Mamici de mai-iunie 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
dolcebaby spune:
Dana si eu am o prietena care a patit ceva asemanator in decembrie...doar ca ea saracuta a ramas tot la Elias si pur si simplu si-au batut joc de ea....au lasat-o sa se rupa fff nasol
nu este nici acum vindecata, va trebui sa o cauterizeze.
AMA eu mi-am luat carut din Carrefur Baneasa la oferta 360 RON si mi-am luat si scoica
Am gasit si cos cu picioare la o prietena si acum este la faucut husa frumoasa cu dantelute si fundite![]()
FLORI si IOANA succes la doctor azi
ADELA eu am cumparat lucruri dragute si rezonabile la pret din primul Dragon, pe cel nou nu l-am testat
dar cred ca dak te duci dimineata le poti vizita pe ambele...bani sa ai ![]()
POZE cu carutul si cosul cu picioare http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=c7f6&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Dolce
26octombrie spune:
Ama, eu ti-am spus programul real! Nu conteaza ce orar au, dupa ora 12 incep sa plece, iar daca tot te duci, mie mi se pare frustrant sa gasesti deschis in magazin din cinci
duminica e inchis de obicei, or fi tinut ieri in ideea ca vine pastele si lumea sparge bani mai multi..
nu este o sigura cladire cu dragonul, sunt vreo 5!! in cea mare se gasesc haine pentru bebei, intr-adevar, dar mai sunt, incolo, spre Europa, inca vreo 4 cladiri, fara etaj, DR 1, DR 2....
Adelapop, cred ca si aici, ca la orice produs cosmetic, e chestie de compatibilitate si de gust. Repet, mie mi se pare cel mai bun hidratant pe care l-am folosit vreodata, si in sarcina numai cu Johnson baby oil m-am dat. Depinde de pielea fiecaruia. Pentru bebe eu intentionez sa iau tot asta, pentru ca e verificat de mine. Acum, ca idee, singura data in viata mea cand am avut matreata a fost cand m-am spalat cu organics, pe care il detest. alte persoane au fost incantate de el! cate bordeie...
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
mari78 spune:
Ama , am vazut ca vrei neaparat carucior cu maner reversibil
...si noi am vrut la fel, mai ales sotul meu. Uite, noi am fost la Baby Expo in martie si am vazut oferta de la magazinul Barza (adresa net barza-ro punct com).Nu-ti spun ca inainte ne documentasem foarte mult, am vazut foate multe tipuri de carucioare, de la toate firmele. Ne-am hotarat la modelul PRINCESS ROLL , care a costat doar 4.7 mil ! Nu ne-a venit sa credem, dar asta e pretul.E un carucior asa cum ne-am dorit. Poti merge la magazin sa-l vezi,e deschis pana la ora 19.00, mai au si alte lucruri pentru bebe, gen mobilier, bouncere...
Nasteri usoare tuturor si bebelusi sanatosi !
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
Roxana Claudia spune:
Abia am venit...am umblat pana la Sf Ghe Vechi sa-mi caut duhovnicul si ioc! Asta e...dar am avut noroc pe de alta parte caci mi-am gasit voal pt ambele baldachine (asortate cu lenjeriile de patut). Mai am sa comand suportul si gata: patutul va fi la fel ca in "1001 nopti".
Am vazut ca se discuta intens despre creme. Eu am fost nemultumita de gama Johnson si am auzit numai cuvinte de lauda pt Bubchen-musetel. Asa ca vreau sa o incerc pt bb Catalin.
De asemenea am fost sfatuita si de dr si de catre terapeuta ca inainte de nastere cu 4-5 saptamani sa folosesc Garmastan pt sani; revine ragadele si toate problemele care apar in timpul suptului. Eu una mi-am si cumparat..iar de sapt viitoare incep sa-mi masez zona cu pricina de 2 ori pe zi.
Roxana
33sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
ama_kaly spune:
Luana asa e , sunt mai multe cladiri ca eu data trecuta am fost in alta cladire.Dar eu ma refeream la cladirea aia noua si frumoasa care seamana cu un mall.Mai e si alta ca aia sau celelalte cladiri sunt toate dupa stilul vechi? Da ai dreptate, programul real e pana la 12-13:00.dolcebaby si..are maner reversibil? Ce carucior ti-ai luat? Hai zi mai multe detalii ca acum plec in cautarea unuia.Apropo stiti vreun maxi taxi care ajunge in Prisma ?
mari78 mersi frumos, chiar acum mai uit pe site-ul respectiv! Cate kg are caruciorul respectiv? Ca nu as vrea sa fie nici f greu..Roxana bine ca mi-ai amintiti de crema Garmastan de sani sa iau si eu ca am tot uitat!
io
38+ cu
Seby
Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe
mari78 spune:
Ama, are 10 kg. Vezi ca iti arata mai multe poze cu caruciorul . Bafta !
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
ama_kaly spune:
mari78 am vazut pe site ca are 10kg, e usor de manevrat? Si pe alte culori mai au? Daca e trec si pe la magazinul barza azi.Mersi frumos!
io
38+ cu
Seby
ama_kaly spune:
mari mersi frumos!
O sa trec azi sa le vad, va spun mai pe seara ce si cum!
io
38+ cu
Seby
ama_kaly spune:
Spuneti-mi si mie de unde iau maxi taxi sa merg in Prisma!
io
38+ cu
Seby
ama_kaly spune:
Nu mai e nimeni pe aici?
io
38+ cu
Seby