Retete de facut bebici

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

da fetelor, ia spuneti-ne si noua cu ce a fost luna asta mai deosebita decat celelalte de s-a lasat cu atata gravideala
ce ati facut deosebit? sau ce n-ati mai facut?
de ce a fost mai cu motz luna asta?

FELICITARI inca o data tuturor gravidutzelor: cred ca avem peste 10 luna asta

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Vai fetelor!! Ce surpriza!! Nici nu mai credeam ca exista subiectul!
Donatino ai mare dreptate sunt foarte multe gravidute: MARINAR, AVENTURA, BUBULINA_1, SIM, ROANDRE......haideti fetelor, ca sunteti multe si sigur aveti "o reteta draguta de povestit"... Va asteptam!!
Bubuleana
FELICITARI FETELOR PENTRU REUSITELE VOASTRE INCA O DATA!![bis]

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

scumpele mele, in cazul meu..nimic spectaculos..probabil ca organismul meu a avut nevoie de o pauza mai mare dupa anticonceptionale..DAR ceea ce a fost diferit la ciclul din mai, in care am ramas: nu m-am mai stresat , nici eu si nici nu l-am mai stresat pe sot calculand zilele lunii si stand cu picioarele pe pereti dupa...chiar daca in timpul partidelor de sex ma gandeam ca poate-poate se prinde ceva, nu eram obsedata de treaba asta..
ca dovada, cand am mers sa-mi fac hcg-ul palsmatic m-am intors din drum sa ma uit in agenda, ca nu stiam in ce zi imi venise ciclul ..si inca ceva: m-am rugat mutl mai mult si am mai rugat cateva persoane foarte speciale sa se roage pentru mine sa raman...am mers la biserica si, pentru prima data, am pus o lumanare pentru saricna pierduta..la o saptamana dupa ramaneam .si sper sa raamn asa inca 8 luni de acum

vise in mii de parti, vi le fac cadou, impliniti-le voi!, visul meu il traiesc chiar acum!

Mergi la inceput

MegbengIn primul rand, vreau sa te felicit pentru sarcina si-ti doresc inca 8 luni fericite! De ce spui ca nu ai o reteta speciala? Faptul ca te-ai rugat mai mult decat de obicei si ca nu ai mai fost stresata, pot fi doua cauze fericite pentru sarcina ta. Si in ce priveste lumanarea aprinsa pentru sarcina pierduta, ma face sa ma gandesc sa merg si eu la biserica, sa aprind doua lumanari, pentru cele doua sufletele pierdute ale mele. Multumesc pentru idee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Nu exista o reteta standard de facut bebei, dar as putea spune cu mana pe inima ca la mine a contribuit mult relaxarea si faptul ca m-am rugat mult mai mult ca de obicei (daca imi pleaca sotul, singura nu puteam face bebei!). Noi am plecat o saptamana in concediu dar s-a nimerit sa plec cam la ovulatie. Acolo ne-am relaxat doar si cam atat. A fost prima luna cand nu am folosit deloc termometrul! Cand am avut petele din ziua 23 juram ca-mi vine CM, nici macar nu speram la altceva. Abia cand am vazut ca a fost alarma falsa, am inceput sa intru la idei. Si nu m-am inselat deloc!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Bubulina_1 multumim pentru reteta - e perfecta! Stiu ca relaxarea si linistea sufleteasca sunt punctele cheie ! Eliminarea stresului mareste fertilitatea, dar poti sa elimini in totalitate stresul? E foarte greu, pentru mine cel putin! FELICITARI PENTRU REUSITA inca o data! Voi incerca si eu sa fiu mai relaxata, pentru ca ma gandesc zi si noapte numai la copii. Sotul meu spune ca o sa fac copii cu calculatorul!! Sper totusi sa-l fac cu el !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu am vazut atitea cazuri incredibile.... incit, vorba unei prietene care e proaspat mamica, "si daca nu faceam nimic si asta (fie-sa) tot venea!"

Elise

Mergi la inceput

Norocoasa prietena ai!!!

Mergi la inceput

DONATINO eu am raspuns la intebarile tale si la inseminare, dar nu mi-e greu sa repet! Asa ca la Med New Life preturile sunt cam asa: prima consultatie + eco = 900.000lei, o inseminare costa 4.000.000 lei si o monitorizare 300.000lei. Pretul unui FIV este de 3.500 EURO pret total, cu tot cu tratamentul de sustinere. Clinica e specializata pe infertilitatea cuplului si e o filiala a unui Centru de Fertilizare din Israel. Mie personal mi-a placut foarte mult si vreau sa fac o ISA luna viitoare, daca ovulez pe stanga. Eu aveam ovulatie si luna asta, daca in z11 aveam un folicul de 19mm, dar e pe partea dreapta si acolo trompa e mai subtire si mi-e frica sa nu fac vreo extrauterina. Doctorita mi-a sustinut parerea si a zis sa asteptam, ca sa fie mai bine, sa am sanse mai mari, pe trompa de calibru largit.
Asa ca daca doresti i-ti dau nr. de tel de acolo, e foate usor sa te programezi, cu cel putin o saptamana inainte. Mult succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ioana, uite ca ma bag si eu in vorba la subiectul asta... Ma uitam ce subiecte mai sunt deschise pe la "aspirante" si l-am vazut si am remarcat ca a fost deschis de tine... Iar curiozitatea a invins... Ca din postarile tale de la "INSEMINARE" ramasesem cu impresia ca tu ai reusit candva sa ajungi la stadiul de . Si ma intrebam ce e cu tine pe la "INSEMINARE"...
Acum, dupa ce am citit ce ai scris pe aici, am inteles... Si am mai inteles faptul ca sunt multe fete care au trecut prin multe momente cumplite... Si astfel imi "extrag" si eu o doza de curaj din povestile lor. De ce spun asta ? Pentru ca momentan sa zicem ca sunt in perioada de "recuperare psihica" dupa o sarcina oprita in evolutie... Asa ca am nevoie de orice incurajare si imbarbatare... De multa putere sa nu ma las prada suferintei, ci sa merg mai departe cu hotarare si optimism catre implinirea visului cel mai mare :

Eeeei, dar nu asta voiam sa va povestesc... Ca nu despre asta era vorba in acest subiect...
Voiam sa va povestesc cum am reusit eu sa ajung ...

De vreo 2 ani am zis ca vrem si noi , dar am zis ca ce mare lucru, e de la sine inteles cum se fac copiii, asa ca nu ne-am facut probleme si am abordat subiectul in genul "ne-ar place sa se intample", fara sa ne stressam prea tare... Dupa un an fara nici un rezultat, am zis ca ar fi timpul totusi sa merg pe la un medic, sa vedem ce se intampla... Asa ca de anul trecut, de la sfarsitul lui mai, am inceput cu monitorizari care aratau ovulatie OK, pe urma prin septembrie-octombrie ne-a trimis sa facem spermograma care nu a iesit buna... Asa ca in noiembrie 2005 am facut prima IAS... fara rezultat insa... Am mai facut o inseminare in martie 2006... nimic... am zis doctorului sa-mi faca HSG sa-mi iasa din cap ca poate o fi si pe acolo vreo problema...Desi a trebuit sa-mi faca de 3 ori ca sa se "imprastie" lichidul ala ca sa iasa radiografia cum trebuie, doctorul a zis ca e OK, trompele sunt permeabile (asa ca am eliminat aceasta idee fixa) .Dupa HSG doctorul a zis ca nu mai facem inseminare in luna aia, o sa mai incercam luna urmatoare... Da' eu citisem pe forum ca se mai intampla ca dupa HSG sa ramai ... Asa ca mi-am zis : "de ce nu ?" si in luna aia mi-am luat teste de ovulatie si incepand din ziua in care au iesit pozitive am in fiecare seara...
Si... ce credeti ? Am reusit ! Au aparut 2 liniute pe testul de sarcina ! (dupa cate teste facusem in anul care trecuse, ajunsesem sa cred ca de fapt chestia cu 2 liniute e un mit, o poveste...)
Cand, dupa 7-8 teste facute in mai multe zile consecutive (vreo 3 tipuri de teste - ca nu-mi venea sa cred si tot cautam confirmari peste confirmari) l-am sunat pe doctor si i-am zis n-a spus decat : "Extraordinar!"
Asa ca ... ce reteta o mai fi si asta ?????

Mergi la inceput