Mamici de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ioana nasol cu ce ai patit. Imi pare tare rau. Sper ca acum iti este mai bine.
Iulenca felicitari pentru casa.
Mie toata dupa masa mi-a fost super rau. Am baut niste cola dimineata si am avut niste arsuri cumplite. A trebuit sa merg pana la posta sa ridic un colet si nu am suportat nici macar drumul cu masina. A fost cumplit. Intr-un final am sunat la dr de familie, care mi-a indicat omez. Nu prea si-a facut efectul. Apoi mi s-a tot intarit burta, ma durea tare si cand ma intorceam de pe o parte pe alta. Acum am asa un mic disconfort. Uf. In ultima vreme tot am sentimentul ca mai am un pic si nasc. Adica inainte de termen. Cum am dureri mai mari, incep sa il panichez pe Silviu spunandu-i ca nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana, si eu mai am momente de-astea seara, cand ma simt mai obosita, cu burta tare, mai o intepatura-mai o contractie, o durere sau stare aiurea si incep sa ma gandesc la toate tampeniile...ce nebune suntem

Cristina 28+

Mergi la inceput

Fetelor, o tema pe care nu am dezbatut-o de multicel...voi mai prestati ? cat de des?
La noi se intampla cam o data pe sapt, daca nu am contractii, sotului ii e cam teama oricum...

Dar unde sunteti? Cam slabutza miscarea azi...

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Azi m-au trimis acasa de la munca ca mi s-a ridicat tensiunea de la un stress provocat de seful meu.M-am speriat rau de tot ca incepusem sa ma gindesc la tot felul de prostii, ca poate am preeclampsie sau mai stiu eu ce. Dar slava Domnului a trecut, acum ma simt mai bine si a scazut si tensiunea , deci miine merg la munca.
Amabella, felicitari cu inceputul lunii 7-ea! Inca doua luni usoare sa ai si bebe sanatos.
July, ai dreptate sanatosi sa fie. Poate in 2 ani apelez si eu la metoda doctorului tau. Si sotul meu vrea 4-5 copii, si eu imi doresc atitia dar nu prea cred sa ne tina bugetul.
Kehleyr, ce bine ca ati fost in calatorie. Mie mi-a placut la nebunie Sighisoara.
Cristina Ioana, ma bucur ca te simti mai bine acum. Multa sanatate.
Cristina, constipatia chiar e o pb mare la multe gravidute. SI fiecare tre sa-si gaseasca un remediu pentru sine, adica ce merge la una poate sa nu functioneze la alta. Dar, referitor la cafea, eu stiu ca ea deshidrateaza organismull, deci si constipa. Iti sugerez citeva remedii, le poti incerca pe rind ca sa vezi care functioneaza:1. Bea un pahar de apa dimineata pe stomacul gol (tot odata), poti stoarce si ceva suc de lamie si ai si doza de vit. C. 2. Maninca mai multe fructe uscate(la mine functioneaza mai bine prunele) si compot de fructe uscate (bei lichidul).
Mada, super weekend ai avut. Eu n-am mai fost la o gradina zoologica de mica.
Pupicei la burticute,
Nati 23.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Mai Ioana eu nu mai prestez de foarte multa vreme. Cam de prin saptamana 16. Dar, folosesc, mi-e si rusine sa zic, fetele de pe alt forum l-au denumit mixer.

Mergi la inceput

Mey, pumpkin, sa stii ca te bat. Mi-au curs balele vre-o 5 minute la platoul cu ciupercute. Daca puneai o poza cu dulcuri nu ma stresam asa tare, dar cred ca le necajeai atunci pe alte fete.

Cristina, eu ce sa-ti spun de "cica-cica": sotul meu isi termina contractul si vine abia in iulie. Si la mine chestia e mai nasoala ca eu pe linga mincare mai poftesc si . Sper sa nu-mi zica medicul la control ca sunt iar virgina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce fac fetele?
Urez si eu bun venit noilor burticute si sarcina usoara in continuare.

Eu am fost absenta azi, dar motivat. Dupa un we cu temperatura la sot, azi am chemat salvarea. Si normal ca l-au ionternat. Are o pneumonie de toata frumusetea. Si nu ii scade temperatura. Nici macar dupa antibiotice. Si i-au dat 2 fiole mari de augmentin. Peste zi a fost mai bine, dar acuma seara a facut din nou 38,7. Deja incepea sa cante. Am plecat ca nu am mai putut sa il vad ca o leguma acolo in spital. Mi-e asa mila de el.

Despre bebita nu am noutati, doar ca danseaza mult. Si normal ca incepe seara cand ma pun in pat. Sper ca in seara asta e cuminte si ma lasa sa dorm, ca am avut o zi groaznica. Am alergat de la un spital la altul, am umblat prin oras sa cumpar niste medicamente care nu le aveau in spital... Si nu mai pot. Cred ca dupa ce pun capul pe perna adorm instantaneu.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Mey, Sabana, hai ca eu as putea folosi un mixer ca mii sotul plecat. Dar in cazul tau, cu e mai bun mixerul ca una... naturala?

Mergi la inceput

Sabana cu mixeru' si Mamanati cu virginitatea, ati fost mor-ta-leeee, hahahahahha!!!!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Acicel, imi pare rau pentru sotul tau, insanatosire cit mai grabnica. la burtica.

Mergi la inceput