Mamici de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina exact asa am vazut eu in Dragon sambata si mi s-au parut super dulci, nu stiu cat erau, dar evident, mai ieftine ca pe net.Eu zic sa te duci intr-o zi acolo ca merita!shoricutza de cat timp ai comandat caruciorul ? Adica in cate zile iti vine acasa? Sa ne pui poze cu el maine!Irinel si in loc de pudra ce sa folosesc ? Stiu care e sentimentul..eu oscilez intre frica de nastere, dorinta de a-l vedea pe bebe si a-l tine in brate si nostalgia ca mai am atat de putin timp cu burtica virgi multumim frumos!Emotiile sunt din plin.. Si eu de abia astept sa avem poze cu bebelusi in albumul comun!
Nu mai fi speriata de cezariana..mai mult te chinuie o nastere normala! Am vorbit de curand cu cineva care a nascut normal si a zis ca prefera de o mie de ori cezariana si ca la urmatorul bebe o sa faca cezariana.Sora ei a nascut cam in aceeasi perioada, prin cezariana si s-a refacut la fel de repede ca si ea, numai ca n-a trecut prin aceleasi dureri crunte din timpul nasterii! CURAJ!florypop eu cand am cazut atunci la examen, am intrebat-o pe dr la control daca bebe e afectat si mi-a zis ca nu, el e bine protejat acolo in burtica de placenta si lichid..asa ca stai linistita, insa ai mai multa grija pe viitor.
Oricum se zice ca mamicile care fac baieti cad cel putin odata in sarcina..la mine s-a aplicat, si la tine, Roxana, Tina care nu stia daca are fata sau baiat etc..Alia cand ai fost la Dragon si era inchis ? Samabata anuntau prin statie ca duminica va fi deschis intre orele 8:00-16:00.Sambata trebuia sa fie pana la 15:00 dar ti-am zis ca incepand cu ora 13:30 au inceput sa stranga alea pe rand.Tu la ce ora ai fost ?dilaural felicitari pentru bebelina grasunica! Sa va traiasca!! Am vazut ca ti-a explicat Roxana cum se ajunge la Dragon mai usor!Roxana asa am patit eu atunci cand mi-am zgariat burta in clanta..si tot mustrari de constiinta aveam! Dar bebe e bine, stai linistita!
Apropo, foarte frumos numele care l-ati ales!VoichiV multumim pentru felicitari!
io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Ama... merci frumos.... sa ne treci si pe noi acolo la listutza de masuratori si sa ne treci in fata numelui "bebe" ca toata lumea are bebe in fata, noi avem numai numele...
Multumim!

Pupicei!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 31+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

AMA, am fost duminica pe la 13. 30-14 .Nu mai era nici un stand deschis .

ALIA 36W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

flory ai grija de tine! Cred ca ai tras o sperieturaaaa.

virgi of! ce rau imi pare de vestea primita cu cezariana! Zic asta ca si pe noi ne-ar speria f tare acest gand (noi am vrea sa nastem natural...asteptam si parerea medicului)! Nu mai stiu exact de ce s-a ales asta la voi. Din cauza ca bebe nu s-a pozitionat bine?

Am si eu o intrebare daca bebe este cu capul in sus nu poti sa mai nasti natural? Exista riscuri mari?

Noi avem programare la medic joi acum si duminica viitoare asa ca vom sti cat de curand mai multe.

Pana acum la noi lucrurile au decurs normal, bebica misca si e foarte vioaie, aseara e prima oara cand m-a trezit din somn pe la ora 5 dimin. In acel moment tocmai visam urat si in punctul culminant s-a foit atat de tare ca m-a trezit! Oare cand visam urat simt si micii de ei? Cred ca am agitat-o pe bebelina in somn...ea care e asa cumintica si nu m-a deranjat niciodata cand dorm

Va urez multa sanatate si forta sa treceti cu bine orice hop...iar noi vom intra mai rarut de acum p'aici pentru ca sotul si-a luat concediu doua saptamani si e posibil sa hoinarim pe alte meleaguri zilele astea.
Va pup!!!

29w+4 Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE FLOARE!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ziua buna dragele mele!
Nu v-am uitat cu povestea prietenei mele,dar ieri am fost la o petrecere de Florii si am ajuns tarziu.
Povestea incepe asa:
Prietena mea(as med la sp Elias) a fost urmarita 9 luni de dr Uzum de la Elias.Vizite la cab particular,consultatii achitate + spagutza la spital,etc.De 1 sapt,ea pierdea lichid cate putinel,a vazut-o la eco si i-a zis ca,daca nu are contractii,nu e nici o problema si deci,sa o sune cand incep contractiile.De joi(13 apr) dim ea avea contractii,dar nu si-a dat seama pt ca nu erau dureroase,decat putin si nu s-a gandit ca a inceput travaliu.Pe la 13 cand am ajuns la ea,am pus-o s-o sune pe Uzum care i-a zis sa mearga la spital,sa o vada med de garda si daca sunt probleme,sa o sune.Am ajuns la spital,a vazut-o dr de garda,a internat0o imediat si a dus-o in sala de travaliu,dar de emotii cred,s-au oprit contractiile sau nu le mai simtea ea.Pe masa a mai pierdut lichid in cantitate maricica si cand i-a zis dr ca asa mai pierde si acasa,a facut-o mincinoasa,ca e imposibil sa piarda ,ca membranele nu sunt rupte si ca a fost o alarma falsa.Dupa 3 ore,ii da drumul acasa cu reteta de No-Spa si stiti ce i-a zis:"il anunti tu pe sotul tau sau ii zic eu sa fie pregatit,pt ca la noapte o sa te intorci inapoi!"Am ramas cu gura cascata si i-am zis sa mergem imediat de la nebunii astia.Intre timp,a sunat dr Uzum care nu s-a deranjat sa vina la spital si a zis ca,daca nu are nimic,sa mearga acasa si sa vina duminica cand e ea de garda sa-i provoace nasterea.ca sa nu va mai zic ca a sangerat si au zis ca nu e nimic,ca se mai intampla.Si asa am ajuns la sp Caritas,pt ca dr cu care o sa nasc eu era de garda si a zis ca poate veni sa o vada.Cand am ajuns acolo,prietena mea era in dilatatie 4 si cu membranele fisurate,a internat-o imediat,a dus-o in sala de nasteri si am asteptat cumintele sa vina dr,care intrase in sala de operatii cu o cezariana de urgenta.Pe la 23 i-a pus perfuzie cu Ocitocina(parca),iar la 1;30,pe 14 apr a nascut un baietel de 3500 si 51 cm.A avut numai ghinion in ziua aia:nu i-a iesit epidurala si cand i-au pus-o pe a 2-a era in dilatatie completa si a prins doar pe partea dreapta,nu vroia sa nasca noaptea-noaptea a nascut,nu vroia pe 14 pt ca era ziua soacrei-pe 14 a nascut.Ce sa va mai zic.Oricum am ramas si mai dezgustata de colegii mei din sp Elias,care am inteles ca nu mai vin la nasterile naturale decat daca sunt probleme,deci in principiu,nasti cu med de garda.Nu mi se pare normal cum s-au purtat cu prietena mea,mai ales ca lucreaza acolo,dar sa o faci si in fata mincinoasa,asta m-a enervat cel mai tare.Asa ca fetelor care nasteti acolo,vb cu dr vostri sa nu va treziti "abandonate" dupa 9 luni.dr din Elias s-au plictisit de nasterile naturale,acolo se poarta cezariana,scapa mai repede,te programeaza de dimineata si e mai banoasa.
si aveti grija!Vb cu dr daca vine cand nasteti.Poate ca d-aia v-a zis Tutunaru ca nu e in tara in mai.Are de gand sa va lase cu med de garda,ce sa se mai deranjeze el.

Dana 34+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

pe mine ma intereseaza care dintre cladiri de la dragonul rosu este cea in care gasim haine de gravidutze si pentru bebelusi???
sau gasim in toate?
sau e numai o cladire?
referitor la uleiul johnson - fetele din strainataturi nu au cum sa ne inteleaga...si eu mi-am dat cu ulei jphnson doar vreo 4 zile ca ramasesem fara crema si mi-o luasem din obisnuinta - ca il foloseam acum cativa ani si era bun . ...asa..... pe langa faptul ca mi-a descuamat pielea s-au irirtat si sanii /sfarcurile aiurea de tot. cojeam pielea de pe ei. si mi-am adus aminte de ceea ce a patit carmina si direct la cos a ajuns.
credeti-ne ca la noi sunt de proasta calitate.
eu ma mai gandesc la gama pentru bebelusi daca sa iau buchen sau sanosan. am vazut ca fetele au cumparat deja bubchen dar la sanosan am vazut multe reclame...si daca tot le-am vazut vreu sa vad ce e cu produsele alea..
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

a,am uitat sa va zic ca pe prietena mea,ca sa iasa bebe a trebuit sa o apese pe burtica,pt ca,ea tot pierzand lichid de 1 sapt,bebe nu a coborat suficient,iar la Elias pe masa a eliminat si putinul lichid care-l mai avea.Dr meu i-a zis ca trebuia internata de cand a inceput sa piarda lichid si sa-i declanseze nasterea si asa cobora si bebe mai usor,dar el a stat 1 sapt "pe uscat" si a fost un pic mai greu.

Dana 34+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Am sunat-o pe doctorita si m-a chemat astazi la eco....asa ca urati-mi succes.

Am emotii ca bebe nu mai e asa vioi cum era....

Flory 30+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Dana, nu pot sa cred ce citesc .Noroc ca a plecat de acolo .Ce cretini si idioti .Bine , macar , ca s-a terminat cu bine totul.

ALIA 36W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput