Mamici de sept-oct 2006(22)
Raspunsuri - Pagina 10
danyboy spune:
buna fetelor sunt
si voi naste pe la sfarsitul lui septembrie. doctorul nu mi-a spus inca data exacta. pana acum totul a decurs normal...ma rog ceva greturi, ceva varsaturi....dar per total totul este ok. maine ma duc din nou la doctor la control. nu am mai fost cam de 5 saptamani. sper sa-mi spuna si sexul lui bb.
![]()
sa-mi tineti pumnii maine la doctor.
va pup
pa
mexxa spune:
Acum ca am ajuns cu lectiile la zi sa va mai zic cateva lucruri...
Multumesc si eu pentru sfaturile in legatura cu acneea...am observat ca suntem destul de multe care ne plangem de aceasta problema.
Eu pana la 15 sap + m-am ingrasat cu 5 kg..oare e mult??
deci am 55 kg...si 1.62 h...piticanie![]()
Cu pasta de dinti , carii sau alte minuni eu nu am probleme, cel putin pana acum.Folosesc o pasta de dinti din Italia...cand ma spal cu ea am impresia ca manac un pumn de sare...dar am observat ca e buna.
Mai nou am descoperiat guma mentolata...toata ziua a'si mesteca, insa manac doar una pe zi..asacat sa simt mentolul ala fain.![]()
Pyfymic ti-am votat si eu fotomodelul...sincer si o dulceatza de copil...nici nu am cuvinte.
Bun venit noilor burtici, va doresc sarcini usoare si bb'ii sanatosi.
Inni eu a'si zice sa mai lasi treburile casnice ca doar nu vine acum armata la tine acasa....mai bine stai intinsa si te odihneste ca daca nu se supara bebe pe tine.
Multa sanatate si sper ca nu te-ai suparat ca te-am "certat" putin.
De Marta 78 mai stie cineva ceva...am observat ca nu a mai dat nici un semn de viata...
Fetelor eu tocmai am aflat ca a mai murit un sufletel...sincer ma intristat tare vestea
si cu cat aflu mai multe chestii din astea mie frica sa nu patesc la fel...Sper ca Dumnezeu sa ne ajute sa aducem copilasii sanatosi pe lume.
Ileana Marius condoleante...
Sper ca nu v-am intristat cu ceea ce v-am zis insa asemenea lucruri se intampla in zilele noastre....e greu de crezut.![]()
Acum sa va povestesc i intamplare comica...am zis ca daca vom avea o fetita o va chema Emilia...
Intr-o noapte am visat in continuu prajitura Emiliana...a doua zi am mancat bine inteles insa sotul meu a ras de mine cateva zile strigandu-ma emiliana..![]()
Am stat si m-am gandit la un nume frumos...deosebit si de la Emiliana am ajuns la Emilia...voi ce ziceti, nu'i asa ca e superb numele?![]()
Azi o sun pe doctorita sa imi fac programare pentru joi la control...abia astept sa imi vad gogosica/gogoselu
Va pup pe toate si maine o sa imi pun pozele cu burtica...of ce mandra ma simt de ea.
poze
Vine barza
mephala30 spune:
Va salut si eu, chiar daca voi avea vesti despre bebe in vinerea mare.
Tare nerabdatoare sunt, mai ales ca nu l-am vazut de la 6 saptamani.
Fetele, tot citesc despre problemele voastre si-mi pare rau.
Sfaturi nu stiu sa va dau, caci nu m-a confruntat cu astfel de probleme: am un ten de invidiat, greturile m-au tinut vreo 2-3 saptamani si au disparut brusc....singurul lucru de care ma 'plang' sunt kilele pe care le-am luat: 5,5 kg la 17 saptamani.
Am o pofta de mancare, ceva de speriat...si vorba cuiva, simt nevoia de mancare consistenta (cas, branza, carne, paine de secara, capsuni, ananas, etc)
In rest, alerg toata ziua prin casa dupa Iustin (nu sta o clipa locului).
Lili, intrebai de conditiile din maternitati. Eu am nascut la 'Cuza-Voda', cu dr. Aursulesei, acum tot el imi supravegheaza sarcina...in fine, conditiile sunt pe departe a fi grozave. Din contra....dar asta e.
Va pup pe toate, va doresc sanatate celor care sunteti racite si o saptamana usoara, departe de ispite.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Mexxa, si mie imi place numele, Emilia/Emil.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
roxanae spune:
burtici!
Nu am prea multe de spus, dar am vrut sa va salut.Noi suntem bine aproape am scapat de raceala, iar sangerare nu am mai avut absolut deloc.Incerc sa recuperez timpul pierdut in primele luni de stat la pat, am fost la cumparaturi, am iesit la plimbare si vad ca deocamdata ma simt bine.Va doresc multa sanatate si
la 
O ZI BUNA!
Roxana
+ Diana
4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea
adameasca spune:
M-am invrednicit si eu intr-un final glorios sa fac 3 poze cu burtica mea de 17 sapt si 3 zile: http://community.webshots.com/user/adamestii3
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
MamiLili spune:
Cricor, vin si eu cu cateva informatii suplimentare privind Triderm si-i multumesc lui Inni pentru ceea ce ti-a spus deja. Cum spunea si ea, aplicarea se face in strat subtire, acoperind in totalitate zona cu probleme, si cand spun "in totalitate" ma refer la suprafata afectata, nicidecum sa-ti aplici o "placinta" de crema pe locurile cu probleme. In mod normal nu trebuie sa se observe urme de crema pe piele dupa aplicarea in strat subtire. Daca iti pui un strat mai gros nu-ti ajuti pielea cu nimic, dimpotriva vei incetini vindecarea. Important este sa nu aplici crema pe leziuni, adica in cazul in care te-ai scarpinat si ti-a curs sange sau ti-ai produs rani, asteapta intai sa se vindece zona si apoi poti aplica Triderm. Altfel, risti sa absorbi in sange componentele cremei, ceea ce nu-i prea bine pentru tine si nici pentru bebe. Oricum, pe prospect scrie "Administrarea la copii si femei gravide necesita precautii speciale". Asa ca totusi e bine sa iei legatura cu medicul tau si sa vezi ce parere are despre acest tratament in sarcina. Tot pe prospect scrie "Absorbtia sistemica (adica in circulatia sangvina) a corticoizilor creste daca se administreaza pe suprafete mari de corp sau se foloseste tehnica ocluziva." Tehnica ocluziva = pui crema intr-un strat mult prea gros.
Cu acesta afirmatie intaresc rugamintea mea de a lua legatura cu medicul care te supravegheaza, el stie cel mai bine ce-i de facut. Imi imaginez cat de neplacut este sa simti mereu nevoia sa te scarpini, incearca totusi sa te abtii, stiu ca e greu, dar daca iti educi vointa vei avea rezultatele dorite.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
14 sapt
nicolstoy spune:
Va pupic,
Eu de ieri leneveeeeeesc si e asa de bineeee....Aseara m-am relaxat intr-o cada plina si cu spuma si m-am distrat cand simteam cum ma inghionteste galusca si faza tare e ca se vedea.La un moment dat cred ca se intindea sau el stie ce facea ca s-a facut in partea dreapta a burticii asa, un guguloi mic si rotund...radeam de una singura.
Altfel noi suntem f bucurosi ca tati e in concediu de azi si pana dupa Pasti.Vladut e calare numai pe el acum
, m-am scos.
Nicol
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
MamiLili spune:
Inni, ma bucur sa aud ca macar bebe colaboreaza cu voi si-si face simtita prezenta in burtica. Cred ca a vazut zgarcenia doamnei doctor in a oferi informatii si ce si-a zis? "Lasa ca le arat eu lui mami si lui tati cat sunt de cuminte si vioaie". Trebuie sa fie grozav sa-ti simti puiul miscand in burtica. Eu mai am de asteptat...si pana cand se va misca si la mine stau intr-un mister total si ma intreb clipa de clipa oare ce-o fi facand acum?
In alta ordine de idei, si eu sunt adepta curateniei intretinute si nu a nebuniei dinainte de sarbatori. Totusi, incearca sa te menajezi cat poti si daca tot n-ai astampar, macar fa ceva usor, gen sters praful, iar treaba mai grea las-o sotului.
Am inteles ca vei merge sapt asta la control? Da-ne de veste imediat ce poti, sa stim ca mami si bebe sunt ok.
Lili
14 sapt
MamiLili spune:
Mephala30, hai sa-ti dau o veste buna. Chiar saptamana trecuta am auzit la radio sau tv stirea precum Maternitatea "Cuza Voda" a fost nr.1 in tara in 2005, ca numar de nasteri (peste 6000, cu o medie de 17-18 pe zi), ceea ce a atras castigarea unor proiecte de finantare europeana. Altfel zis, incepand de anul asta se va incepe modernizarea si dotarea cu aparatura performanta. Sper ca atunci cand vom fi noi in maternitate sa fie totul pus la punct si sa avem conditii bune. Iar despre dr. tau am auzit numai aprecieri.
Lili
14 sapt