Mamici de sept-oct 2006(22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hey si eu ce mult ma bucur ca sunt scutita de pregatirile de Paste, ca plecam la parintii mei de Paste, si dupa aia la parintii sotului, si ajung acasa la mine numai dupa o saptamana dupa Paste, asa ca eu o sa ma odihnesc, iar viitoarele bunici o sa aiba grija mare de purtatoarea primului nepot sau nepoate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

Eu m-am intors de doua zile din concediu si v-am tot citit de atunci.
Inni si Ale sunteti 2 mamici curajoase si cred ca si puii sunt la fel de curajosi si totul se va sfarsi cu bine.
Noi suntem bine, am intrat in saptamana 21 si ieri am fost la ecografia morfologica fetala, care a durat o ora. Baietelul are aproximativ 420 grame si nu prezinta nici o malformatie, doctorul a analizat bine fiecare parte si totul pare normal.
Am avut emotii foarte mari si eu si sotul, acum suntem mai linistiti pentru ca bebe e dezvoltat normal.

Pufymic cand ai timp, poti trece in dreptul bebelui numele David.

Fie ca Saptamana Mare sa aduca tuturor fetelor vesti bune.

Va pup,

Ignatica

21 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna ziua burtici
Asa cum zicea si Mephala, si eu citesc problemele voastre si ma intristez si nici eu nu va pot da sfaturi pentru ca nu sunt in masura, nu stiu, si la fel am avut o sarcina fara greturi(deloc), fara probleme, nu am probleme cu tenul, nimic. Doar burta creste si eu la fel , la 19 saptamani am 6,5 kg mai mult. Si nu pot sa zic ca mananc tot ce as vrea si in cantitatile pe care le vreau. Adica KFC de exemplu as manca non stop (nu am mai mancat de mai bine de o luna), inghetata de la mec as manca in fiecare zi (nu am mai macat de cateva saptamani), as manca f multa mancare gatita cu multa,multa paine si totusi ma abtin.
Mi-am facut programare la eco morfologica la 24 saptamani, la Sanador, nu am mai prins la dr Herghelegiu, prima zi libera era in august asa ca m-am programat la un dr care era disponibil la acea data. Abia astept sa imi vad comoara!
Roxana, super atitudinea celor de la Sensiblu
Pupici pe burtici!

Floricika 18+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
Sunt tare suparata si socata. Am fost sambata la doctor si stupefiat mi-a zis ca am probleme pentru ca am toxoplasmoza. Va dati seama ca am incremenit cand am auzit, nu mai stiam ce sa cred. Pe deasupra am si infectie urinara care nu mi-a mai trecut cu toate ca am luat tratam. cu antibiotic. Si cu toate astea am aflat si ca va fi baietel, iar eu imi doream din tot sufletul o fetita, trebuie sa recunosc ca am fost putin dezamagita ca nu-i fetita. Dar asta n-ar fi o problema daca ar fi bine bb, sa nu avem probleme. Dr. mi-a spus ca acum nu se mai poate face nimic, mi-a dat tratament si ca vom vedea cum evolueaza boala peste o luna. Dar pe mine m-a lasat in ceata. Asa ca ieri am fost la altul care m-a lamurit, dar mi-a spus clar ca nu imi va garanta nimeni ca va fi OK bb, dar din punctul lui de vedere va fi bine, avand in vedere ca nu am pierdut sarcina pana acum, el crede ca va fi ok. Va dati seama ca sunt in ceata si acum si chiar nu stiu ce sa fac, pentru ca i-am explicat medicului ca mai am doi copii care sunt sanatosi si decat sa ma risc si sa fac un copil cu probleme mai bine nu il fac. Mi-a explicat ca se poate face avort provocat pana in saptamana 24 si apoi nastere provocata, ca este ceva tare nasol si dureros, dar altceva nu se poate face.
Asa ca nu stiu ce voi face, nici nu vreau sa ma risc si Doamne fereste sa nasc un copil care poate avea probleme toata viata. M-am gandit ca trebuie sa ne hotaram pana dupa Pasti ce voi face, sotul meu imi tot zice ca va fi bine, ca el nu crede ca vor fi probleme, dar oare ma pot baza pe presupunerile doctorilor si ale lui? Am dreptul oare sa decit curmarea vietii copilului meu inca nenascut, sau sa-mi asum riscurile, oricat de mici ar fi? Grea decizie, nu stiu ce voi face. Pe de alta parte doctorul imi spune ca si daca intrerup pot linistita apoi sa mai fac bb daca mai vrea.
Rog fetele sa nu se sperie, nu asta a fost ideea, sa aveti sarcini usoare, sa stiti ca si eu am avut sarcini usoare si fara probleme la copii mei, nu am fost prapastioasa, nu m-am gandit ca nu va fi bine, am fost foarte optimista si am nascut doi copii sanatosi. Gresala mea a fost ca nu mi-am facut analiza la inceputul sarcinii, dar nici nu am visat ca as putea avea probleme.
Va pup pe toate, sarcini usoare si fara probleme si va voi tine la curent cu ce voi decide.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Danyboy bine ai venit!Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!Da-ne datele tale dc vrei sa te trecem in listuta!

Mexxa multumim de complimente!

Adameasca in sfarsit ti-am vazut burtica!!!!Frumoasa foc!Tu cum te mai simti?Cum stai cu tensiunea?

Roxanae ma bucur ca esti mai bine acum....dar totusi ai grija de tine si nu exagera cu "recuperatul" perioadei in care ai stat in pat!

Ignatica am trecut si numele!Frumos nume!

Mephala nu esti singura "infometata" din trupa ! Si eu am o stare de foame permanenta...!

MamiLili esti cumva farmacista sau cadru medical(de stii atatea despre medicamente)?Sper ca nu te superi ca te-am intrebat!

Fug sa ma apuc de spalat geamurile ca acusi se trezeste "ajutorul" si nu mai pot face nimic de el...!

Pupici!

Ioana(18+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mcrmiki si pe mine m-a socat vestea ta....ma gandesc cum esti tu.....!
Of Doamne ce rau imi pare....!Sincer nu stiu ce as face daca as fi in locul tau, de aceea nu te sfatuiesc nici intr-o directie, dar ma rog sa luati decizia cea buna si sa fie totul bine!Curaj!

Pupici!

Ioana(18+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryu spune:

Ce mai faceti burticutelor,harnicute ,harnicute.
MEPHALA30-esti o fericita cu 5,5kg luate in 17 saptamani.Nu cred ca e foarte mult la tine.Eu am luat 10kg si am 20saptamani.
ROXANAE-ma bucur ca ai scapat de raceala pacatoasa si de sangerarile alea.Iti urez multa sanatate si tie si luimic.
PUFYMIC-ce sa spun despre mine...m-am ingrasat mult(inainte eram o slabanoaga)am un pe care mi l-am dorit mult de tot si cand il simt ca misca simt ca mi se ridica inima in gat.bb a miscat prima data la fix 14saptamani si la eco am aflat ulterior ca am baietel..A fost o surpriza eu crezand ca o sa am fetita.Bebelinul meu misca zilnic(mai mult in partea de jos),prima data a miscat in partea dreapta langa buric..
Sper sa ajungem cu bine la capat si sa ne de-a domnul sanatate la amandoi ca asta e cel mai important.De ajuns despre mine ca va plictisesc.
RACULUZA-oare ce mai face parca nu am mai vazut-o de ceva timp pe aici.
Va pup dulce pe toate si sper ca nu v-am plictisit prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Miha, nu stiu ce sa zic despre decizii, insa eu nu m-as grabi. De ce nu repeti tu analiza ptr toxoplazmoza? Ca poate o fi vreo eroare...

Ryu, dc la 20 de saptamani ai 10 kg in plus, am mari sanse sa te ajung veritignos din urma, asa ca nu te panica prea tare.

Pufy, ma simt bine, excelent chiar. Tensiunea e stabila la 14 jumate cu 7, cu tratament. Dc nu iau tratamentul, creste imediat si am stari de rau de la ea.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetele!

mama, mama cat ati scris! dar mi-a facut placere sa va citesc!

ieri n-am intrat ca am profitat de faptul ca a fost sotul acasa si l-am pus la treaba! asistat indeaproape de mine, bineinteles! am spalat, am sters si noi geamurile ca avem plasa si dupa fiecare ploaie e prapad ca se lipeste plasa aia plina de praf de ele. l-am pus sa bata un covor, ca le-am schimbat la noi in camera si nu puteam sa-l pun la pastrare plin de praf. seamana a curatenie de paste, dar a fost totusi o curatenie "regulara".

pt fetele racite, zic ca ar fi bunicel oscillococcinum cum mai zicea cineva! nu e spectaculos, dar cum zicea si ale, macar efectul de placebo...chiar ale, ce mai zici?

ryu, merci ca te-ai gandit la mine! oau, 10kg? n-a facut infarct suciu? eu, dupa cum mai spuneam si anterior n-am luat nici un kg, am slabit unul, dar nu-i bai ca la "silueta" mea, e normal...

mcrmiki, am ramas fara cuvinte la problema ta! m-am speriat ingrozitor! si eu fac parte din cele care nu si-a facut analiza inca! la fel ca si la tine, am gandit ca-i mai mult o formalitate si am amanat! acum mi-e si frica s-o mai fac...ca nici nu ma gandesc la nastere provocata! cu dumnezeu inainte...orice decizie ai lua, eu personal sunt alaturi de tine, si nimeni nu te poate judeca. tu stii cel mai bine cum e mai bine pt voi...sa-ti dea dumnezeu putere si sa te ajute sa iei decizia cea mai buna pt voi!

altfel, eu as fi bine! numai ca azi-noapte am crezut ca mooooor! mai nou tin post sapt asta. nu-i mare chin, ca oricum nu eram eu prea prietena cu carnea si cu ouale! doar laptele si branzica sa zic ca le mai mancam dar nu ma omoram...si cum ziceam, am facut mancare de post, adica fasole batuta cu salata de varza alba...maaaare gresala. am crezut ca-mi dau duhul de la varza aia...n-am vomitat bineinteles desi am fost la un pas de muuuulte ori...nu suport sa vomit...pt mine e raul suprem. mai bine suport arsurile. am luat un dicarbocalm, ca nu mai rezistam, si degeaba! ce ziceti? am facut rau ca l-am luat? sunt tare indoita...

apropos de post, stiti cumva cand se merge la impartasit? n-am prea tinut post la viata mea si nu stiu cum merge treaba. a nu se intelege ca nu-s credincioasa, dimpotriva! dar la biserica n-am prea fost si nu prea stiu care-s randuielile!

va pup!

raluca 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Na, dc n-am treaba la birou, stau calare pe forum.

Ralukutza, te impartasesti sambata, cel putin asa stiu eu. Dar presupun ca trebuie si-un spovedit inainte, cel putin asa e normal.
Si sa stii ca nici eu nu mi-am facut analiza de toxoplasmoza nici sarcina asta, nici sarcina trecuta.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput