Mamici de sept-oct 2006(22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bav spune:

neata fetelor si va multumesc ptr. frumoasa primire facuta.Anagel ma bucur ca suntem la aceeasi dr. si sper sa fie bine la nastere
noi suntem bine, am intrat de azi in 12 saptamani, am inceput si eu sa mananc cat de cat mai bine ptr. ca slabisem 1 kg. si eram putin ingrijorata
va pup si aveti grija de bb. vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Neata Burticutze!

Si LA MULTI ANI!!!!!! tuturor Florilor, chiar daca cu oarecare intarziere! Paste fericit celor care isi sarbatoresc Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului!

Nu am mai scris in ultimul timp, chiar daca v-am citit cat am putut de des. Felicitari celor care au aflat in ultimul timp de sexul bebe-ului!

Va rog sa ma ajutati intr-o problema, cu un sfat, o idee. Stiu ca multe aveti probleme mult mai mari decat pare a mea, dar ma bazez ca o sa fiti ingaduitoare si o sa-mi raspundeti.

De cand am ramas insarcinata am o acnee teribila. Am tot zis ca se va regla, ca este hormonal, ca se va obisnui organismul cu noua situatie. Din pacate lucrurile nu stau chiar asa. Zici ca sunt o adolescenta plina de cosuri, in floarea pubertatii. Am cosul pana si pe spate. Este extrem de deranjant, mai ales pentru mine care lucrez in vanzari, trebuie sa rata cat mai bine, ma vad cu clienti... In plus chiar nu stiu cu ce sa ma dau ca sa fie bine. Ma umplu de fond de ten dimineata, ca sa acopar ce se poate acoperi. Am vb cu medicul meu si mi-a spus ca tratamentele dermatologice sunt interzise in perioada sarcinii si alaptarii, din cauza unor compusi din marea majoritatea substantelor folosite in tratarea acneei.

Va rog tare mult, daca vreuna dintre voi mai trece prin asta, spuneti-mi! eu auzisem ca femeile insarcinate au un ten de invidiat, stralucesc! Eh, eu ma umplu de acnee! In plus, spuneti-mi daca stiti vreun produs foarte bun impotriva acneei, dar care sa poata fi folosit in perioada sarcinii! Si ma refer la orice produs, demachiant, lotiune tonica, crema de fata!

Suna cam disperat mesajul meu, dar ieri seara cand am facut dus si m-am vazut din nou cu aceste cosuri inestetice, primul gand a fost sa va cer ajutorul. La dermatolog nu am ajuns, s-ar putea sa-mi ia o gramada de bani pt a-mi spune ca nu are ce sa-mi faca. Si banii in perioada asta, in care renovam noul apartament si incercam sa face fata ratelor la banca sunt foarte bine dramuiti.

Multumesc mult pentru orice sfaturi mi-ati da. Si o veste foarte buna: de cand am simtit prima oara bebelina, in fiecare zi avem clipele noastre speciale, in care comunicam, ea intorcandu-se si batand cu piciorusele (cred), eu zambindu-i la fiecare miscare.

Va pup,

Roxana +21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Neata Burtici !

va multumesc tuturor pt urarile calde de bun venit, deja ma simt ca intr-o noua familie
Roxana01 sa stii ca avem aceeasi problema, cu tenul. Eu am avut cateva cosuri si inainte, de 1 an de cand am inceput sa iau contraceptive, tenul meu a devenit mult mai catifelat. Cand am ramas insarcinata, accidental, am renuntat la contraceptive si tenul meu a devenit un camp de expozitie pt cosuri. Recunosc ca nu am avut asa ceva in viata mea, si mai ales pe spate si pe maini.... sunt plina... Uite ce iti recomand eu... o solutie ieftina si buna, (eu am si studiat cosmetologia doua luni cu o prfesoara) de accea imi rezerv dreptul de a da sfaturi pe tema asta. Te duci la farmacie si iti iei o crema numita Retin-A, e ieftina si extrem de eficienta. Te dai cu ea de preferinta seara si o lasi peste noapte, dimineata ar fi bine sa te stergi doar cu o lotiune pt tipul tau de ten si sa incerci o perioada sa renunti la fondul de ten, stiu ca e greu.... Incearca sa te dai doar cu o pudra translucida, cea de la Max Factor e perfecta, dar te poti da cu oricare. Vezi ca sar putea dupa ceva timp sa ti se exfolieze pielea un pic pe fata, da citesti tu si prospectul cremei si vei vedea. crede-ma e the best si e tot ce poti sa faci tu acuma, dupa nastere se va ameliora tenul si in + vei avea si un bb micutz si dulce

Tasia 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Eu sunt in vacantza acuma si stau acasa... sper sa nu va deranjeze invazia mea de mesaje
Pufymic am vazut pozele tale, asta e burtica ta la 17 + ???
La mine abia daca se vede ceva si am 16 +, zici ca am mancat mult. Inainte de sarcina aveam 49 kg si aveam burta infundata, am inteles ca la cele slabe se vede mai repede burtik. Pana sa vad a doua ecografie, unde mi-a si spus ca am baietzel, nu imi venea sa cred ca sunt insarcinata. Si felicitari pt Alesio e o bomboana de baietzel, un adevarat fotomodel Apropo... e greu sa faci doi copii la o asa mica distanta unul de celalt? barbata-miu zice ca daca tot il fac pe primul, sa il fac dupa un an si pe al doilea... si am scapat. Acuma depinde si de nastere, daca voi avea una grea asta va fi primul si ultimul copil Sarcina o am deocamdata extrem de usoara, fac apropae tot ce facem si inainte, numai blugii mulati de dinainte nu ii mai port.
Eu fac o pauza pt astazi, ma duc sa imi duc masina in service, ca mi-a lovit-o un taximetrist in parcare.

Pup burticile
tasia 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

'Neata burtici!

Sper ca v-ati simtit bine zilele astea de sarbatoare.

Roxana01 te inteleg cu acneea ca si mie mi-au aparut mai multe cosuri in aceasta perioada ca de obicei. Eu folosesc de ceva timp sapunul "CLEARASIL complete 3 in 1". Ma spal cu el dimineata si seara (cand am chef). Parca ajuta un pic, dar sa stii ca nu stiu daca este bun in perioada cand esti insarcinata. Poate ne dau mai multe indicatii fetele farmaciste...

SEPHORA sa stii ca m-ai pus pe ganduri cu sexul lui bebe.Tie ti-a spus prima data la ecograf ca bebele este fetita si acum ca este baiat? Ca nici mie nu mi-a zis 100% ca este fetita. Cred ca mai merg si eu o data la eco mai tarziu la 4D.

Mie imi este somn aproape tot timpul. Am dormit zilele astea de numa. Se mai confrunta cineva cu asa ceva?

Bun venit la noile gravidute!

Pupici

Vauva 21

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Neatza...

Vauva - sa stii ca si eu ma simt foarte obosita, la mine problema e ca nu prea am chef sa fac nimic. As sta toata ziua in pat sa lenevesc. Tare greu ma mai urnesc sa fac cate ceva.
Astazi in drum spre serviciu, simteam ca abia mai pot respira. Zici ca n-am dormit toata noaptea.

Cat despre cosuri ce sa zic? Si la mine mai apar din cand in cand, dar asa cate unul, doua. Bineinteles ca la inceput m-am speriat ca nu stiam de ce mai ies (si eu auzisem ca o sa am un ten de invidiat), insa ulterior am citit ca e normal.

Oricum fetelor, ideea e (asa cum zice si sotul meu): "toate femeile insarcinate sunt frumoase"!!!!

Pupicei
O zi buna

Cata + puiutul din burtik :)
15+
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna burtici!

Ella23 bine ai venit! Imi pare rau ca esti bolnava....multe dintre noi am fost racite de cand suntem insarcinate, unele am luat si trat(eu am luat antibiotic la indicatia medicului).....iti tin pumnii sa te faci bine repede!Nu stiu nimic despre echinaceea, dar poate stiu celelalte fete!
La ce medic esti in Cluj?(eu sunt la Dr. Muresan de la Gine I).Te asteptam cu date despre tine dc vrei sa te trecem pe listuta!

Roxana01 aceeasi problema am avut-o eu la sarcina anterioara(cosurile in exces), si au disparut abia dupa ce am nascut(la un timp nu chiar imediat). Poate stiu fetele ceva remedii....offf!

Fug sa ma apuc de curatenie ca deja Alesio e calare pe aspirator!

Pupici!

Ioana(18+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

LA MULTI ANI Mamiflori si Floricika ! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii !

Ileana si eu vreau sa fiu prezenta la intalnire ! In saptamana 24 - 30 sunt prezenta in Buzau.

In ultima perioada am senztia ca simt ca un mic puls in burtica. E posibil asa ceva. Sau sunt fluturasi, dar ii percep eu altfel ? Oricum de abia astept sa simt mai bine lo viturile, ca sa fiu linistita ca Sofia e bine. Eu nu am avut nici o problema de genul scurgeri, sangerari asa ca nu vad de ce nu ar fi bine. Insa cand va aud ca voi simtiti miscarile lui bebe,iar eu nu . Vor fi si la mine sunt convinsa.

Multa sanatate celor care au problemute. Vor trece, nu va faceti griji. Multa sanatate !

tuturor ! La mamici si burtici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Bun venit noilor mamici.
Cattandy, dupa cum zicea si Pufymic te asteptam si la Prieteni dintotdeauna - Mamici din Arad, ca suntem deja 6 gravidutze acolo.

Itzy-bitzy, la prima sarcina bb poate incepe sa miste pana la 22 de saptamani. Eu de exemplu l-am sismtit pe la 18 sapt si 3 zile. Deci nu va panicati. Si acum nu il simt chiar zilnic. Uneori de dimineata pana seara tot misca, alteori ....

Roxana si celelalte fete care aveti probleme cu acneea. Unele gravide au aceasta problema in sarcina. Eu am avut din pacate aceasta problema acum vreun an si ceva si pt ca nu am avut voie sa fac tratament dermatologic mi-au fost recomandate de catre medic produsele firmei Avene, produse cosmetice dermatologice, foarte bune pt tenul cu probleme. Sunt putin mai scumpute, dar din experienta mea foarte BUNE. Au o solutie de curatat tenul Cleanance Gel, care se aplica pe fata umeda si se maseaza pana devine spuna, dupa care se clateste cu apa calduta. Folosit de doua ori pe zi, tenul isi revine foarte frumos si in cazul cosurilor le usuca mai repede. Eu mai folosesc si un demachiant, o crema pt ten acneic si spray cu apa termala Avene. Toate sunt foarte bune. Pentru detalii www.dermaweb.com.

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Tasia si ella bun venit in grupul nostru!
Cum ati petrecut, fetelor?
Eu ieri am papat peste fript cu mamaliguta si mujdei de usturoi. Doamne ce bun a fost!
Noi suntem bine, crestem, si am revenit la serviciu. Nu ca as fi tare incantata de chestia asta, dar am revenit cu forte proaspete:))

18+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput