Zodia Gemeni (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

BRAVOOOO STEAUUUAAAA

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Deci stii "una alta"! Si noi te ubim si nu dam cu ooooo! Pupi

quote:
Originally posted by Kittie

Beyyy asha grav e????Ma declar complet dezinteresata. Nu datsi cu oo.. Io va ubesc si fara steaua si fara finale

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Nici la ora asta nu v-ati trezit??? Iata horoscopul zilei:
"Aveti multe idei, pe care tineti neaparat sa le împartasiti prietenilor apropiati.

Va puteti îndeplini o dorinta mai veche, cu ajutorul financiar si moral al unei mai rude mai în vârsta. Planurile de investitii sunt favorizate astazi.

Va sfatuim sa nu va petreceti tot timpul liber cu prietenii. Ocupati-va si de partenerul de viata!"
Pupi...o zi faina!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Wow Sunule pleci utima si esti prima, harnicuta mai esti

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neatza gemanutelor...
Horoscopul de azi.... hhhmmm... parca se potriveste un pic... sa vedem pana diseara...

si vb mai tarziu...

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

bey asta cu soarele si cu zambetele !!! Te dai la mine ? hai ? ia pune mana si fa neshte plozi sa vezi ce ardere de meci ai pe suflet dup'aia ! sa nu te superi pe mine.. azi sunt glumeatza . N-am idei de impartasit. Doar drumuri de facut

Va pup

PS (multsumesc pentru nedatu cu ooooo )

mamica de ( 13oct04 )

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput

Te-ai prins! O sa fac bhey si plozi, da' mai intai tre' sa ma tratez io....ca si asa minte nu prea am sa le dau!
Pup si io la fata!....fara oooooooooo

quote:
Originally posted by Kittie

bey asta cu soarele si cu zambetele !!! Te dai la mine ? hai ? ia pune mana si fa neshte plozi sa vezi ce ardere de meci ai pe suflet dup'aia ! sa nu te superi pe mine.. azi sunt glumeatza . N-am idei de impartasit. Doar drumuri de facut

Va pup

PS (multsumesc pentru nedatu cu ooooo )

mamica de ( 13oct04 )

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neata gemanute!
Eu fug la piata...dar revin

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

quote:
Va sfatuim sa nu va petreceti tot timpul liber cu prietenii. Ocupati-va si de partenerul de viata!"

Bey, mi-am batut sotul!!! Pe bune...
M-am enervat azi pe el ca se maimutarea la mine, cand eu eram disperata ca nu gasesc actele de la banca pentru a plati rata...Pur si simplu, nu am gandit si pleosc! i-am tras o palma in frunte. Am trecut de la la
Ce mai! Sunt o adevarata , nicidecum o lady!
O mai vrea el sa fecem daca toata saptamana am fost

Spuneti-mi macar ca de vina este zodia, sau perioada lunara, sau prea mult estrogen...Ce sa mai fac cu firea asta a mea, cam "razboinica"???

Si taman in Vinerea Mare! Offffff,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

bey bey bey!!!! acu nainte de pashte nu e grav, ca va-mpacati oricum.. It's the spirit.. Da' baga-ti mana in buzunar inainte sa o mai intinzi ashe.. Nu de altele, da' chiar nu vrei sa faca si el la fel!!!

stana patzita ;)

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput