Mamici de sept-oct 2006(22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ryu spune:

Ce mai faceti fetelor.
SYBILLE iti doresc LA MULTI ANI fericiti si tie si bb tau
FLORICIKA de asemenea LA MULTI ANI cu ocazia zilei de nume,sa ai o aniversare frumoasa si o zi de neuitat,sa-ti traiasca bb
Urez si un PASTE FERICIT tuturor fetelor care ciocnesc maine oua rosii[
fetelor ce mai face oare RALUCKUTA ca nu am auzit nimic de ea sper sa fie bine si ea si bb.
Va pup pe toate si ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

ryu, daca despre mine era vb, sunt f bine, multumesc! dar nu stiu cum de nu m-ai vazut, ca am scris si ieri cred! suntem bine, pe 11 mai cred ca o sa ne programam pt eco 3d. te pup!

in alta ordine de idei, am tot intrebat de andra2005, dar vad ca nu s-a mai sesizat nimeni. intamplarea a facut sa intru prinr-o coincidenta pe mamici de mai-iunie 2006, si am vazut-o si pe listuta de acolo!?! dar, tot asa, nu mai dadea vesti...oricare ar fi motivul pt care e si acolo, eu tot sunt ingrijorata!

floricika si mamiflori, va urez si eu de pe acum "la multi ani". sa fiti fericite si sa va distrati bine de ziua numelui vostru!

lexi, nu mi-ai raspuns, tu cand te duci la eco morfologica (daca te duci)? eu am de gand sa merg in continuare la dr vasiliu, si ea mi-a zis ca se face in jur de 21-22 sapt. eu cel mai devreme pot ajunge la 23 (fara o zi). ce zici? a, si zi-mi si mie, daca stii programul ei de la spital, si pe unde s-o caut daca am nevoie.

cred ca mai vroiam sa mai raspund si altor fete, dar am uitat. ieri nu am mai scris ca am av probl cu calc (virusi...etc).

raluca 19

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Fetelor, intreba cineva ce gatim de pasti?
Noi o sa ramanem singuri. Parintii mei pleaca la tara, asa ca va trebui sa gatesc singura!
Noi, miel nu mancam deloc. Asa ca o sa facem o friptura din porc si pui la cuptor, cu vin cu garnitura de orez (cartofii ar fi prea mult!).
O sa mai fac si o salata boeuf, dar asta oricum o fac mai mereu, niste ciuperci cu maioneza si usturoi, si poate si niste fasole verde cu maioneza si usturoi daca tot ma apuc de maioneza.
O sa-mi mai lase mama niste drob facut din organe de pui, si o ciorba de pui, ca la astea nu ma pricep.
Iar ca desert, o sa incerc impreuna cu mama sa fac niste alba-ca zapada, pe care n-am facut-o niciodata. Asta era specialitatea bunicei mele, dar de cand a murit ea, in 2001, n-am mai mancat!
Si o sa mai fac un salam de biscuiti, ca am mai facut si sapt trecuta si mi-a iesit f bun!
Cozonacul nu i-a iesit niciodata mamei, fapt pt care nu vrea sa mai faca (oricum nu mancam, dar era bun asa de miros…), iar ouale vopsite nu vor lipsi, bineinteles (nici pe astea nu le mancam dar deh, traditia!).
Asta ar fi mancare pt vreo 4-5 zile, cat va fi mama plecata, ca eu nu gatesc in fiecare zi! Si oricum, cum suntem singuri, cam toti prietenii o sa traga la noi…

raluca 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna burtici cu bebici!

In sfarsit am ajuns si eu acasa de la dentist! Si ce bine ma simt! si fizic si psihic! Mi-a rezolvat molarul cu probleme, si de acum ma duc pana mi le rezolv pe toate (ca vreau sa fiu ok cand nasc)! Sambata inainte de Pasti am iarasi programare!
Si mi-a facut si anestezie (fara adrenalina, of course) si sunt ok!
Mai rau a fost de Ovi ca a fost cu gongolinul de Alesio in Parcul Copiilor....si a trebuit sa alerge dupa el!Iar cand am ajuns acasa si l-am descaltat am avut o surpriza tare "nisipoasa"!

Inni, Ale aveti grija de voi! si mai bine va plictisiti de moarte decat sa fie probleme cu sarcina si cu bb mic!

Fug sa ma apuc de salata boeuf si de ficatelul cu ceapa ca acusi se trezeste "inamicu' " si nu ma mai lasa sa fac nimic!

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryu spune:

MAMIFLORI ce neatenta sunt,imi cer mii de scuze.iti urez si eu si bb LA MULTI ANI si multa sanatate atat tie cat si .Iti doresc o zi nemaipomenita cu multa flori.
PUFYMIC ma bucur ca ti-ai rezolvat prb cu molarul nabadaios si sant convinsa ca acum e mult mai bine.
RALUKUTZA sa stii ca am discutat cu sotul meu si am hotarat sa mai incerc si eu alt dr.Am intrat pe un forum unde mamicile care au nascut isi spun parerea despre dr si spitalul unde au nascut si mi-am cam pus un semn de intrebare.Cum e dr tau care lai ales acum esti multumita de el?In fine om vedea.
ALE sa iti traiasca floricicul de acasa si sa te bucuri de el

ryu-19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pufymic, multumesc pentru primirea facuta. Sper sa ma obisnuiesc cu toate numele tuturor mamicilor care scriu in acest forum. Eu sunt o debutanta, dar citesc si prin ce treceti voi zi de zi. Eu am intrat de azi in saptamana a 15-a si doctorita mea deja mi-a dat sa iau materna cu seleniu si Ca+vit.D2. La alta mamica am vazut ca a luat din sapt. a 16-a. Eu am un filmulet cu ecografia de la 9 sapt. si 5 zile si as vrea sa vi-l arat si voua. Tuturor mamicilor cu mici probleme de sanatate (sangerari) le doresc sa scape de ele si sa va odihniti mult, asa cum va spune doctorul.Mai revin.

strat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la burticute!!!!!
Ce mai faceti?In primul rand vreau sa urez "LA MULTI ANI" sarbatoritelor de maine( nu de alta dar sa nu uit) si celor catolici "Hristos a inviat!".
Noi suntem bine cu toate ca sunt un pic trista ca inca nu l-am simtit pe dar sunt asa de nerabdatoare...deh asa sunt eu...
In rest toate bune...acum ne-am adunat de pe drumuri, am fost in vizita la soacra-mea pt ca maine e ziua ei si deh.....
Vesti nu mai am asa ca nu are rost sa va mai plictisesc....
Va si sa auzim numai de bine..

Acai 17+
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Ryu ori nu vad eu bine ori tu nu esti pe listuta noastra( cu toate ca nick-ul tau mi-e cunoscut).Asa e?Ca m-am tot uitat dupa tine pe listuta si nu te-am vazut....
Da, ma simt super bine acum cu molarul ala.....dar mai am cateva cariute care-si asteapta randul!

Gety lasa ca ai timp sa te obisnuiesti cu noi!Ma bucur ca ni te-ai alturat! Cat despre ce iti prescrie sau nu medicul asta depinde de fiecare in parte(de fapt si de medici si de gravide...)

Acai24 nu fi trista ca ai timp sa-l simti pe bb....dar asa suntem toate(nerabdatoare pana-l simtim si dupa aceea dc nu-l simtim cat de des am vrea ne facem griji...)!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Bun venit noilor burtici Bav si Andreea-Stancescu.
MamiLili ma bucur ca mai este cineva in aceeasi "situatie",nici noua nu ne-a luat painea de la gura,chiar ne descurcam destul de bine avand in vedere circumstantele, dar am muncit destul de mult pt. asta.
In legatura cu burtica si eu aveam paranoia ca tine ca nu se cunoaste, iar eu sunt la greutatea normala pt. inaltimea mea.In primele luni am si sangerat si am trait tot timpul cu teama de a nu se opri din evolutie.Dar acum sunt bine si burtica a inceput sa creasca, este cam ascutita dar se vede ca sunt (acum am doar 16 saptamani). si multa sanatate.
Inni si eu am stat primele 3 luni numai in pat si era groaznic.S-ar putea sa am aceesi problema ca tine insa doctorul a spus ca se poate pronunta mai bine dupa 22 de saptamani.Sper sa scap si placenta sa urce,daca nu asta e , bebe sa fie sanatos.Insa mie imi este frica de cezariana de aceea sper sa nu ajung acolo.
Era sa uit: PASTE FERICIT! la toate burticile si LA MULTI ANI! celor nascute in aceasta perioada.

Roxana + Diana 4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SIBYLLE!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita toata viata ta, iar in sept-oct sa devii mamica de bb sanatos si cumintel!(urarea e in caz ca nu apuc sa intru maine)

Noapte buna burtici si bebici!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput