Mamici de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Neata burtici!

De astazi piciulica al meu are nume (in sfarsit ne-am decis!). Asa ca Ama te rog sa ne treci si pe noi acolo: Catalin Adrian.

Dilaural - daca vrei sa ajungi la Dragon cu masina poti merge pe Fundeni intra-adevar. De la supermarketul XXL mergi spre Colentina, si undeva inainte de pod este un indicator spre dreapta pt Dragon. Intri pe sub pod si GATA. Ai terminat cu aglomeratia aia de pe drumul batatorit de toata lumea. Acolo te asteapta o parcare civilizata si la fel si magazinul...Sa ai spor la cumparaturi!

Flory
si eu am patit ceva asemanator: am intrat tare cu burtica intr-o clanta de la usa. M-a durut rau si aveam niste mustrari de constiinta .....Dar nu am avut sangerari, bb se misca in voie..pana la urma si la eco mi s-a confirmat ca e ok.

Roxana Claudia 33 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Flory - imi pare rau de incident, daca nu ai simtopme neplacute sa speram ca e totul ok. e bine ca mergi la control.

Alia - felicitari pentru cele 36 saptamani. si tu mai ai putin.

Eu de cand am aflat ca e posibil sa fac cezariana, m-a cuprins o neliniste totala. MI-e frica de nu mai pot, numai cand ma gandesc la anestezia aia...si la faptul c-o sa ma taie. Mi-a dat toate planurile peste cap: bb2 amanat, exercitii de abdomen "nu" pentru o perioada, eu care abia asteptam sa merg la sala, dar pe de alta parte, poate e mai bine asa, luand in calcul ca n-am facut nici o analiza de secretie. Daca e sa ma gandesc la bb, cred ca-i mai bine cezariana, nu-l mai supun si pe el la chinuri.

Cat despre bagajul de spital, mi-am pregatit doar chiloti, o marime uriasa, 3 sutiene pentru alaptat si cateva perechi de sosete. si astea trebuie sa le duc la spital din timp pentru a fi dezinfectate de ei. Cam cu atat am voie. Restul, inclusiv sapun, pasta de dinti..
voi primi de la ei, toate de unica folosinta..
Pentru mine au facut o exceptie...imi permit sa-mi aduc mancare western in caz ca mancarea lor nu ma satisface.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

RoxanaClaudia... merci frumos pt explicatii. Si daca vii dinspre spit. Fundeni, dinspre Colentina adica, exista indicator sau vreun drum pe sub pod?

Felicitari pt numele baietelului... foarte frumos!

Si aveti grija mai fetelor cu loviturile astea!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 31+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Buna dimineata!
Cu o mica intarziere urez si eu La Multi Ani si nastere usoara fetelor cu nume de floare.
In sfarsit, azi incepem ultima saptamana de servici. De pe 24 aprilie intram in concediu de odihna si dupa aceea in prenatal
Flory, imi pare rau ca trebuie sa mergi la serviciu asa mult.

Laura, felicitari pt. bebelina grasunica!

Ama, Irinel, felicitari pt saptamaninle "inaintate"

VoichiV33+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

La multi ani (scuze de intarziere!) tuturor florilor noastre!

Aflati ca Floarea galbena si Maia Sofia sunt foarte bine, a scris Ionu (sotul Papadiei) la "Evenimentele Comunitatii" unde puteti scrie si voi urari la subiectul ei. Maia Sofia respira singura ca si pana acum, tipa tare dupa lapticul care i se cuvine, e o mare papacioasa si amandoua se simt foarte bine!

Ioana 37 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

LAURA, felicitari pt bebelusha.
Virgi , lasa ca trece repede operatia .Si eu am inceput sa ma gandesc la asta .Ma gandesc ca vin alte fete inaintea mea si o sa mai uit o perioada de asta.Nici eu nu prea sunt clarificata cu bagajul de spital .Cand o sa se intample nu stiu daca o sa plec cu tot sacul ala dupa mine pt 3 zile.
Flory , mi se pare f mult sa mergi la servici pana la mijlocul lui mai .Ai grija de tine.
Gabi , tu ce mai zici?
Irinel Ama , cum mai stati??

ALIA 36W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Woau , ce ma bucur pt papadia noastra
Ioana , stii ce nu avem voie sa papam cand alaptam?M-a sunat o prietena care a nascut si nu stie , iar eu am uitat ce si cum si nici nu gasesc acum nimic pe aici despre asta.

ALIA 36W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Salutare , gasca,
Eu tot in amenajari, deci voi intra pe net mai spre paste cand ne-om potoli...
dar vroiam sa ii zic lui Flory ca daca in 5 ore de la un traumatism nu apar manifestari neplacute, inseamna ca bb e bine. Deci daca bb misca si tu nu ai nimik altceva suspect nu s-a intamplat nimik....NU am apucat sa felicit pe nimeni de Florii, imi pare rau...niste pupici intarziati primiti???
Diluaral, sa iti traiasca bb!
Ce mai facea Gabi25 ????
Pt cine mai naste la Elias: o prietena a nascut sambata cu T, cezariana impecabila, cusatura meseriasha, conditii de spital bunicele, una peste alta ea e multumita...
Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Alia, nu e ceva INTERZIS efectiv (inafara de alcool, fireste) dar ideea e sa nu se arunce imediat pe prajeli, fasole, varza, drob etc. adica sa inceapa cu un regim usor de supe, gratare, lactate (gen iaurt, branzeturi, nu lapte dulce), compoturi si ceai (ala de lactatie) si treptat, sa introduca cate un aliment "nou". E bine sa evite laptele dulce si fructele crude sau fructe/legume cu seminte (gen kiwi, rosii, castraveti) initial pentru ca pot da colici bebelusului dar apoi ..treptat, orice aliment este permis.
daca i se pare ca ceva nu ii prieste lui bebe, suspenda alimentul respectiv si il incearca mai incolo, peste o saptamana-doua.

Ioana 37 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Mag, Alia, VochiV, Flory... multumesc pt felicitarile adresate bebelinei!
Sper ca n-am uitat pe nimeni... multumesc tuturor!
Eu sunt foarte fericita ca si ea si eu suntem bine!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 31+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput