Mamici de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004
si aveti grija!Vb cu dr daca vine cand nasteti.Poate ca d-aia v-a zis Tutunaru ca nu e in tara in mai.Are de gand sa va lase cu med de garda,ce sa se mai deranjeze el.

Dana, imi pare foarte rau pentru ceea ce a patit prietena ta. Nu ma pot pronunta asupra calitatii de medic a dr. ei, deoarece nu o cunosc. Insa simt ca e necesar sa intervin in favoarea dr. Tutunaru. El chiar urmeaza sa plece in strainatate in luna mai, deci nu se eschiveaza de la nasterile pacientelor lui. Cu atat mai mult, cu cat el este adeptul nasterii NATURALE, si nu prin cezariana.

Ii doresc insanatosire grabnica prietenei tale si sa aiba un bebe sanatos!!

Steluta 30s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

In alta ordine de idei, spuneti-mi si mie fetelor, care ati vizitat magazinul Happy Baby din complexul Prisma, cat de mare este?? Eu am fost la cel de pe Blvd. Chisinau, si mi s-a parut cam micut, cu o oferta redusa la carucioare. Cineva mi-a spus ca cel de pe Dacia este bine aprovizionat, insa in pozele de pe site-ul lor, cel de la Prisma pare imens. Este adevarat sau este doar o iluzie fotografica ??

Steluta 30s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Puiudana.
brr ce poveste...Totusi sa stii ca Tutunaru, chiar e plecat in mai (din pacate) nu e ca vrea sa scape de gravide...Si el nu e fan cezariana delok. Dar asta nu schimba faptul ca va fi greu de gasit in mai (nu e plecat chiar toata luna, dar...oricum) si ca nimeni nu-si doreste sa ajunga pe mainile lui nenea doctor cu care trebuia sa nasca amica ta...
Plus ca io mai stiu cateva nume simpatice in Elias pe mana carora nu vreau sa ajung...brrrr
Pup, multumim de poveste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

quote:
Originally posted by florypop

Am sunat-o pe doctorita si m-a chemat astazi la eco....asa ca urati-mi succes.

Am emotii ca bebe nu mai e asa vioi cum era....

Flory 30+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Flory, tinem pumnii

VoichiV33+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salutare! vad ca vorbiti de cosmetice pt bb, in special de Bubchen si Johnson. Nici mie nu prea mi-a priit Johnson, deci se pare ca au ele ceva cam naspa. Dar referitor la Bubchen vreau sa va spun ca m-am uitat pe eticheta si m-am cam ingrozit cand am vazut cate chimicale contine, un pomelnic ca la produsele pt adulti. Nu stiu ce sa zic, alta gama nu o fi mai safe? Mai bine mai dai un ban in plus si iei ceva care sigur e ok pt bb. Cu uleiul o sa fac cum a zis Inaioana, ulei de masline+galbenele+musetel la bain-marie si gata. dar pt restul va trebui sa iau ceva din comert si o sa mai cercetez domeniul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

imi pare rau sa aud de nenorociri d'astea si la noi la spitale renumite
si eu tot la elias ar trebui sa nasc - sper sa nu ma sucesc intre timp.
nu ma asteptam la asa povesti neplacute despre doctorii de acolo. eu credeam ca toti sunt super si ca nu conteaza cu cine nasti (ma gandeam ca si dr de garda e ok daca medicul tau nu este in tara sau nu poate ajunge.)
sau care ar fi problema????? nu nasti la fel ca si cu dr tau? ca doar sunt oameni si noi de asemenea suntem oameni si cred ca ar trebui sa se poarte la fel ca si cu pacientele lor.
eu asa gandesc. ca si ei dau nasteri si daca pici pe mana lor se vor purta la fel ca la pacientele lor.
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

dilaural am inteles, imediat trec!alia imi pare rau..ti-am zis ca asa au anuntat prin statie si am intrebat si un chinezoi din ala de acolo sa fiu sigura ca si eu aveam de gand sa mai merg si duminica ca sambata am fost tot tarziu pe la 13:30 si deja unele standuri erau stranse, nu am vazut tot.Cred ca asta e programul pana cand e deschisa cladirea, dar fiecare pleaca cum vor sau in functie de cati clienti sunt.adela eu te sfatuiesc sa iei bubchen, gama cu musetel.Miroase atat de bine ca abia ma abtin sa nu ma dau eu cu ele!
Cat despre cladiri..e una singura mare! Seamana cu un mall, si eu am ramas foarte uimita cand am vazut, nu ma asteptam la ceva atat de civilizat.Iar magazine de bebelusi si sunt o gramada!Bani sa ai!flory succes!! Te asteptam cu vesti bune!dana brr..ce poveste! Ma apuca toti nervii cand citesc de asemenea doctori!!
io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Puiudana,multumim de poveste!Bine ca s-a terminat cu bine pan la urma!
Acum sa va spun de o cunostinta care a nascut sapt trecuta la Polizu(parca nu naste nimeni acolo,nu?)Era pacienta doct Esanu(a carui pacienta am fost si eu cu Rut,am fost f multumita de el,darrrrr avusesem doua cunostinte care au nascut inainte cu 2,resp 4 sapt si am inteles ca nu merge la nasteri in wek-end si l-am schimbat in luna a 9-a,iar eu am nascut tot sambata ca si ele,deci,ma lasa pe mana doct de garda))I-am spus si cunostintei care-a nascut sapt trecuta ca nu merge la nasteri,dar ea era convinsa ca la ea o sa mearga.
Martea trecuta il suna ca are contractii iar doct i-a spus ca nu poate sa vina ca e la cabinet cu pacientele,dar ii recomanda pe doct...care e de garda.S-a dus femeia,a consultat-o,apoi a uitat-o intr-un pat.La un moment dat simte ca-i vine sa impinga,doct n-a bagat-o in seama pana sora ei,viitare asistenta(cunostinta e chiar asistenta si e la al 4-lea copil)a mers si a strigat la doctorita ca sora ei naste acolo in pat singura.Si a venit cu foarfeca acolo la pat,a taiat-o si a nascut in pat.Ceea ce m-a suparat ca dupa purtarea asta mizeraila i-a mai dat si 90 de euro.Apoi 2 zile nu a mai venit s-o vada nici doct cu care-a nascut, nici doctorul ei.Dar bine ca si povestea asta s-a terminat cu bine,mama si fetita sunt bine.

Flory,te asteptam cu vesti!Succes!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">29 sapt cu &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ama vineri am facut comanda la carucior, deci dureaza destul de putin ...

Dilaural, felicitari ptr bebelina ta grasunica! Ma bucur ca totul este ok la tine.

Flory bafta azi la eco. Tinem pumnii sa fie bebe bine. Dar fetele au dreptate, bebe este bine protejat de lichid si de placenta.

Dana, cam naspa povestea cu Eliasul ... Bine ca s-a terminat totul cu bine ptr prietena ta ... Si multumim ca ne-ai povestit

Ioana, sa inteleg ca s-a terminat cu salatele si cu fructele din momentul in care incepem sa alaptam? Asta rau ... si ma gandeam cu nerabdare ca vine vara si o sa pap multe legume si fructe ...

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Mi-am scos burta la soare in balcon , fara a o acoperi cu nimic , doar cateva minute si bebe a inceput sa miste la greu .Adica a sesizat lumina.

ALIA 36W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput