Mamici de sept-oct 2006(22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Cattandy bine ai venit pe si in trupa noastra de burtici!Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
....si rabdare multa la primele aprox. 10 mesaje care iti vor fi moderate si vor apare mai tarziu....
....si te asteptam si la prieteni dintotdeauna la subiectul "Mamici din Arad"!!!!

Itzy-bitzy nu te nelinisti ca nu-l simti inca pe bb. Eu pe primul copil(adica pe Alesio ) l-am simtit prima data la 18 sapt jumate!De regula la prima sarcina il simti putin mai tarziu...

Lexi ce sa zic... o tableta de Calciu nu cred ca poate sa-ti faca nici un rau(poate ai si luat deja).....cu masaj nu ai incercat?Nu-ti trece?(e contractura musculara? ca si pe mine ma tinea durerea dupa contractura vreo 2 zile.....asta era cu Alesio ca acum iau deja MagneB6 si vad ca nu mai am)....

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by Adriana mica

Buna fetelor,

Vreau sa urez si eu Paste Fericit catolicilor si La Multi Ani celor care isi serbeaza ziua de nastere sau ziua onomastica (Sybille, MamiFlori, Floricika, si toate celelalte fete nume de floare).

Noi suntem bine; maine mergem la medic pentru interpretarea echo morfologica si masurarea lui bebe pentru Triplu Test. Pe urma ne pregatim de drum: Pastele il vom petrece cu parintii (la Piatra Neamt, respectiv Buzau), ocazie cu care ii vom anunta marea veste.

Adriana
Vine barza
Varsta bebe

Pozici

Facem o intalnire la Buzau, daca aveti timp? Ca noi oricum, fetele din Buzau, ne intalnim destul de des.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pufymic, da e contractie musculara si nu mi-a treecut nici cu masaj. Am luat o pastila de calciu, dar deocamdata fara efect. Sper sa-mi treaca pana la urma.
In alta ordine de idei am o rugaminte la tine: trece si la noi numele lui bebe, te rog: Tudor Gabriel. Evident tati mai are timp sa se razgandeasca, dar momentan ramanem la asta
cattandy, bun venit printre burticile de sept-oct 2006! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Pupici tuturor!

18+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna burtici !
Sunt noua pe aici, dar am citit de multe ori mesajele postate pe acest forum.Eu am 21 de ani si sunt inca la facultate,sunt in 16 saptamani .Ma simt inca foarte imatura si iresponsabila, sper sa invat de la voi cu mai multa experienta sau cel putin mai mature.Sunt fericita ca am un bebe in burta, mai ales dupa ce l-am vazut la eco.Am de multe ori niste stari ciudate... imi bate foarte tare inima si am emotii,poate e ceva normal nu stiu ...

va pupic pe toate
Tasia16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Tasia bine ai venit pe si in gasca noastra! Sper sa te simti bine printre noi!Sarcina usoara iti doresc!
Asteptam mai multe detalii despre tine si bb sa va trecem in listuta(dc vrei)!

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Cattandy & Tasia - bine ati venit.

Itzy-bitzy - sa stii ca si eu am acelasi off. Am simtit eu ceva sapt. trecuta, cam 2 zile la rand, fetele mi-au zis ca se pare ca e bebe, insa de atunci nu a mai dat nici un semn. I-am pus si muzica, am vorbit cu el..dar nimic. Cred ca nu vrea sa fie deranjat. Eu abia astept sa vad cum o sa-mi dea suturi in burtica, dar cred ca mai am ceva de asteptat.

Ma duc la nani...
Noapte buna:))))

Cata + puiutul din burtik :)
15+
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fusca spune:

buna seara la toate burticutele!
intai de toate vreau sa urez si eu "la multi ani"la taote floricelele de pe forum si "paste fericit" catolicilor.nu am mai scris demult dar sa stiti ca intru in fiecare seara si va citesc toate mesajele.
cattandy bine ai venit in gasca noastra .si eu sunt o nou venita ,sa ai un bebe sanatos si frumos.
tasia bine ai venit !sa stii ca e normal sa ai pulsul putin mai mare decat de obicei ,si mie mi se mai intampla ,asa ca nu te speria .sarcina usoara!
As mai vrea sa mai scriu dar imi este somn si as vrea sa ma duc la culcare,asa ca va pup pe burtici .noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

HEIII BURTICI!!!

Cattandy & Tasia VA UREZ BUN VENIT, sa aveti o sarcina usoara si un bb frumos si sanatos.

Tasia sa stii ca si eu am avut palpitatii, pe la 2 luni jumate chiar m-am speriat ff tare ca 2 zile la rand inimia mi-o lua la trap ca nebuna. Pana la urma am ajuns la cardiologie la un EKG. Mi-a iesit ca sunt niste extrasistole care se pare ca sunt normale in perioada asta pt ca sunt accentuate de sarcina.

Pufymic mersi pt incurajare, stiu ca trebuie sa ma inarmez cu rabdare ...

Cata_adr e bine macar ca tu ai simtit ceva - ceva...eu nimic decat bolboroacele alea...care ti-am spus nu sunt de la bb. Asta e ...mai asteptam si nu mai comentez ca deja v-am spus pe sotul meu l-am capiiiaaat!!!!!!

Pupici si aveti grija de voi
17 +

itzy-bitzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella23 spune:

Buna, fetelor! Sunt mamica unei ingerase de 3,5 ani din Cluj si cu ajutorul lui Dumnezeu mai asteptam un fratior sau o surioara pt Daria in octombrie, fiind in saptamana a 15-a de sarcina. Sunt putin necajita pt ca am racit a doua oara in iarna asta, am luat de la fetita. Ma tratez cu ceaiuri si vitamina C, iar de trei zile iau si echinaceea. va rog sa ma ajutati ! Spuneti-mi, daca stiti, nu cumva echinaceea este contraindicata in timpul sarcinii? Ca am luat si sirop cu ridiche neagra si podbal pt tuse si abia ulterior am vazut ca podbalul poate produce malformatii!! Pe 25 aprilie merg si la triplutest si eco si sper ca totul sa fie in regula. Va multumesc si multa sanatate si voua! Aveti grija sa nu raciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella23 spune:

Buna, fetelor! Sunt mamica unei ingerase de 3,5 ani din Cluj si cu ajutorul lui Dumnezeu mai asteptam un fratior sau o surioara pt Daria in octombrie, fiind in saptamana a 15-a de sarcina. Sunt putin necajita pt ca am racit a doua oara in iarna asta, am luat de la fetita. Ma tratez cu ceaiuri si vitamina C, iar de trei zile iau si echinaceea. va rog sa ma ajutati ! Spuneti-mi, daca stiti, nu cumva echinaceea este contraindicata in timpul sarcinii? Ca am luat si sirop cu ridiche neagra si podbal pt tuse si abia ulterior am vazut ca podbalul poate produce malformatii!! Pe 25 aprilie merg si la triplutest si eco si sper ca totul sa fie in regula. Va multumesc si multa sanatate si voua! Aveti grija sa nu raciti!

Mergi la inceput