Descarca-te!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Pe mine ma enerveaza iubitul meu ca face 100 de matze de cabluri la calculator, de nu mai stiu eu care e usb-ul si care e cablul de la camera. si ca ma rog de el de 5 ori ca sa isi stranga hainele de pirn case.
si ma enerveaza si acul de la cantar ca de o luna nu se misca, desi nu mai mananc zilnic cartofi prajiti, ci doar o zi pe sapt :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Eu sunt nervoasa pe mine.....asta pentru ca am tendinta de a ma vaita fara a face mare lucru in a schimba ceva din viata mea(ceva ce ar depinde de mine).Ca exemplu`....Ma enervez cand imi propun sa slabesc , imi gasesc o dieta care mi s-ar potrivi dar nu reusesc sa o tin nici macar o zi.
Imi propusesem sa nu mai fumez(fumez cam doua pachete de tigari pe zi- Marlboro) am reusit doua saptamani jumate si acum sunt iar cu `tigara in gura.

Na, ca m-am descarcat!!!Poate m-oi supara mai rau pe mine si o-i face ceva in sensul asta....

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

ma enerveaza persoanele care ii judeca pe cei din jur, o persoana inteleapta de multe ori este mai indulgenta decat una ignoranta

soferii care te injura cand treci pe verde

soferii de autobuze care au satisfactia de a prinde pe cate cineva in usa, sau de a inchide usa in nas celor care alearga sa-l prinda

cei care te intreaba: esti suparat? (atunci cand este evident ca esti)

[...]

cam astea ar fi... , merci de subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

quote:
cei care au profeseaza medicina si care au uitat ca pacientii lor sunt oamenii

Mentalitati si generalitati de genul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

sa o iau de la inceput: ma enerveaza groaznic ceasul care scartzaie in fiecare dimineata la 7, anuntindu-mi o noua si minunata zi... pe care mi-as petrece-o dormind cu perna pe cap, daca ar fi dupa mine!

in continuare, ma enerveaza barbatu-meu care se straduieste sa imi vb. in momente in care sint asociala si nu vad si nu aud: mai exact, pina imi termin de baut jumatatea de cola cu jumatatea de ness.

apoi ma enerveaza traficul infernal: conform legilor lui Murphy, banda de circulatie pe care nimeresc se misca intotdeauna cel mai incet.

ajung la job... unde e o atmosfera mai frumoasa ca in gradina raiului deci evident n-are ce sa ma enerveze!

si dupa 8-10-12-14 ore incepe telefonul sa sune:
"da' vii dom'ne odata?"
"da' cind ajungi acasa?"
si tot asa din 5 in 5 minute.... pina reuseste sa ma scoata din calmul cu care ii explic ca, daca mai stau, inseamna ca mai am ceva de facut.

ma mai binedispun citiva politisti care pindesc in drumul meu spre casa si de obicei ma opresc pentru ca probabil se plictisesc si nu prea inteleg ei ce caut noaptea prin zone oarecum necirculate.

si ajung acasa unde ma pocneste de cum deschi usha sonorul de la televizoarele la maxim (evident, fiecare pe alt program, si toate cu batai, explozii si impuscaturi) - printre ritmurile unui bass "duios" cu care isi alunga sotul meu singuratatea shi doru' de nevasta in miez de noapte.

asa arata, in mare, orice alta zi calma si linistita.... in care n-am de ce sa ma plang.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pdelia spune:

Pe mine ma enervez eu (rau de tot )...ca nu am nici pic de ambitie (mananc desi arat ca o ), ca dau sfaturi pe care nu le urmez si eu , ca nu sunt ordonata , ca ma dor si probleme care nu sunt ale mele ....
Ma enerveaza si copilul cel mare ca imi seamana si pierde timpul cu nemiluita ...
Ma enervez ca nu stiu cum sa schimb toate astea si ca ma plang aici ca o in loc sa fac ceva ca sa nu mai fiu asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Ma enerveaza praful de pe mobila care se incapataneaza sa nu dispara singur.....
Serios acuma, cel mai tare pe lumea asta ma enerveaza taximetristii care intorc in U in mijlocul intersectiei, la ora de varf, de nu se mai misca nici o masina timp de 3 minute (care par 3 ore), ma enerveaza oamenii ingusti si intoleranti si ma enerveaza sotul meu ca nu sta destul impreuna cu mine!
Gata!

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La mine descarcat / usurat / golit nu este decat contul bancar........
Na, ca am spus-o si m-am “descarcat”....

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Azi nu m-a enervat nimeni... de fapt f. rar ma enerveaza cineva,... spunea cineva de aici, nu ii mai retin numele, (scuze) ca o enerveaza praful de pe mobila care nu dispare singur si... mi-a placut la nebunie... acum ca sunt in toiul curateniei... ce mi-ar place sa dispara tot praful de pe mobila...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ma enerveaza ca mi-am gasit masina lovita in parcare a doua oara anul asta si de data asta rau...si nu stiu daca mi-o mai fac aia de la service...si ma enerveaza ca nici n-am chef sa-i sun sa-i intreb ce se mai petrece cu masina

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput