pe rosu.De cate ori nu am scapat autobuzul de pe partea cealalta a strazii...E innebunitor pur si simplu.De obicei nu vorbesc urat,dar la traversat imi scapa niste "birjaresti" cum n-am mai folosit de cand eram tanara,cam asa cum iti scapa cand dai cu destu' mic de piciorul mesei![]()
din pacate in ultimul timp ma enerveaza si sotzul meu,sau mai corect ne enervam reciproc din cele mai tampite motive.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by mira_m
Ma enerveaza unele persoane care doar citesc prima postare a unui topic si-si dau si ele cu parearea (intr-o doara).
Nu e cazul acestui topic, dar se cheama ca m-am descarcat, nu?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami& minunea mea
( mai 2004)
Mie imi zici?

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Ma nerveaza soacra-mea ca daca nu sunt de acord sa fac un lucru, se face ca uita si a doua zi ma intreaba iar dc n-as vrea.... Daca nu merge nici asa, il intreaba pe sot: "n-ar fi mai bine?"
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
Kariris spune:
Pe mine cel mai tare ma enerveaza "Scufitza Rosie" care se incapatzaneaza sa vina in fiecare luna... cam la 28 de zile!!!! si mi-e ca o sa calc pe urmele Adrianei Iliescu!
In rest... nu ma mai enerveaza nimic...le iau pe toate asa cum sunt si incerc sa ma menajez, pentru ca foarte tarziu ,dar am reusit sa inteleg ca ma enervau doar lucrurile care nu depindeau de mine, adica nu puteam eu sa le schimb! si atunci ce rost are sa ma enervez? sa fac riduri? sa mor mai repede? nu!!!
am invatat sa fiu "nesimtita" si tare bine-mi prinde!
pisi-si-boscu spune:
Pe mine ma enerveaza soacra-mea ca si-a tras viloi la munte si nu e aici sa ii fac EU viata amara...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
viorica avram spune:
pe mine ma enerveaza sotul meu ca nu sta sa se certe cu mine cand am nervi si nu am cu cine sa ma cert,ca devin un taur fioros inainte de CM,ca merg vanzarile la magazin in suturi,ca ploua, ca sunt inundatii,ca ma uit in oglinda si ma vad extrem de urata, ca atunci cand sunt nervoasa imi vine sa mananc toata ciocolata din lume,ca am toane, ca nu sunt mai desteapta, ca nu sunt mai intepata ,ca n-am curaj sa reduc din personal pt ca mi-e mila de fete,ca soacra-mea face cozonac cand eu vreau sa stea cu fiica-mea sa pot sa-mi consum eu starea depresiva,sa plang pana mi se irita tenul si sa-mi revin.ma enerveaza ca n-am chef sa ma joc, sa ascult muzica, ca-l resping pe sotul meu,ca tip la el si nu stie de ce,ca azi si maine sunt taaare proasta.
si taaare
viorica
Flaflo spune:
Ma enerveaza asa de multe ca daca m-as apuca sa le descriu as umple citeva pagini si m-as enerva si mai tare!
Scuze, sint intr-o pasa proasta si nedormita de trei nopti (ies nenorocitii de dinti).
Da' m-am descarcat si eu putin!!!!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
CristinaT spune:
Pe mine azi nu ma enerveaza nimic. Sunt doar trista.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
lilianasoare spune:
Dom'le, pe mine ma enerveaza rau de tot greselile gramaticale. Poate o fi defect profesional, nu stiu. Dar ma iau toate ametelile cand le depistez.
gabriela_s spune:
ma intristeaza/ingrijoreaza/streseaza:
-ca serviciul imi mananca mare parte din timp si nu mai apuc deloc sa ma ocup de mine,sa imi orgaqnizez calumea viata
-ca sunt in pom cu facultatea si nu mai apuc sa dau pe acolo deloc si mi e ca raman fara profesor pt lucrarea de licenta![]()
-ca nu am suficienti bani,si nici pe cei pe care ii am parca nu mai reusesc deloc sa ii manui cum trebuie
-ca nici primavara asta nu m-am apucat de scoala de soferi
-ca s-ar putea sa fiu gravida si nici macar curaj/bani/timp sa ma duc sa imi fac un test calumea nu am
vreau liniste...si ceva al meu![]()
http://community.webshots.com/user/gabriela_s28

& minunea mea
( mai 2004)