Mamici de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ma plictisesc si o sa plec la cumparaturi!! Ok, deschid capitolul si plec si eu ca vad ca sunteti toate la plimbare..
io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Dolce vai ce ametita sunt..eu te intrebam de carut si tu ai pus poze cu el! Foarte frumos si carutul si cosul! Bravo ca ai gasit pana la urma cosulet!! Eu am vazut in Carrefour un carucior dragut de la Disney cu maner reversibil la vreo 4 mil.De firma asta ce imi puteti spune, sunt bune carucioarele lor? Alte produse de la ei am observat ca sunt foarte scumpe..adica mai mult platesti firma Disney..io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Devine enervant sa vorbesc de una singura!Haideti ca plec si eu! V-am io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Of..nu mai trece odata la pagina 10 sa pot pleca si eu!!!!!!!io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Am deschis un nou capitol!Va rog continuati acolo!!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73836" target="_blank">Capitolul 71io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Dolce, f frumoase si carutul si cosul cu picioare.
Ama, eu nu stiu ce maxi taxi ajunge in prisma dar daca ajungi pe acolo, astept impresii. Si eu abia astept sa termin cu serviciul ca sa incep alergatura prin oras. Dar tu te duci singurica? Eu nu prea mai am curaj sa ma aventurez singura prin mijloacele de transport in comun

VoichiV33+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Voichi Slava Domnului ca ai intrat!!! In sfarsit s-a trecut la pagina 10!!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73836" target="_blank">Capitolul 71io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

VOICHIV AMA
VA multumesc ! Carutul este fabricat in Italia si NU are miner reversibil AMA dar am vazut unul, tot acolo, care avea miner reversibil
AMA vad ca mai ai chef de colindat....AMR 8 ZILE ai uitat ?

ROXANA si eu am facut alergie de la jhonson...pe la 6 luni de sarcina si de atunci am folosit uleiul de masline combinat cu crema de galbenele
Si cu Garmastan ma dau de vreo doua saptamini dar uit sa-mi dau in fiecare zi tu de unde stii ca trebuie de doua ori pe zi ?

IOANA ce ai facut la doctor ?

Dolce

Mergi la inceput