Retete de facut bebici

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

luy, nu ai PM activat! mi-ar fi placut sa-ti scriu, dar nu aici, ca stricam subiectul..poti sa ti-l activezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

megbeng, te rog ajuta-ma ! Cum il activez ?

Mergi la inceput

megbeng, stai ca m-am prins !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

luy, imi pare rau pentru pierderea ta. Si eu am trecut printr-o pierdere de sarcina si oricat de mult timp a trecut, ranile nu s-au inchis si probabil nu se vor inchide niciodata. Uneori am impresia ca mi s-a intamplat in alta viata.....
Reia-ti activitatile obisnuite, gandeste-te la ceva frumos, ocupa-ti timpul si lucreaza la proiect in continuare. Nu-ti pierde speranta si crede in sansa ta. E cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci.
Eu as fi vrut sa-ti spun ca am reusit si sa te imbarbatez cu un rezultat bun dar din pacate nu-i asa. Si totusi sper in sufletul meu ca Dumnezeu imi va da inca o data acea minunata comoara si ma va ajuta sa-mi tin in brate puiutul.
Te pup si numai bine iti doresc

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Luy i-mi pare tare rau pentru sarcina pierduta! Stiu prin ce treci, din proprie experienta, dar mai stiu si ca vei reusi sa treci peste, pentru a-ti putea implini dorinta mare de a avea un bebe! Multumim si pentru reteta: de ce nu? E o reteta: faptul ca ti-ai facut o HSG si dupa aceea nu ai ascultat sfatul medicului de a mai astepta inca o luna si ai profitat de situatia de dupa. Si eu m-am intalnit anul trecut la HSG cu o fata care avea trompele perfecte la HSG si cand toata lumea i-a spus ca s-ar putea sa revina peste 9 luni, ea nu a crezut pentru ca se chinuia de mai bine de 2 ani sa ramana gravi. Am facut schimb de numere de tel. si dupa o luna m-a sunat sa-mi spuna ca e o proaspata graviduta, am plans de fericire pentru ea. Deci o mica problema a existat si la tine si la ea, o inflamatie mica a trompelor, care in cele din urma s-a rezolvat prin solutia de la HSG. Asa ca aceasta a fost cheia sucesului la tine si faptul ca a-ti prestat in fiecare zi dupa histero. Ca nu a fost sa fie pina la sfarsit, asta e alta problema, va fi bine data viitoare, asa trebuie sa gandesti!!! Mult curaj i-ti doresc si bafta la urmatoarea inseminare! Incearca sa privesti mai putin in urma si mai mult in viitorul luminos, eu asa am trecut peste suferinta!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Eu consider ca si rugaciunile pot fi adevarate retete pentru noi, asa ca am gasit o rugaciune foarte frumoasa si v-am sris-o si voua:

RUGACIUNE PENTRU A AVEA COPII - LA SFANTUL ANTON
"Sfinte Antoane, mangaietorul sufletelor mahnite, priveste cu indurare si vezi cum traiesc in intristare, pentru ca Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mama, sau daca devin, i-mi curma bucuria, luandu-mi copilul de la san. Copiii sunt legatura de iubire dintre soti: mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca el sa ne mangaie cu un copil si sa mi-l tina in viata!
Eu fagaduiesc ca il voi creste si educa in frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o fata de pruncul Isus, dobandeste-mi acest har. Iar daca Dumnezeu a hotarat altfel, usureaza-ne, mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca sa fim pururi resemnati in vointa lui Dumnezeu si sa ne folosim de starea noastra pentru a spori faptele bune in folosul aproapelui. Amin."

Mai avem printre noi o proaspata graviduta, pe care o asteptam sa ne dea reteta reusitei ei :
TERBITZA FELICITARI !! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS I-TI DORESC!!

Mergi la inceput

Multumesc, GABI, IOANA ...

Va multumesc mult pentru cuvintele voastre de incurajare... Au insemnat foarte mult pentru mine... Toate mesajele de incurajare pe care le-am primit de la fetele de pe DC...

Intentia mea cand am scris la acest subiect era aceea de a va impartasi reteta mea pt . Nu am vrut sa va "deturnez" .
Uite, imi propun sa intru cat mai curand si sa va dau "Reteta nr.2" pentru bebici Nu stiu de ce, dar am incredere ca se va intampla in curand... ( cred ca de vina e dorinta mea de care e atat de mare... sau nebunia din capul meu )

Va pup pe toate ! Si astept sa aud numai vesti bune de la voi !

Mergi la inceput

LUY abia asteptam reteta nr.2 de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

luy, succes si te asteptam cu reteta.
ioanatugs, frumoasa rugaciune, multumesc
fetele

gabi

Mergi la inceput

Gabiu ma bucur ca ti-a placut rugaciunea si pe mine m-a impresionat, deaceea m-am gndit s-o scriu aici! Si am mai auzit ca e bine sa citim rugaciuni azi de sanziene, ca poate se implineste dorinta noastra de a avea un bebe, mai repede! Azi este dragaica sau sanzienele, stiati?

Mergi la inceput