Zodia Gemeni (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Pai daca la Bucuresti este frig, eu ce sa mai spun???? Ca este ger???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Io am zis frigutz!!! deci la tine e frig, nah!

quote:
Originally posted by blackgirl0

Pai daca la Bucuresti este frig, eu ce sa mai spun???? Ca este ger???

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna seara la fete !!!

Eu cu treaba, m-am facut si eu frumusica.......
Super horoscopul, ma regasesc in multe si am ajuns la varsta asta cu crezul ca oricum suntem cei mai tari din zodiac....

Gemenii au reale calitati pentru cuvantul rostit sau scris. Din pacate Gemenii pastreaza cu greu un secret. Pot sa desfasoare mai multe activitati simultan, le place sa citeasca si sunt interesati de stiinte. Ajung repede la concluzii pe care altii le gasesc cu mare greutate. De regula, Gemenii sunt oameni buni la suflet, intelegatori si sensibili. Desi sunt idealisti, nu se ratacesc in visele lor. Au o intuitie proprie foarte puternica si se bazeaza mult pe aceasta. Gemenilor le place sa fie mereu ocupati. Datorita marii lor pasiuni pentru diversitate, pentru schimbare, Gemenii intampina majoritatea obstacolelor si insucceselor lor.

Are reactii rapide, este volubil si comunică cu mare plăcere cu ceilalti tocami din dorinta de a fi la curent cu ultimele noutăti din orice domeniu, pentru că este si foarte curios. Inteligent si abil se adaptează cu usurintă la orice situatie nou apărută, chiar dacă la început poate reactiona un pic mai ciudat.
În societate este fermecător si destul de prevăzător încât să-si facă prietenii din toate categoriile sociale.
Prea rece si lipsit de pragmatism, lasă impresia în relatiile cu ceilalti că se foloseste de oamenii pentru a-si satisface propriile interese pentru ca după aceea să uite de cei care l-au ajutat.

Un nativ Gemeni este mobil, se adapteaza usor, este curios, interesat de multe lucruri, este mediatorul înnascut. Este sociabil si cauta permanent latura vesela a vietii. Bunatatea, talentul diplomatic si negustoresc si usurinta în exprimare îi permit sa abordeze cu succes multe domenii.

Si in incheiere eu zic sa raminem gemanutze cu tot cu defecte....ca oricum avem mai multe calitati...

Si poate nu mai avem nevoie de maine.
Pup fetele si maine va doresc sa aveti o si cu soare.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o zi faina! Eu vreau doar atat....victorie Steaua!
Iata horoscopul:
"Aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara.

Dimineata va puteti ocupa de afaceri si aveti ambitia sa terminati lucrari mai vechi.

Este o zi favorabila comunicarii cu cei tineri din familie. Va sfatuim sa nu le faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta. "Pup

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata...
Oky Sunule, daca zici tu, sa fie...victorie steaua

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Sarbatori fericite!!!
"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata si de la mine gemanutelor
v-ati pregatit pt meci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Netaza gemanutzelor.....
Suntem pregatite de meci.... cu sigurantza si baietii sunt ...
Mami meu stelist.... azi bem... VICTORIE STEAUA

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

A BATUT STEAUA!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

BRAVO STEAUA!!!!

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Beyyy asha grav e????Ma declar complet dezinteresata. Nu datsi cu oo.. Io va ubesc si fara steaua si fara finale

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput