Zodia Gemeni (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by blackgirl0

quote:
Va sfatuim sa nu va petreceti tot timpul liber cu prietenii. Ocupati-va si de partenerul de viata!"

Bey, mi-am batut sotul!!! Pe bune...

Ce ai facut???????

Si eu io mai trag lui iubi cateodata... da in gluma
Hai ca va impacati voi... cum sa nu mai faceti ?

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

PASTE FERICIT
FIE CA LUMINA SFINTELOR SARBATORI SA VA ADUCA PACE SI LINISTE IN SUFLET SI IN CASA

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cum sa-l bati mah? Ia hai...te rog sa te calmezi, sa nu mai fii nervoasa si uricioasa! Pur si simplu nu-ti face bine! Si daca tot constientizezi ca "esti aiurea", de ce nu-ti musti limba cand iti vine sa spui vreo "chestie"??? HUH? Vezi ca ma supar si dupa Paste pun biciu pe tine!!!!!!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna seara fetelor !

Va doresc din tot sufletul sa aveti un PASTE FERICIT cu lumina si bucurii alaturi de cei dragi voua.

asta e pentru fetele mele steliste...

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Neata,
Inainte de plecare, nu puteam sa nu va pun horoscopul:
"În cursul diminetii, va indispune o problema minora de sanatate. Nu sunteti prea sociabil si preferati sa fiti singur.

Va sfatuim sa nu refuzati dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viata.

Spre seara, o ruda apropiata reuseste sa va redea buna dispozitie."
Sarbatori frumoase pline de iubire, pace si credinta, alaturi de cei dragi!
Va pup

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. PASTE FERICIT tuturor si sa intampinati sarbatoarea cum se cuvine!

HRISTOS A INVIAT!!!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT !!!!

Mergi la inceput

Iata si horoscopul pentru 23-25 Aprilie

Micile hopuri ce mai apar pe parcurs vor fi depasite cu calm si rabdare.
Nu va enervati daca vedeti ca ceva nu iese exact asa cum ati fi dorit. Concentrati-va putin energia asupra acelui scop si-l veti trece cu brio.
Oboseala isi spune cuvantul incat ati fi in stare sa stati acasa sa leneviti, chiar daca ar putea aparea invitatii sa iesiti pe undeva. Linistea care se instaleaza in aceste zile va prieste din plin, pentru ca simtiti ca va incarcati cu adevarat bateriile

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Mai bine mai tarziu decat niciodata:

HRITOS A INVIAT!!!

Andreea, Kittie si Sunnie, va multumesc de suport!
Am rezolvat pana la urma disputa frumos, nu chiar ca , dar macar Mi-am dat seama singura ca am exagerat,iar Sarbatorile Pascale in familia reunita si largita, plus faptul ca am petrecut ziua de azi impreuna ca si un cuplu normal, fara m-au facut sa cred ca mai avem sperante...

Mai povestesc maine pataniile din zilele astea. Sper ca si voi sa fi avut parte de Sarbatori frumoase, fericite, insorite si pline de bucurii!!!

Mergi la inceput

Hristos a inviat!
Ma bucur ca esti mai bine! Si sper sa realizezi mereu INAINTE sa spui sau sa faci ceva! Asa e frumos si sanatos, intr-un cuplu si in viata in general!
Va pup pe toate...si o sa pun si horoscopul maine...da' mai tarziu!

quote:
Originally posted by blackgirl0

Mai bine mai tarziu decat niciodata:

HRITOS A INVIAT!!!

Andreea, Kittie si Sunnie, va multumesc de suport!
Am rezolvat pana la urma disputa frumos, nu chiar ca , dar macar Mi-am dat seama singura ca am exagerat,iar Sarbatorile Pascale in familia reunita si largita, plus faptul ca am petrecut ziua de azi impreuna ca si un cuplu normal, fara m-au facut sa cred ca mai avem sperante...

Mai povestesc maine pataniile din zilele astea. Sper ca si voi sa fi avut parte de Sarbatori frumoase, fericite, insorite si pline de bucurii!!!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput