Retete de facut bebici

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MEXXA FELICITARI SI TIE VIITOARE MAMICA! Scuza-ma ca nu te-am felicitat mai devreme! SA AI UN BEBE SANATOS SI O SARCINA CAT MAI USOARA!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimineata fetelor!
vad ca nimeni n=a mai scris retete...
of, lasa ca o s-o scriu eu pe a mea in curand. si tu ioana, nu?

danotino

Mergi la inceput

DONATINO asa e ! Cine stie poate dam noi vreo reteta luna asta ! Nu-i asa ? Apropo ai facut vreun test, sau inca nu ai curaj?
Cate zile ai de intarziere?

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

ce liniste pe-aici... Haideti fetelor!! Mai vrem retete!

PS: Cat de curand v-o prezint si pe-a mea!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

BIBYROX asteptam reteta ta! Hai... sparge tu gheata ...!!
Eu, deocamdata, ma pregatesc pentru laparo, sunt programata pentru vineri si maine practic ma internez pentru analize. Dar sper sa nu ma tina si maine in spital, eu plec la pranz si ma intorc vineri dimineata pt. operatie. Am emotii !! Daca scap cu bine si de asta promit ca dau si eu o reteta peste cateva luni! Sper!!!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ioanatugs
Nu-ti mai fie frica ,laparoscopia nu doare, este important anestezistul si bineinteles doctorul care opereaza.
La mine a fost OK am plecat acasa dupa 2zile ,m-a durut putin abdomenul pentru ca te "umfla cu un gaz special" ca sa se ridice pielea si sa poata sa opereze, o asa ai ceva dureri sub sani si la umeri dar trece cam la 3 zile.
Curaj si sa vii sa ne povestesti cum a fost.
Eu dupa laparo DOAR am reusit sa raman insarcinata!!
Spes sa fie si laz tine cu noroc, uite chiar a miscat bebbicul meu in burtika,iti va purta noroc ai sa vezi!!

Mergi la inceput

IONICA multumesc pentru incurajari si ma bucur enorm ca tu ai si reusit sa ramai insarcinata dupa laparo! I-mi dai sperante ca se poate! Eu insa nu m-am intors foarte optimista de la operatie. Operatia ca operatie a trecut, am vomitat o zi si o noapte intr-una, chiar si pe masa de operatie mi-a spus o asistenta de la reanimare, ca am vomitat. Dar asta a trecut, insa vorbele doctoritei mele nu au trecut, au ramas ca un crampon in creier. Trompa stanga si ovarul stang sunt ok, trompa dreapta era putin infundata si au desfundat-o, dar au mai gasit un chist endometriozic de 4cm. Endometrioza asta eu stiu ca e o boala care duce la infertilitate, asta ma sperie. Au curatat tot ce au gasit in neregula acolo, dar mi-a dat un tratament cu Diphereline 12,mg injectabil pt. trei luni, ca sa-mi inghete ovarele pt. 3 luni. Mi-e cam frica sa-l fac, pt. ca am auzit cazuri in care nu le-a mai venit deloc ciclul din cauza acestor injectii. Si am mai auzit si cazuri in care au ramas imediat dupa laparo cu toata endometrioza in spate. Asa ca nu prea stiu ce sa fac? Daca tu ai ramas insarcinata dupa laparo, ma face sa sper ca poate, poate o sa am si eu un pic de noroc. Mizez pe firicelul acela de noroc. Oricum dr. mea mi-a spus ca dupa aceste 3 luni sa-mi pregatesc dosarul pt. FIV, pentru ca sunt sanse mici sa raman natural. Dar ma bate gandul sa cer si parerea altui medic. Nu stiu exact ce voi face ! Multumesc mult pentru incurajari si sa creasca bebe mare in burtica!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

buna seara fetelor!
of, nicio reteta noua!
chiar daca nu s-a scris despre retete, hai sa tinem subiectul
pe pagina 1, poate o fi mai cu nororc.
hadeti, multe dintre am inceput o luna noua si vrem rezultate.
ioana , imi pare rau pt rezltatul dupa laparo, trebuie sa speri si sa crezi ca va fi bebe. despre injectii, nu pot sa zic nimic, si mie mi s-au recomandat, doar pentru un fibrom. nu le-am facut pt ca fibromul meu nu este periculos, iar daca faceam injectiile sigur nu disparea.
tu trebuie sa hotarasti. suntem alaturi de tine, orice ai hotara!
va pup

danotino

Mergi la inceput

Asa e DONATINO.. e liniste pe la retete! Cred ca acum se "lucreaza" la ele ! Lucrati fetelor, sa vedem si noi roade pe aici!
Multumesc pentru incurajari si ai dreptate, nu stiu daca am sa fac si eu injectiile acelea. Cred ca ma las in voia lui Doamne Domne! Poate, poate se va prinde natural, acum ca au curatat "raul de la radacina" cum se spune! Am auzit cazuri de fete care au ramas imediat dupa operatie, la doar o luna dupa. Stiti ce e ciudat ca nu mi-a dat repoaos sexual pe fisa de externare, doar repaos fizic.

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

buna fetelor!
acest subiect era pe pagina 15. iata ca a venit si timpul lui. sunteti prea multe luna asta ca sa va lasam fara sa ne povestiti!
FELICITARI NOILOR ! SA AVETI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!
avand in vedere ca luna asa a plouat cu , fetelor, cele
care ati lucrat cu folos in luna mai , va invit sa va spuneti retetele si sa tinem subiectul pe prima pagina.
stiu, de fapt s-a mai scris ca nu exista o reteta anume, dar ar fi foarte frumos sa ne impartasiti din ce vi s-a intamplat in luna in care a venit minunea; SIMPTOME, STIMULARI, INSEMINARI, TRATAMENTE NATURISTE...
multe fete dintre noile gravidutze, isi puneau intrebari, dadeau retete de diverse naturiste, temperaturi, etc. ar fi frumos sa o faca si acum.
va pup si abia astept sa va urmez.

danotino

Mergi la inceput