Mamici de sept-oct 2006(22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Salutare,

Gata curatenia, sunt rupta, dar multumita .Multumim celor care l-au votat pe Vladutu'.

LA MULTI ANI tuturor floricelelor si floricicilor!

Ale ,am vazut ca te gandeai ca nu ai cu ce te imbraca luni ,nu stiu prin ce zona locuiesti,dar la magazinul Titan eu am gasit recent blugi de toate natiile pt gravidute (adica:salopete,sarafane,blugi lungi, trei sferturi,normali sau mai subtiri).Fetelor nu dati cu pietre dar am uitat sa va spun .
Detalii:la parter,cum intri pe usa o tii inainte printre parfumuri,faci stanga si raionul cu "obectele" e primul cu hainute de pe dreapta. Ale daca nu dai de el,iti trimit nr meu de tel si ma poti suna.Maine, daca imi amintesc bine, e deschis magazinul pana la ora 14.
Sper sa-ti fie de folos informatiile mele si sa te innoiesti de Florii.

Nicol si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

La Multi ani cu sanatate tuturor Floriilor

Avem catolice printre noi? Daca da ,
atunci PASTE FERICIT!

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna burticute.
Raluckutza, nu stiu ce sa-ti rapsund la intrebarea ta. Mie dr. mi-a spus sa merg la eco morfologica intre 20 si 22 de sapt. dar inca nu m-am programat. Vreau sa merg la Herghelegiu si nu stiu daca am sanse sa intru la el. Mi-ar fi convenit sa merg la cineva mai putin cunoscut nu din motive financiare ci din motive de timp, dar Herghelegiu e si obstetrician si vreau sa aflu cat mai multe amanunte nu doar despre bebe dar si despre fibromul meu. In ce stadiu e, evolueaza, stagneaza, involueaza, trebuie operat, etc. Sa vedem, am nevoie sa ajung la el, pana pe data de 15 mai, cel tarziu!
Fetelor nu stiu ce sa fac, de ieri noapte am o durere in partea de jos a piciorului, exact ca o crampa musculara si ma doare rau. Nu-mi trece cu nimic si abia pot umbla. Oare e OK daca iau o pastila de Calciu lactic? Pe prospect scrie ca e indicat in sarcina si alaptare, dar parca am o retinere. Sotul zice si el ca e OK (el e viitor cadru medical) dar nu stiu ce sa fac...voi ce ziceti?

18+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici si bebei!!!
La multi ani fetelor care isi serbeaza ziua onomastica si Paste Fericit catolicilor.

Am si eu un offf bineinteles. Deja mi-am capiat sotul cu asta. Sunt in 17 sapt + si nu am simtit nimic pana acum. Voi vad ca ati simtit bebeii si de la 14-15 saptamani dar eu.....Asta vine si din cauza ca nu am greturi si alte alea...macar asa stiam o treaba. Insa in afara de blup-blup care sigur e de la stomac sau intestine, nu simt nimic. Deja imi fac tot felul de ganduri. Vreau si eu fluturasi ca la voi!!! Eu parca am o broscutza acolo...care face bolboroace. Dar broscutza asta nu e bb siguuur.

Imi vine sa il sun pe dr sa il capiez si pe el nitzel asa...numai un pic nu prea mult. ... dar stiu ca o sa imi spuna ca mai e timp...offf

Va pup, petrecere frumoasa tuturor azi...si noi ne ducem in vizita si aveti grija de voi si de fluturasii vostrii.

Pupici
Itzy-Bitzy
17+

itzy-bitzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattandy spune:

Ciao mamicilor si bine v-am gasit!!!!

in sfarsit mi-am luat si eu inima in dinti si m-am pus pe scris.Va doresc un celor care il sarbatoriti astazi , iar floricicilor un calduros.

Pentru Pufymic: te rog sa introduci si datele mele pe prima pagina:DPN:14 OCT 2006 -DR.GANGURE PETRU -Maternitatea Arad.
Multumesc.

Va pup pe toate si mai vorbim!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

pentru sarbatoritii de azi! Viata lunga si frumoasa!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

SYBILLE, la multi ani!
si inca o data la multi ani floricelelor si floriceilor!

raluca 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

LA MULTI ANI SYBILLE!!!!

Sanatate si bucurii mii!!!

Nicol si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Vreau sa urez si eu Paste Fericit catolicilor si La Multi Ani celor care isi serbeaza ziua de nastere sau ziua onomastica (Sybille, MamiFlori, Floricika, si toate celelalte fete nume de floare).

Noi suntem bine; maine mergem la medic pentru interpretarea echo morfologica si masurarea lui bebe pentru Triplu Test. Pe urma ne pregatim de drum: Pastele il vom petrece cu parintii (la Piatra Neamt, respectiv Buzau), ocazie cu care ii vom anunta marea veste.

Adriana
Vine barza
Varsta bebe

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Sybille! Sanatate, fericire si bebe sanatos!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput