Mamici de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
Cristina_Ioana spune:
Anasia si Eliza, saru'mana pt raspunsuri 
Adevarul e ca eu cam incurc ideea de cos cu cea de landou...adica ma gandeam ca sunt unul si acelasi lucru...
Landoul e ala ca un cos ca forma,dar care se poate pune la carut cand e bb foarte mic? ...si care e din material tare/dur?
Ca am vazut in magazine landou d-asta de care zic io si care se poate tine si in casa, adica sa il culci pe bebe in el, sa il tii in living, etc....cosuletul cum ziceti voi ca e? ![]()
Cristina 28+
Cristina_Ioana spune:
Eliza, nu ziceam de car-seat, ca in ala nu e chiar intins, adica mai poate atipi in el, dar nu cred ca e indicat sa doarma toata noaptea
Apropos de car-seat...alta dilema...nu inteleg deloc care e treaba cu kilogramele si de care trebuie sa luam...exista oare scaune de masina reglabile, care sa fie ok de la 0 luni pana mai tarziu?
Cristina 28+
anasia spune:
cristina ioana, landoul este din material mai dur, am vazut la barza cu 450.000, frumusel, poti sa-l pui si in carut si unde vrei, cosul este din rachita, nu cred ca incape in carut, dar este mai stabil, si poti sa-l pui pe bb sa doarma sau in masina, este la fel de practic, numai ca nu se incheie cu fermoar in fata ca landoul;
plec la
, sper sa fie totul ok; pupici
anasia 24+ 
iulenca spune:
Hello gagici.
Cristina Ioana amandoua am fost rablagite rau weekendul asta. Aaaa am uitat si Babee ca si noi. Eu mi-am revenit sper ca si voi. Zicei tu bine ca oricat am avea grija de noi tot ne paleste cate ceva vodoooo, asa de unde ne asteptam mai puti. Pentru mine a fost naspa ca am ratat intalnirea cu fetele. Da promit ca nu ma mai las invinsa data viitoare, o sa lupt frate "si dai si lupta si dai si lupta" - vb actorului.
Imi place de Mada-mxm ca se plimba, n-are treaba. Bravo tie. saptamana viitoare de Paste ma duc si eu la Gradina Botanica pt ca pana la varsta mea nu am fost niciodata - Rusinica.
Geliza si tu zici ca ai burta mica ? Si eu ? Stii ce zic eu, sa nu ne mai comparam fata cu burtoasele celelalte ca ele au cate 4-6 sapt inaintea noastra. Ce te grabesti ? Avem timp sa ne creasca burtile. Eu ma bucur ca se cunoaste ca in sfarsit zice lumea ca sunt gravida si nu grasa. In rest nu ma grabesc. Daca ar fi dupa mine burta ar putea sa ramana asa cum e atata timp cat bebele creste cat trebuie. da stiu eu ca pana la 9 luni ma fac ditamai balenutza :(((
Azi am fost la notar, am semnat pre-contractul pt casa si in sfarsit stau linistita pt ca acum cred eu ca nu mai pot aparea surprize. In 3 sapt daca am noroc o sa semnez contractul de vanz-cump. Yupiiiii
In rest sunt cam nervoasa. Am ramas singura la job colega mea a plecat in alta parte si deocamdata sefu nu a mai adus pe nimeni si nici nu stiu daca mai are de gand. Prea mult de lucru nu am in mod normal asa ca nu ma stresez ba chiar uneori ma plictisesc dar conform legii lui Murphy cand aveam si eu treburi personale de rezolvat apare si treaba la job. Asa ca zilele astea am avut de lucru cat n-am avut intr-o luna. Nu zic ca a fost obositor ca nu a fost dar enervant rauuuuu. Acu tre sa stau peste program cand puteam sa merg la shoping doar pt ca niste dobitoci nu si-au facut treaba la timp.
Spewr ca voi atzi ajuns deja akasa nu ca mine asteptazi sa va faca sefii statuie.
Bulinutza cum te mai simtzi ? Sabana ? Haucin? totul e ok?
hai pupici
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
iulenca spune:
AAAAA si sa stitzi ca eu stiu sa scriu - ca am terminat Litere dar am o tastatura proasta si bat foarte repede si mi-e lene sa pun semne si cratime si de-aia stilul meu e asa haotic. Da pe bune ca stiu sa scriu si corect.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
shihana spune:
Buna din nou,burtici!!
Cristina_Ioana, ai grija de tine,m-a intristat sa aflu ce-ai patit..
Pumkin,multumesc de primire ,tie si tuturor celorlalte fete si uite datele mele( abia astept sa ma vad si eu acolo ,pe listuta
)- Shihana(18.04.1975)DPN 30.07.2006- dr. Nayel- CFR2..Multumesc !!
Si inca ceva ,fetelor..Mergeti vreuna la bazin, la inot.?.Eu sunt disperata dupa apa si sport si cum inotul este permis ,as imbina utilul cu placutul,dar nu stiu bazin si curat si accesibil ca pret..Stiti ceva???..N-ar fi rau sa facem inot in grup,ar fi chiar distractiv..Ce ziceti???
Cristina_Ioana spune:
Shihana iubita, bine ai venit si multi 

Eeeee, ce sa facem, incercam sa trecem peste toate cu bine, mult a fost, putin a ramas, io sunt o optimista de fel si daca bebe e bine, restul nu mai conteaza ![]()
Cristina 28+
shihana spune:
Ai dreptate Cristina-Ioana,se pare ca bebeii adora sa ne "necajeasca"inca dinainte de-a se naste.
.Bebelina mea vineri noapte aproape ca m-a adus la camera de garda,de durere in partea stanga jos..O durere ascutita de cutit,dar ce ma interesa pe mine era sa miste..Cand o simteam miscand,uitam de durere..Insemna ca e bine, dar pur si simplu se lafaie,se distreaza si o apuca sportul de timpuriu( deja stie ca are parinti sportivi
!! Ce sa-i faci,el sa fie bine, bebeul
..
pupici!!!!